Elokuun Seksipäiväkirja

27.10.2022

ma 1.8.
Arkeen paluu ainakin osittain oli tänään, onneksi voi pitää vähän tällaista pehmeää laskua. Eilen sunnuntaina oli välipäivä orkuista, katsotaan miten tänään. Heinäkuussa lomalla oli kyllä tosi paljon seksiä, melkein joka päivä. Ja niistäkin monena runkkasin, että sellaisia, ettei orgasmia olisi ollut, oli vain muutama täysin välipäivä ilman orgasmia. En runkannut, eikä seksiä.

ti 2.8.
Illalla runkkasin, kun muut oli mennyt nukkumaan, päivällä ei oikein mahiksia. Pornoa kännykästä, ja oli kyllä taas sellaista lesbo squirttailua, että oksat pois. Välillä kyllä miettii, että voiko olla edes mahdollista, osa on kyl ihan varmasti pissaa, tuntuu ettei sitä pillumehua voi niin paljon tulla. Ekan orgasmin saamiseen ei kyllä kauaa mennyt, huomasi kyllä kahden päivän tauon, kun niin nopeasti laukesin. Tokassa sitten jo kestikin, ihan hiki päissään sai runkata ruusulla, piti jo takaoveakin avata.

ke 3.8.
Ei tänäänkään mahista sekstailla tai runkata rauhassa, enkä jaksa nyt illalla. Huomenna päivällä pitäisi olla seksihetki, viimeksi ollut kunnolla seksiä lauantaina, ja sunnuntaiaamuna sain lyhyet pika sormetukset.

to 4.8.
Vihdoin onnistui seksihetki päivälle, viimeksi ollut kunnolla seksiä lauantaina, mun seksihalut ja kiima on jonnekin hävinnyt. Tänäänkin aamupäivä oli jotenkin niin raskasta lasten kanssa. Laitoin jossain kohtaa Lushin pilluun surisemaan, mutta siitä loppui melkein heti akku. Sitten pupu pikkareihin, mutta eipä kiima paljon noussut, koko ajan touhusin jotain samalla.X tuli kotiin ja hain lelut ja systeemit valmiiksi, ja menin hoitopöydälle makaamaan. Kiima oli ehkä 5, eikä yhtään sellainen olo, että tässä nyt aletaan sekstailla. Yleensä odotan ihan innolla, kun tiedän, että seksiä ja orgasmeja on tulossa. X tulee suutelemaan, ja laittaa liukkaria rinnoille ja pillulle, hieroo rintoja ja suutelee välillä. Pillua ja klitorista kiihottaa myös välillä vähän, mutta sitten ottaakin raipan ja napauttaa sillä kevyesti reidelle. Sanoo sitten, että otetaan välipiiskat, käännyn kyljelleni ja X alkaa naputella raipalla perseelle. Just sopivalla rauhallisella rytmillä, kylläpä oli hyvä, ja kiima nousi nopeasti ylös, hieron vähän klittaa samalla.Käännyn takaisin selälleni, ja X käy pillun kimppuun. Minulla ajatukset harhailee vaikka missä, ja mietin jo, että saankohan edes orgasmia, että pitääkö joku lelu ottaa avuksi. Mutta kyllä vittu saan niin helvetin hyvän, oikein itkun ja huudon kanssa. Jotenkin tuntuu, että kaikki stressi ja kiukku purkautui oikein kunnolla. Pienen tauon jälkeen vielä yksi klitorisorgasmi, sitten oli klitoris kyllä kosketusarka ettei enää voinut koskea.Sormetusta perään ja tuntuu a-piste orgasmikin niin hyvältä, ja pillumehua tulee. Välillä X käy kattoo wingesejä uunissa, ja tulee taas jatkamaan, pyydän syvältä, eli kohdunkaulan käsittelyä. Sitten ruuvaa pillun huulilla ja sitten limupulloa pilluun, tuntuu hyvältä, ja orgasmi tästäkin. Sitten X lähtee fistaamaan kunnolla, nyrkkiä pilluun. Kyllä menee ihan hyvin, ei nyt kuitenkaan rannetta myöden, piti välissä jo soittaa lapsille, ettei saakaan vielä tulla, muuten olisi aika ihan loppunut kesken. Ihan paras liike on kun tekee hitaaaaasti puolikaarta, sanonkin, ai vittu kun tuntuu hyvältä. X ei sitten ehtinyt nussia, katsotaan onko illalla jotain, vai vasta huomenna päivällä.

pe 5.8.
Päivän seksihetki siirtyikin iltaan, mikä oli hyvä, että kerrankin oli aikaa rauhassa duunailla, eikä tarvinnut kelloa tuijottaa. Aluksi vähän suutelua, ja sitten käännynkin kyljelleni ja X hivelee ja painaa ristiluuta. Minä kiihotan klitorista sormilla, sitten laitan sormet pilluun ja vittu kun ruiskuaa hyvin, ihanasti pillu litisee, eikä ollut yhtään liukkaria. Siitä käännyn selälleni ja X alkaakin yllättäen nuolla pillua, ai vittu kun tuntuu hyvältä, pitkästä aikaa suuseksiä. Minulla on toinen jalka hänen niskan takana, niin jossain kohtaa siirrän sen sieltä pois, että saan jalat suoriksi.X alkaa kaivaa liukkaria ja laittaa sitä pillulle, minä siihen, että miksi lopetit? X luuli, että "työnsin" hänet pois, sanoin, että en, kun vaihdoin vaan asentoa. No jatkaa pillun nuolentaa, orgasmi on tosi lähellä, mutta en vaan saa, sanon, että jatkatko sormilla loppuun. Kiihottaa sormilla, mutta en vaan vittu saa orgasmia, alan olla aivan hiestä märkä, ja vittuuntunut. Otan Wandin, ja laitan klitorikselle, X sormettaa samalla g-pistettä, ei vielä tälläkään, vittu, pakko hakea ruusu, no kestää silläkin. Ja olisin luullut, että tämän jälkeen olisi ollut ihan tajunnanräjäyttävä orgasmi, mutta ei edes ollut.Eipä ole tälleen kyllä ennen käynyt, enkä ollut edes tipan tippaa juonut mitään, kauheaa jos olisi aina näin vaikeaa saada orgasmi. Toivottavasti oli yksittäinen kerta vaan, mutta kyllä mä hyvät a-piste orkut ja ruiskutukset perään sain. Ne on helppoja saada, ja samoin kohdunkaulanorgasmi. Klitorisorgasmi on se paras ja tärkein orgasmi, mutta vaatii kyllä kaikkein eniten keskittymistä, ja kestää kauiten saada. G- ja a-piste orgasmit tulee käytännössä saman tien, kun työntää sormet pilluun ja lähtee sormettamaan. Klitorisorgasmia en myöskään saa, jos olen yhtään enempää juonut viiniä. Muutama lasi ei haittaa, muita orgasmeja saan kyllä vaikka vähän enemmän juonutkin.Sitten X lähtee fistaamaan, ensin neljällä sormella ja sitten laittaa pikkuhiljaa kättä nyrkkiin, ruuvaa välillä enemmän huulilla ja välillä syvemmällä. Kyllä kirraa kovastikin, mutta kun vaan jaksaa hissukseen tehdä, niin pikkuhiljaa nyrkki liukuu rannetta myöden. Niin siistiä, mä kyllä tykkään.Siitä X tulee eteeni, ja otan kyrvän käteen ja runkkaan, ennen kuin työntää kalunsa märkään pilluun. Tuntuupa hyvältä, viimeksi lauantaina nussittu, ja X oli silloin lauennut. Niin eipä kestänyt kauaa, kun ottaa kyrvän ylös, minä nousen istumaan että voi ruiskia spermat kunnolla päälleni. Vielä hyvät sormetukset loppuun, että saan squirtata nussimisen tuomat paineet kunnolla pois.

