Hääpäivän pikapanot

02.08.2020

Hääpäivän pikapanot

Meillä oli hääpäivä torstaina. Edellinen ilta oli mennyt myöhään tuttujen mökillä, ja krapulakin oli sen mukainen. Siirryimme seuraavaan mökkipaikkaan. Oli panettanut koko aamun ja päivän. Kun kamat oli saatu sisään, niin oli tarkoitus hieman lepäillä. Pyysin Herra X:ää vähän stimuloimaan ristiluuta, ai että tuntui jo hyvälle. Kaikki lapset kävivät vähän väliä huoneessa, vitutti. G-pisteen oikeaa kohtaa ei meinannut millään löytyä, ja lasten keskeytykset häiritsivät. Joku 15:sta kertaa varmaan kävi joku ovella, lähinnä kuopus. Koko ajan piti sanoa, että mene nyt hetkeksi pelaamaan tabletilla tai katsomaan Pikku Kakkosta. Välillä tuntuu, että arvaako ne, että nyt on tapahtumassa jotain "jännää, kiellettyä" mikä ehkä heitä saattaisi kiinnostaa. No, jossain vaiheessa vähän pidempi tauko siitä, että kukaan kävi ovella. Herra X pääsi lusikassa tuikkaamaan pikaisesti. Ja sen jälkeen minäkin sain ruiskuorgasmin g-pisteestä sormilla. Lakanat märkänä jälleen.

Minusta se on kyllä huono selitys, että seksiä on harvoin, ja vaikeaa harrastaa, kun on pieniä lapsia. Niin on meilläkin vielä melko pienet lapset. Ei haittaa. Pikapanoja on välillä aamulla, päivällä jne. Toki, pikapanot voivat olla hankalia, jos nainen ei ole niihin yhtään valmis, eikä kostu nopeasti. Minä olen niihin käytännössä aina valmis, ja minut saa nopeasti märäksi. Muutama hipaisu ristiluulta, pikkareiden päältä vähän hieroo klitorista, tai vaikka takaapäin niskan suutelua jne. Kaikki panot esim. arkena iltapäivällä ei edes ole mitään pikapanoja, vaan loistavaa seksiä usean orgasmin kera. Miehet tykkäävät yleisesti ottaen pikapanoista. "Ihanaa, kun ei aina tarvitse naista lämmitellä pitkään, voi vaan panna". Mutta kun oppii, tai herkistyy orgasmeille ja seksille, niin pikapanot ovat mahtava lisä seksielämään. Minulla on montakin hyvää pikapano kokemusta. Ja, tietysti suurin osa esim. aamupanoista on pikapanoja, tai panot päivällä, jos lapset ovat kotona.

Muistan erityisesti yhden pikapanon keittiössä. Tämä tapahtui Superviikolla kesäkuussa. Silloin oli jo viikonlopun aikana harrastettu seksiä seitsemän kertaa. Oli keskiviikko ja Herra X oli lähdössä duunimatkalle yhdeksi yöksi. Aamulla oli jo ollut yhdet pikapanot ennen kuin noustiin ylös, sitten aamupala ja lasten vienti. Kun tulin, niin panetti vieläkin ihan sikana, niin sanoin, että voisiko nyt vielä yhdet pikaiset ottaa vaikka tässä keittiössä. Ei kun vaan mekko ylös ja pikkarit alas. Kaapiston reunasta kiinni ja takaapäin. Ihan mahtavaa, niin että itku tuli lopuksi, ja vähän kuin romahdin lattialle. Herra X oli jo ihan, että olenko kunnossa? Olinhan minä. Tästä vielä parin tunnin päästä masturboin ja katsoin jossain kohtaan Erica Lustin ohjaamaa pornoa, ja sen jälkeen vielä yhden kerran masturboin.

Mahtavia aamupanoja on ollut vaatehuoneessa. Vanha sänky natisi liikaa, ja mentiin vaatehuoneeseen. "Ai, vittu että oli siistiä." Takaapäin seisten, ja samalla Herra X pystyi hieromaan ristiluuta. Ja lisänä vielä se jännitys, että tuleeko joku lapsista paikalle.