la 6.8.
Illalla saunassa tuli X:n kanssa jotain pientä kränää, niin en edes sormetuksia sitten saanut. Itse oli pakko sitten vähän sormettaa, kyllä oli pillu märkänä. Olin varautunut, että runkkaan, mutta ajattelin, että käyn vähän yrittämässä, jos X innostuisi, no ei innostunut, lähdin pois ja runkkasin ruusulla yhden orkun. Kun menin sänkyyn, niin vielä yritin hiplailla, X herää vähän vihaisena, ja keskusteluahan siinä taas tuli.

su 7.8.
Sunnuntaiaamuna nihkeä meininki, mutta sitten tuli kuin tilauksesta hetki, että kaikki lapset oli pois, X tulee suutelemaan, kun olen sohvalla, siirrytään makkariin ja suutelu jatkuu. Sitten liukkaria pillulle ja X alkaa hipelöidä pillua ja klitorista. Mun niin tekee mieli suuseksiä, niin vähän X:n selästä kevyesti "työnnän", että sinne, voisko vähän. En siis sanonut mitään, ajatuksen voima on aika tehokas ❤️. Sinne X:n huulet lähtee, ai saatana kun tuntuu hyvältä, X alkaa imeä klittaa, ja paljon kevyttä kosketusta kielellä. X antaa suuseksiä Kivin metodilla, eli kieli liikkuu pituussuunnassa. Tahti kiihtyy, ja ihan vitunmoinen orgasmi, koko kroppa tärrää, huudan ja vapisen. Orgasmi vaan jatkuu ja jatkuu, pieni tauko ja sormilla vielä yksi.Kunnon ruiskuorgasmit a-pisteeltä ja siitä suoraan kohdunkaulaan ja sieltä orgasmi. Sitten alkaa fistaus, nyrkki menee aika helposti. Näköjään kun se kerran menee kunnolla rannetta myöden, niin menee suht helposti tämän jälkeen. X vaihtaa kättä, niin sanoi, että oikea nyrkki meni vielä helpommin, kun on pienempi. Sellainen hidas puolikaari liike on paras, kun koko nyrkki on sisällä. Ja nopea ruuvaus liike parempi silloin, kun nyrkki on enemmän siinä pillun suuaukolla.X tulee päälleni, nostan jalat hartioille, vitun kovaa panemista, ja kunnon orgasmi. X vetää kyrvän pois pillusta ja runkkaa spermat pillun ja mahan päälle. Menen kontilleni ja saan raippaa, X piiskaa hyvällä, rauhallisella rytmillä, niin piiskaorgasmi. Hirveä paine pillussa, menen äkkiä selälleni, että saan kunnon sormetukset ja ruiskuttaa. Oli niin siistiä, kun kerrankin oli spontaania seksiä. Meillä sitä on valitettavan harvoin, mutta mieluummin sovittuja aikoja, kuin liian vähän seksiä. Ja niin kävisi jos emme aikoja sopisi, esim. päivisin. X ei ole yhtään iltaihminen.


ma 8.8.
Tänään päivällä X sanoi yhtäkkiä, että ehdittäis nyt jotain vähän tehdä, ennen kuin tytöt tulee kotiin, ei olla mitään seksiaikoja sovittu tälle viikolle. Syötiin lounas ja menin makkariin edeltä, aloitin vähän ruusulla, kun X oli vielä puhelimessa. Ehdin vetää kaksi kertaa reunalle, ennenkuin X tuli. Kysyi, että no odotanko vai, sanoin, no että et, vaan sormeta g-pistettä samalla. Hetken päästä orgasmi, ja heti perään kunnon ruiskuorgasmit a-pisteeltä.Se on kyllä ero, että kun lelulla tekee, niin silloin voi heti perään sormettaa, mutta jos X tekee suulla tai sormilla, niin pakko on pieni tauko pitää, ennen kuin voi sormettaa. Orgasmi on jotenkin voimakkaampi ja pillu ja etenkin klitoris niin herkillä, ettei pysty heti perään sormettaa.X kysyy, että no mitäs vielä, niin haluan syvältä, kohdunkaulanorgasmin. Ja kyllä X sinne sormilla menee, ihanaa pientä liikettä, ja hemmetin hyvä orgasmi. X ei tosiaan paljon edes liikuta sormia, liike on tosi pientä. Ja kun laukean, niin sieltä huipulta ihanasti "laskeutuu" sellaiseen ihanaan hyvänolon tilaan. Ja orgasmi tulee silleen hitaasti, ei niinkään ole sellainen nopea räjähtävä kuten muut orgasmit. No ei jäänyt siihen, vaan kahdet hyvät ruiskuorgasmit vielä loppuun. Joku 15-20 minuuttia sain hyvää käsiseksiä ja 5 hyvää orgasmia.

ti 9.8.
Tänään päivällä oli taas lyhyt seksihetki, ei olla nyt mitään päiviä sovittu tälle viikolle. Jossain kohtaa päivällä kysyin, että ehditäänkö tehdä tässä jotain ennen kuin lapset tulee? X sanoi, että varmaan joo, no menen edeltä ruusulla aloittelemaan. Ja X liittyy mukaan ja alkaa sormettaa samalla g-pistettä. Vähän aikaa kyllä kestää, mutta sitten helvetin hyvä orgasmi.Siitä kunnon sormetusta a-pisteeltä ja squirttausta, parit orgasmit näin. Sitten syvältä kohdunkaulasta kohdunkaulanorgasmi, ja kevyttä fistausta ruuvaten, ja orkut. Hyvä 20 minuutin setti ja joku 5 hyvää orgasmia. Mulle sopii vallan mainiosti tällainen.Tänään tässä iltapäivällä juuri olin aloittamassa runkkaamaan, kun vittu kuopus tulikin kotiin. Kylläpä vitutti, kaikki oli valmiina ruusu, pikku Wandi ja p0rn0. Pakko kyllä illalla vetää setti, tuskin on s3ksiä kun se jää iltaan.ke 10.8.
Iltapäivällä olin hetken yksin, mutta ei kyllä ollut tietoa, että milloin kuopus pöllähtää kotiin. Aattelin, no ehkä ehdon runkata, mutta kun olin aloittamassa runkkaamisen, niin kuopus tuleekin kotiin. Oli lelut valmiina, porno valmiina ja pikkaritkin pois otettu, eli pillu valmiina, no ei kun vaan sitten siirtää homma iltaan. Lapset meni jo nukkumaan, niin X valvookin yllättävän myöhään. Mua jo itseä väsyttää, ja ajattelin, että en runkkaa ollenkaan.No vihdoin X menee makkariin, ja pääsen runkkaamaan. Pornoa kännykästä, ja kunnon lesbo squirttailua katson, pikku Wand pilluun ja Ruusu klitorikselle. Vähän aikaa kiusaan ja reunailen, eipä sitten kauaa mene, kun mahtava orgasmi, pieni tauko ja sitten uutta perään. Nyt jo kestää jonkin aikaa, ja ihan hikikin tulee, mutta ihan jäätävä on toinenkin orgasmi, kyllä vähän pitää huutaa ja kiroilla. Siitä vielä pesuhuoneeseen ja kunnon sormetukset, ja saan ruiskia paineet pois.

to 11.8.
Jouduin postaa tämän päivän runkkaukset uudestaan, kun kuva poistettiin. Kuulemma kyrvän näköiset tekokyrvät ei saa näkyä kuvissa.
Oli mahtavaa runkata pitkästä aikaa rauhassa, en muistakaan milloin viimeksi on näin ollut. Ajattelin vähän aikaa ensin reunailla ennen orkkua, käytin vähän vaihdellen ruusua ja satisfyeriä, kun ajattelin säästää ruusun akkua. Laitoin tekokyrvän pesuhuoneen seinään kiinni ja nussin sitä, samaan aikaan Satisfyer klitalla. Sitten siirsin sen pesuhuoneen lattiaan ja kyykyssä nussin.Siitä sohvalle ja kännykästä pornoa, vähän aikaa dildotan lasidildolla, sitten laitan pikku Wandin pilluun ja Ruusun klitorikselle. Reunailen muutamia kertoja, kiima kasvaa hyvin, lähtökiima oli ehkä 5, sain sen ehkä kasi puoleen. Ja sitten orkutan, ja ai saatana kun on hyvä ja pitkä ORGASMI. Kiroilen ja huudan, siitä kunnon sormetusta kahdella ja kolmella sormella, pillu litisee, tein myös neljällä, mutta oli vähän hankalaa. Menen pesuhuoneeseen ja sormetan siellä, ja kyllä tulee mehua ja orkkuja.Takaisin sohvalle ja uudestaan pikku Wand pilluun ja Ruusu klitorikselle. Wandista loppui akku, niin laitan cleopatran, niin vittu siitäkin loppuu akku. Onneksi mulla on paljon leluja, niin laitan yhden g-piste sauvan mitä en ole juurikaan käyttänyt. Vähän aikaa reunailen, ja helvetti mikä ORGASMI. Vielä parempi kuin eka, huuto on sellaista jännää kimakkaa, vähän kuin kiljuntaa, ja kunnon sormetukset ensin sohvalla ja vielä pesuhuoneessa. Ja vittu vaan litisee ja pillumehut lentää.Mun kiima ja seksin nälkä taisi palata, ne on ollut vähän kateissa elokuun alusta lähtien. Tarkoittaen sitä, että en ole X:ltä kysellyt, että milloin on seksihetki, enkä ole kauheasti odottanut etukäteen tulevaa seksihetkeä. Nyt, esim. odotan huomista, kun meillä on aamupäivällä sovittuna seksiä. Ja jonnekin lähdetään lounaalle, niin jos sitä sormetusta saisi vaikka ravintolan vessassa.

pe 12.8.
Vittu mitä settiä taas äsken, ehdin jonkun aikaa reunailla pikku Wandilla ja Ruusulla. Vitosen kiimasta lähdettiin ja ehkä seiskaan pääsin, olen vessassa, niin X tulee sinne raipan kanssa heilumaan, että tänne nyt. Hoitopöydälle makaamaan ja silmälaput silmille, Xaittaa rinnoille liukkaria ja hieroo hetken, sitten sanon, että otapa meikkisivellin ja tee sillä. Lähtee sivelemään rintoja, jalkoja, niskaa, selkää, mutta ai saatana, kun tekee ristiluulta, koko kroppa värähtää, ja tuntuu niin saatanan hyvältä. Mun on pakko jossain kohtaa itse painaa siitä, kun niin tykyttää, X antaa pikkasen raippaakin, mutta sitten kunnon välipiiska. Nousen pois ja pyllistän, niin hyvät piiskat välissä ja kiima kasvaa ja painetta kertyy pilluun.Sitten meikkisiveltimellä pelkkää klitorista hipsuttaa, vaihtaa jossain kohtaa sormiin, niin aivan järkky orgasmi, ihan päässä pyörähtää ja jaloissa pistelee. Huudan ja kiroilen ja ihme kyllä X ei sano mitään, että ei saa huutaa. Pari orkkua perään, ja sitten työnnän X:n kädet pois ja käännyn kyljelleni kippuraan, tärisen kuin haavan lehti. Ja kun X sormettaa, niin kylläpä pillumehua tulee taas, ensin a-piste orgasmi ja sitten g-piste. Sitten kohdunkaulaan, ja tuntuu niin helvetin hyvältä, nousen puoli-istuvaan asentoon ja huudan. Sitten hetken ruuvausta ja siitä limupulloa vittuun, että aukeaa tie nyrkille.X ottaa kunnon fisting voidetta, ja lähtee fistaamaan, ensin ruuvaa siinä pillun huulilla, mutta pikkuhiljaa nyrkkiä syvemmälle pilluun. Ja rannetta myöden menee ja paras liike silloin, kun nyrkki syvällä, on hidas ruuvaus, ai, saatana miltä tuntuu. Sellainen tooosi hidas liike, puolikaarta pyörittää. Fistatessa pari mahtavaa orgasmia. Siitä sormetukset, ja niiden jälkeen nousen ylös, ja kysyn, että etkö nussikaan, no X nussii hetken, mutta ei laukea, säästää myöhemmäksi kuulemma. Loppuun vielä raippaa ja piiskaorgasmi ja kunnon sormetukset. Kyllä oli pillu turpeana tämän jälkeen. Tunti touhuttiin ja joku 8 orkkua ainakin.

Lähdettiin hyvien seksien jälkeen X:n kanssa lounaalle. Aattelin, että X sormettaa lopuksi vessassa, mutta lähtikin pöydästä vähän aiemmin, eikä tullutkaan takaisin. No minä menin vessaan, ja soitin, että tuu tänne. Ja kylläpä olikin hyvät sormetukset, tuli pillumehua niin hemmetisti, parit kunnon sormetukset ja orgasmit.Illalla kun tultiin bussilla kotiin, niin nostan vähän mekkoa ylös ja sanon, että voitko vähän sormettaa. Ai, vittu kun oli kiihottavaa ja taas squirtin kanssa. Pikkarit märkänä ja taisi pieni läntti jäädä penkille, olipa vaikea olla hiljaa. Kyllä siinä muutama pää kääntyi, onneksi oli vain muutama ihminen.

Vielä illalla jatkui meno sängyssä, kiihkeää suutelua, ja X repii pikkarit pois päältä, ja siis todella repii, rikki. Sormetusta ja ihan vitusti pillun nuolentaa. Vähän käy sormi välillä perseessäkin, ei kyllä tunnu kovin hyvältä, otan X:n kädestä kiinni, että pois. Jotenkin ei tuntunut nyt yhtään hyvältä, vaikka viiniä olin juonut, jolloin on vähän rennompi. Olisi niin siistiä, kun anaalijutut sujuisi, ja nauttisin siitä, mutta ei.

la 13.8.
Illalla ei nussittu vaikka paljon muuta tehtiin, niin X tulee aamulla kankkuskiimassa sormettamaan ja nussimaan lähärissä. Kylläpä tulee mälliä, kun ruiskii pillun päälle, tai no mahalle asti ne lentää, niin siistiä katsoa. Vähän sai jännittää, ettei kukaan lapsista tule paikalle.

su 14.8.
Ei runkkausta, eikä seksiä. Välipäivä orgasmeista, ihan hyvä välillä.ma 15.8.
Ei mitään mahista runkata päivällä, kun kuopus kotona kipeänä. Eikä sitten illallakaan ollut seksiä, kun piti lähteä kuopuksen kanssa Lastensairaalaan, yö meni siellä sitten.

ti 16.8.
Ehdinpä vetäistä hyvät pika runkut, jo kaksi päivää ilman orkkuja, äkkiä vaan Pikku Wand pilluun ja Ruusu klitorikselle, ehkä kolme minuuttia meni, kun helvetin hyvä orgasmi. Kiimaa jäi illaksi, joten pakko vetää toiset runkut, ellei ole seksiä.

Ajattelin, että en kysele, olin itsekin aika väsynyt, kun edellinen yö oli mennyt aika vähillä unilla. Oltiin uimassa ja esikoinen sanoi, että haluaisi jotain, X jatkoi, että no mä haluaisin sitä ja minä sanoin, että mä haluaisin seksiä.Ensin ajattelin, että jään olohuoneeseen runkkaa, kun muut mennyt nukkumaan, mutta en jaksanut jäädä odottelemaan, että X mennyt nukkumaan. Joten pesin hampaat ja menin makkariin, X sanoi, että tulee kohta kans. Sanoin, että älä vielä tule, kun ajattelin, että nukkumaan on tulossa. No laiton pikku Wandin pilluun ja ruusun klitorikselle, niin hetken päästä X tuleekin, otan Wandin pois ja X laittaa sormet tilalle.On just hyvä, kun X kunnolla koukku sormilla sormettaa g-pistettä, mutta jossain kohtaa vaihtaa ja tekee eri tavalla, niin sanon, ei kun sormeta silleen kunnolla g-pistettä, ja kylläpä onkin helvetin hyvä orgasmi. Otan vaan Ruusun pois klitorikselta, niin heti perään voi kyllä sormettaa, ei tartte pitää taukoa.Tuntuupa hyvältä sormetus orgasmit ja pillumehua tulee, parit orkut g- ja a-pisteeltä ja sitten X siirtyy käsittelemään kohdunkaulaa. Ihan helvetin hyvä, varmaan 10 minuuttia ja pari kohdunkaulanorgasmia. Siitä alkaa ruuvaus, eli kevyttä fistausta, käsi nyrkissä, mutta siinä aika pillun suuaukolla, X tekee aika nopeaa ruuvaus liikettä. Sitten siirtyykin vierelleni, samaan asentoon kuin sormettaessa, niin eipä tunnukaan enää kovin hyvältä, ensin X teki siten, että oli suoraan kohti jalkopäässä. Samasta asennosta siis, kun käsittelee kohdunkaulaa. Kahdet sormetukset loppuun, ja kyllä alkoi olla jo niin hiki, ettei olisi paljon kauempaa pystynyt tekee. Loistavaa käsiseksiä parikyt minuuttia ja monta orgasmia. Olihan minulla kaksi tauko päivää ilman orgasmia, mikä on minulle paljon.

ke 17.8.
En runkannut päivällä, ja illalla meni sitten niin myöhään, kun tuli katsottua Wilma Murron seiväskisaa, että en jaksanut, joten taas välipäivä orgasmeissa. Minullahan alkaa olla näitä välipäiviä ilman orkkua aivan liian usein.

to 18.8.
Ei mitään mahista runkata päivällä, kun koko päivä menossa, ja sitten iltapäivällä jo lapset kotona. Onkohan sitä illalla seksiä? Vähän oli X:n kanssa puhetta, että olisi, mutta aamulla taas jotain vääntöä, no ainakin runkkaan, ellei ole. Huomenna päivällä pitäisi olla, X onkin sitten viikonlopun pois, että runkkaus viikonloppu.


Aamulla siis tuli X:n kanssa jotain vääntöä ja riitaa. Olin vähän, että on kyl nyt huono, kun ei ehditä tällä viikolla oikein seksiä harrastaa, ja sitten olet viikonlopun pois. On vähän hankalaa, kun ei ole oikein mahista ollut päivällä, eikä X tahdo sitten jaksaa illalla, kun ollut pitkän päivän töissä. Illalla siinä sitten X tuli viereen istumaan ja vähän halaileen, sanoin suoraan, ettei tartte tehdä mitään, tiesin, että olisi ollut kuitenkin vähän väkinäistä X:n puolelta, utta kun oltiin sovittu tälle päivälle seksit, niin olisi X varmasti jotain tehnyt. Mo X lähti nukkumaan, ja minä runkkasin.Naisten runkkaus ja lesbo squirttailua laitoin kännykästä ja vähän liukkaria pillulle. Pikku Wand pilluun ja Ruusu klitorikselle, jonkun ajan päästä wandista loppui akku, mutta eipä haitannut, ruusu niin tehokas, että saatanan hyvä orkku. Ei kun vaan toista heti melkein perään, kestää tietty pidempään, niin helvetti kun tulee hiki, pakko avata vähän terassin ovea. Ja vittu kyl toinen orgasmi on jopa parempi, pakko huutaa. Siitä vielä pesuhuoneeseen ja sormetukset, niin pillumehut vaan valui reisiä pitkin.

pe 19.8.
Olipa päivällä mahtavat seksit, käyn suihkussa, kun haluan kunnon suuseksiä, ja menen hoitopöydälle. Kaikki lelut valmiiksi ja pitkästä aikaa voidaan laittaa Erika Lustin pornoa kannettavasta. Suosittelen tätä, jos haluaa laadukasta, hyvää pornoa, tämä on maksullista, mutta sen arvoista. Erika Lust on naisohjaaja, niin tekee laatu pornoa naisnäkökulmasta, ei ihan pelkkää jyystöä kuvattu 5 cm päästä. Tämä porno menee paremmin ehkä myös naisille, ja sopii hyvin yhteisesti katsottavaksi seksin aikana, tai ennen.X laittaa minulle silmälaput silmille, ja alkaa kunnolla suudella, siitä huulet siirtyy nänneille, ja siitä pillulle ja nivusille. Kääntää pyllyn ja ai saatana, kun tuntuu hyvältä, kun nuolee ristiluuta. Sitten nappaakin raipan, ja sillä muuttamat hyvät naputukset perseelle, ja kyllä alkaa painetta kertyä pilluun.X kääntää minut takaisin selälleen, ja alkaa nuolla oikein kunnolla pillua. On aluksi sivullani, eli nuolee pituussuunnassa, siitä siirtyy jalkopäähän, ja alkaa nuolla oikein kunnolla. Ja minä nautin, ja se tunne, kun KOHTA, KOHTA ja vitunmoinen ORGASMI, oikein jaloissa pistelee ja päässä pyörähtää.X jatkaa nuolemista ja minä painan päätä, ettei vaan lopeta, en tiedä kuinka monta pienempää saan perään. Pieni tauko pakko pitää, kun klitoris on ihan kosketusarka. Sitten menee sormet pilluun, ja vähän aikaa X kiusaa, ja kerää kunnon paineet. Ja kyllähän sitten lähtee, pillumehua tulee ihan helvetisti, ja ruiskii ihan mun mahalle asti.Sitten kohdunkaulan käsittelyä pitkään, tuntuu kyllä helvetin hyvältä ja kunnon kohdunkaulanorgasmi, nousen istumaan ja huudan. X dildottaa hetken aikaa paksulla tekokyrvällä, Kiimakyrvällä ja laittaa hanskan käteen, ja alkaa fistata. Kunnolla työntää ensin sormia, ja pikkuhiljaa menee käsi nyrkkiin. Hidasta puolikaartaa tekee, ja kun siirtää nyrkkiä siihen pillun suuaukolle, niin sitten on parasta nopea ruuvaus liike. Kyllä nyrkki menee siten, että rystyset ja peukkunivel on sisällä.Nousen pois ja X nussii takaapäin, kun alkaa laueta, niin käännyn katsomaan kun mälli lentää. Käänny takas ja saan raipasta, ai kun tuntuukin, mutta kyllä piiskaorgasmin saan. Loppuun parit hyvät sormetukset, niin saa hyvin ruiskittua nussimisen ja piiskauksen tuomat paineet pois. Oli kyllä helvetin hyvä setti, ja ihana kun ei ollut mitään aikaa, tai kiire mihinkään, tunti touhuttiin.

la 20.8.
Ai, että kun mua panettaa, tai siis tarkoittaa, että haluan orgasmeja. Nyt piti itse saunassa ollessa sormettaa, kun X on pois, mutta hyvin ruiskusi ja g-pistekin oli ihan turpeana. Valvoin liian myöhään, niin en sitten jaksanut enää runkata.

su 21.8.
X tuli jo iltapäivällä kotiin, ja en todellakaan odottanut, että illalla olisi seksiä, kun aika harvoin muutenkaan on sunnuntai iltaisin. Olin ajatellut, että runkkaan, X kysyi, että katsonko vielä telkkaria, sanoin, että en, ja hän meni makkariin. Laitoin sitten telkkarin kuitenkin päälle, että odottelen jonkun aikaa, ja runkkaan sitten. No X tuleekin takas, ja kyselee, että enkö tulekaan? Minä siihen, no en tule nukkumaan, mä runkkaan. X olisi kai jotain tehnytkin, mutta ei voinut sitä sitten selkeästi sanoa, tai osoittaa, sanoin, että en ole ajatuksenlukija.Ehkä oli parempi, että runkkasin, en usko, että X kovin vireessä olisi ollut. No pornoa kännykästä, ja tutut lelut, pikku Wand pilluun ja Ruusu klitorikselle. Olipa jännä, kun taisin saada orkun vähän niin kuin yllättäen tosi nopeasti. Ei siis ollut sellainen kunnollinen, mutta kuitenkin sellainen, että seuraavaan tuleminen kyllä kesti. Mutta ai saatana, kun sen sitten sain, ihan helvetin hyvä ja pitkä, kyllähän sitä piti vähän huutaakin. Sitten pesuhuoneeseen sormelle, ja kyllä ruiskii hyvin lattialle ja pitkin reisiä valuu.

ma 22.8.
Tänään päivällä olisi ehkä ollut seksiä, mutta ei katsottu monelta tyttö jo tulee koulusta, no ehti tulla ja ei sit enää onnistunut. Kaikki oli jossain kohtaa pois, niin ajattelin jos yhdet pikaiset vetäisen ruusulla. En ehtinyt kun vähän aikaa surrutella, kun X tulikin kotiin, no kiimaa siis jäi aika paljon. Jos sitä nyt tänä iltana olisi seksiä.

Mentiin makkariin, ja X tulee suutelemaan oikein kunnolla, sormet menee pillulle ja alkaa pillun käsittely. Sormeilee, pyörittelee, kutittelee, sivelee klitorista, monin eri tavoin, kiihdyttää välillä tahtia, ja aika lähellä ollaan jo orkkua, niin sitten höllääkin. Hyvä näin, niin kiima kasvaa. Vaihtaa välillä pituussuunta liikkestä poikittaisuuntaa, tuntuu erilaiselta, hyvältä. X höllää tahtia parikin kertaa, ihan oikeassa kohdassa, ei olla niin lähellä orgasmia, että silloin vituttaisi, jos lopettaisi. Kyllä X aika hyvin kuulee mun huohotuksesta, ja kiroilu on myös hyvä merkki. Alan kiroilla, kun ollaan lähellä, vittu, vittu, vittu.Ja kylläpä onkin saatanan hyvä orgasmi, harmittaa, kun pitää äänen kanssa niin pidätellä, vitsi kun saisi huutaa niin kovaa kuin haluaa. Kunnon ruiskuorgasmit a-pisteeltä, ja kylläpä taas squirttaan oikein kunnolla pillumehua, on pyyhe märkänä. Sitten kunnon kohdunkaulan käsittelyä, ja tuntuu helvetin hyvältä, pari orgasmia sieltä. Suosittelen kaikille perehtymään kohdunkaulan käsittelyyn, ja saisiko sieltä kohdunkaulanorgasmin. Se on ihan erilainen orgasmi, kun vaikka klitoris- tai g-piste orgasmit. Se kasvaa pikkuhiljaa, ja tulee sieltä jostain syvältä. Se ei ole sellainen räjähtävä, nopea ja lyhyt. Sen aikana saattaa helposti tulla itku.X tulee nussimaan lähärissä, nostan jalat harteille, niin kylläpä osuu kyrpä hyvin g- ja a-pisteelle. Mutta eipä X laukeakaan, sanoo, että sattuu jalkaan ja selkään. No minä sain vielä sormetukset, ja sitten X odottaa, että vieläkö? Yleensä sanon, kun riittää, ja niin sanoinkin. Mutta heti perään, että ei kun vielä g-pisteeltä ja sitten oli pakko saada yhdet vielä a-pisteeltä. Olipa hyvä perus setti, joku 40 minuuttia touhuttiin ja varmaan joku 8 orgasmia ainakin. Oli kyllä niin hyvä ja rentoutunut olo tämän jälkeen.

ti 23.8.
Olin päättänyt, että runkkaan iltapäivällä, niin minäpä vähän aloittelin kaupan sovituskopissa. Oikein kunnon sormetukset vedin, mutta en squirtannut, olisi kaivannut vähän liukkaria, kyllä se liukkari vaan on tärkeä.
Sitten kotona kunnolla hommiin, menin makkariin, koska siellä viileää. Otin mukaan kannettavan, että voin katsoa Erika Lustin pornoa, kesän aikana oli tullutkin muutamia hyviä, uusia leffoja. Laitan vähän liukkaria ja pikku Wand pilluun ja Ruusu klitorikselle, ei kyl mene kauaa, kun jo eka orkku tulee, ihan helvetin hyvä. Kunnon sormetusta perään, ja vähän tekokyrpää myös.Aika nopeaa sitten toista klitorisorgasmia, niin vaihdankin cleopatran Wandin tilalle. Ja käännänkin sen pienen osan, minkä pitäisi tulla klitorikselle, niin peräaukolle. No ei tunnu kovin hyvältä, ehkä vähän liian "terävä". Mutta otankin sitten anaalitapin, ja laitan sen, ja vaihdan pilluun takas Wandin. Ja onpa jälleen mahtava orgasmi, en tiedä lisäsikö anaalitappi nautintoa. Mutta ehkä jatkossa täytyy käyttää useammin.Taas sormetusta ja kyllä tulee pillumehua ja pillu on märkä, litisee ja lotisee oikein kunnolla, myös lasidildolla dildotan, käyn myös pesuhuoneen lattialle ruiskimassa. Olenkin vielä aika kiimainen, panetus olo, niin aattelen vielä vetäistä kolmannen, Ruusulla ja Wandilla, nyt ei ole anaalitappia. Ei kyllä kovin kauaa mene, kun kolmas mahtava orgasmi, olisi luullut, että kestää ennen kuin sen saan, mutta ei.Oli kyllä mahtavia orgasmeja. Ja vieläkin kiimaa jäi, että kyllä mä olisin illalla voinut nussia, näköjään mun kiima ja seksin nälkä on palannut.ke 24.8.
Olipa mahtavat seksit päivällä, 10 orgasmia puolessa tunnissa, kerrankin laskin. Ei oltu mitään tarkkaa aikaa sovittu, mutta oli tiedossa aika, milloin minun piti lähteä. Mentiin makkariin ja otin ruusun, kun aattelin, että vähän nopeutuu homma. Ruusu siis klitorikselle ja X sormettaa g-pistettä, aika nopeaa eka jäätävän hyvä orgasmi. Siitä sormetusta a-pisteeltä ja ruiskuorgasmi, sitten g-pisteeltä samoin ruiskuorgasmi, ja vielä a-pisteeltä. Sitten X menee sormilla kohdunkaulaan ja sieltä yksi kohdunkaulanorgasmi. Siitä suoraan kevyttä fistausta pillun suuaukolla, ja siitä yksi orgasmi.Otan X:n kyrvän käteen ja runkkaan ja X sormettaa samalla g-pistettä, ja olipa siistiä, ja taas squirttauksen kanssa orgasmi. X tulee päälleni ja työntää kyrpänsä märkään pilluun ja alkaa nussia, ja kohta emätinorgasmi, kahdeksas orgasmi. X laukeaa ja ruiskii spermat pillun päälle, niin siistiä. Loppuun ensin sormetusta g-pisteeltä ja sitten vielä a-pisteeltä, olipa kyllä niin hyvä setti ja tosiaan 10 mahtavaa orgasmia.Harmi kun ei ollut yhtään aikaa jäädä makoilemaan ja fiilistelemään. Illalla kun X tuli sanomaan hyvät yöt ja antaa pusun. Niin minä ihan kiimaisena suutelin vähän pidempään ja sanoin, että voitko vähän sormettaa, sain neljä sormetusta, neljä hyvää orgasmia, ja pyyhe märkä.

to 25.8.
Päivällä tuli tilaisuus pikaisesti runkata, niin minähän sen heti hyödynsin, äkkiä vaan makkariin ja housut pois. Pikku Wand pilluun ja Ruusu klitorikselle, ensin loppui wandista akku, äkkiä Cleopatra tilalle, ja sitten loppui ruususta akku. No ei kun Satisfyer tilalle, ei mennyt kyllä kauaa, kun helvetin hyvä orgasmi.Kiimaa jäi, ja aattelin, että runkkaan illalla, kun muut mennyt nukkumaan. Mutta en jaksanut odottaa, ja aattelin, että pyydänkin X:n messiin. Sanoin, että voitko vähän tulla tonne, otin täyteen ladatun ruusun messiin, laitan sen klitorikselle ja X sormettaa g-pistettä. Ihan helvetin hyvä, ja perään kolmet hyvät kunnon ruiskuorgasmit. Olipa paljon parempi kuin yksin runkata.

pe 26.8.
Olipa taas hyvät seksit päivällä, vähän häiriötekijöitä, mutta onneksi ei niin haitannut. Menen hoitopöydälle ja Lustin pornoa kannettavasta, vähän stressaa, kun yks lapsista on pihalla kännykän kanssa, että tuleeko kesken soittelemaan ovikelloa. No aletaan hommiin, X suutelee oikein kunnolla ja hetken nuolee vähän nännejä, sitten siirtyy pillulle ja klitorikselle. Ai, saatana kun tuntuu hyvältä, viimeksi viikko sitten saanut suuseksiä, nuolee pituussuunnassa, eli Kivin metodilla. Kannattaa kokeilla tällä tyylillä. Aika lähelle mennään jo orgasmia, mutta eiköhän tyttö soita kesken ovikelloa, noo X menee avaa, ja siinä samalla hän vastaa puhelimeenkin. Minä otan hetkeksi ruusun klitorikselle, ettei ihan kiima laske.X tulee takaisin, ja sanoo no mitäs sitten, sanon, että jatka, ja pyydän, että voiko nuolla koko pillua, silleen alhaalta, ylös asti, pitkin nuolaisuin. Vittu kun on hyvä, jonkun aikaa on jalkopäässä, ja sanoo, että niskaan jo sattuu. Siirrän tuolin sivuun, että jatkaa nuolemista pituussuunnassa. Se on parempi, niin eipä sitten enää kestäkään kauaa, että saankin ihan jäätävän ORGASMIN. Pienempiä perään, ja vielä sormilla yhden.Kun X sormettaa, niin kyllä olen taas kuin Niagaran putous, niin helvetisti pillumehua vaan valuu. Kohdunkaulanorgasmin jälkeen suoraan pillun ruuvausta, kevyttä fistausta, ei oo nyrkki kovin syvällä. Silloin pitäisi olla enemmän aikaa. Mutta on niin hyvä, kun tekee toooodella hitaasti puolikaari liikettä. Nousen ylös ja pyllistän, niin ensin raippaa, X piiskaa tasaisella melko hitaalla rytmillä, kylläpä kihelmöi, ja perse punoittaa. Piiskaorgasmin perään kyrpää ja vähän avokämmentä. Ensin rinnat hakkaa toisiaan vasten, mutta sitten X nappaakin niistä kiinni, ja nostan ylävartaloa vähän ylös. Kun X laukeaa, niin käännyn katsomaan, kun runkkaa spermat. Kunnon sormetukset vielä lopuksi

Hyvien päiväseksien jälkeen lähdettiin X:n kanssa myöhäiselle lounaalle. Illalla kun lapset mennyt nukkumaan, niin hyppään hajareisin sohvalla X:n syliin. Ei kauhean innostunut vastaanotto, mutta kylläpä sängyssä sitten kiimaisena kävikin kimppuuni. Kunnon kiihkeää suutelua ja saatananmoista sormetusta ja pillu kyllä niin helvetin märkä kuin olla ja voi, kunnon pillumehujen litinää. Otan kyrvän käteen ja runkkaan, ja sitten onkin kunnon panoa pitkän aikaan.Ensin X tulee päälleni ja kunnon rynkytystä, siitä X kääntää minut päällensä, välissä kunnon sormetusta, ja sitten ratsastusta, ihanaa, kun X kiihottaa peukalolla samalla klitorista. Siitä menen mahalleni, ja X samalla hivelee peräaukkoa ja työntää sormen perseeseen, ok, mut ei mitään ihmeellistä. Nousen kontilleni ja kunnon nussimista takaapäin. X on lähellä laukeamista, niin minä teen vähän ikävästi ja "poistun" ja käännyn selälleni, kun en halua, että vielä loppuisi, no X on vähän vihainen. Ja homma meneekin sitten vähän X:ltä ohi. No puen jo pikkarit takas ja luulen, että no loppui siihen, mutta kyllä X vielä tulee kunnon sormetukset antamaan.

la 27.8.
Koko päivä meni Lintsillä hurvitellessa. Kun käytiin saunassa, niin ihan vaan itsekseen piti sormetella, kun X lähti laittamaan ruokaa. Kun mentiin sänkyyn, niin minä otin ruusun ja aloin surrutella, X tulee messiin sormettaan g-pistettä, kyllä kestää jonkun aikaa, mutta hyvä orgasmi. Siitä sormetusta ja kunnon squirttailua, sitten kohdunkaulanorgasmi ja loppuun parit sormetukset. Nopea setti hyvää käsiseksiä, olin tosi väsynyt, kun edellisen yön unet oli jäänyt huonoiksi.

su 28.8.
Tänä aamuna mulla oli herätys, ja X heräsi samaan aikaan. Mua niin panetti, vähän kävin X:n rintaa suutelemassa, pillussa tykytti, eipä oo vähään aikaan näin ollutkaan. Harmi kun ei ollut mitään mahista edes pikaisia sormetuksia tehdä.
Illalla, kun mentiin nukkumaan, niin minäpä otin pikkarit pois ja menin sänkyyn valmiiksi odottamaan, että mitä tuleman pitää. No kyllähän X tulee halaamaan ja suutelemaan, mutta lopettaakin sitten suutelun, ja sanoo, että inhottava kun haisee ihan viinille, pari lasia olin juonut ruuan kanssa. No eipä se mitään, sitten vaan liukkaria pillulle ja sormetusta, minä otan kyrvästä kiinni ja ja runkkaan samalla.Aika pian X tulee nussimaan lähärissä, ja hetken päästä käännyn kyljelleni ja X tulee siihen taakse polvilleen, ei siis lusikkaan, nappaan ruusun ja laitan sen klitorikselle. X nussii menemään ja minä suristelen samalla Ruusulla. Kun laukeaa, niin vetää kyrvän ulos ja minä käännyn katsomaan, kun ruiskii spermat.Käännyn selälleni ja X jatkaa g-pisteen sormetusta, ja minä pidän ruusua edelleen klitoriksella. Orgasmin tulo tuntuu kestävän, mutta helvetin hyvä, kun vihdoin tulee. Perään muutamat hyvät kunnon sormetukset ja ruiskuorgasmit a-pisteeltä ja g-pisteeltä. Tällainen hyvä, lyhyt perus setti, ja sain hyvin kiimaisen olon

ma 29.8.
Aamulla kun olin saanut lapset kouluun, niin menin makkariin halaileen X:ää ja vähän odottelin, että jos olisin sormetusta saanut, no ei ollut oikein mahista ja X:n piti nousta ja lähteä töihin. Minulla ei ollut mahiksia päivällä runkata ja sitten jo osa lapsista tuli koulusta kotiin.Illalla valvoin myöhään ja mietin, etten taida jaksaa edes runkata enää, mutta onneksi sitten kuitenkin. Hain ruusun makkarista, pikku Wand olikin olkkarissa. Liukkaria en viitsinyt sit nappaa mukaan, kun se on X:n viereisellä yöpöydällä. No kävin vessassa, niin vettä vähän pyyhkäisin pillulle, ihan hyvin toimi "liukkarina" siihen hätään. Tuttu pari taas, eli pikku Wand pilluun ja Ruusu klitorikselle. Kyllä ruusu on ihan paras klitorisimuttaja. Kai sinulla on jo omasi? Saat sen Erotiikanajasta, ja kun tilaat, niin kirjoita kommentteihin Rouva Ooh, niin saat liukkarin kaupan päälle.Laitoin pornoa kännykästä ja taas hyvää kunnon lesbo squirttailua, ja ihan helvetin hyvä orgasmi, kyllä piti pikkasen huutaa. Pesuhuoneessa vielä kunnon sormetukset ja ruiskimiset lattialle. Ihan reittiä pitkin vaan pillumehut valuu, kyllä tuntui hyvältä.

ti 30.8.
Eipä ollut tänäänkään seksiä, vähän odottelin, että olisiko, mutta X:llä selkä aika kipeä, ei olisi oikein onnistunut. Katsotaan maltanko olla runkkaamatta, ja jos sitä säästelisi huomiselle, en runkannut.

ke 31.8.
Tänään ei siis ollut mitään mahista runkata päivällä rauhassa, ja hyvä kun ei tarvinnut odotella siihen asti, että kaikki nukkumassa. X lähti lasten kanssa kauppaan, niin minä heti hyödynnän hetken. Äkkiä makkariin sängylle ja pornoa kännykästä, kunnon lesbo squirttailua ja lelut esille. Helpoin ja nopein on pikku Wand pilluun ja Ruusu klitorikselle. Vittu kun tuntuu hyvältä, pikku hiljaa tunne kasvaa, pillussa ja klitoriksessa tykyttää, ja KOHTA, KOHTA laukean, vitunmoinen ORGASMI.Ihan pieni tauko, lelut hetkeksi pois ja eikun toista perään. Vittu X soittaa kesken, no en kyllä vastaa 😀, ja vittu vielä parempi ORGASMI, kun ensimmäinen. Huudan ja kiroilen, vittu, vittu, siitä tietää, että on hyvä orgasmi, kun kiroilua tulee 😍. Pakko käydä vielä ruiskimassa pesuhuoneen lattialle, kunnon sormetusta ja seisaaltaan kyllä paras. A-piste on kyllä selkeästi parempi, kuin g-piste. Ruiskuaa paremmin, ja orgasmi on voimakkaampi. Kannattipa pitää välipäivä orkuista, niin olipa helvetin hyvät nyt.

Elokuussa oli aika paljon runkkausta ja vähän seksiä, myös yllättävän monta välipäivää ilman orgasmeja. Mulla oli elokuun alussa jotenkin kiiman ja seksin nälkä ihan kadoksissa. Onneksi ne sitten palasi, en tiedä mistä johtui.