Heinäkuun Seksipäiväkirja

06.08.2021

to 1.7.
Herätys oli jo klo 4.30 paikkeilla, kun oli lähtö lentokentälle. Kun saavuimme hotelliin, niin kävimme lounaalla, ja otimme parin tunnin päiväunet. Olisin halunnut illalla seksiä, mutta ei siis mitään toivoa. Herra X kyllä sammui saman tien, kun sänkyyn pääsi.

pe 2.7.
Käytiin aamupalalla, ja sitten altaalle. Lounaalla mietittiin ja keskusteltiin, että mihin kohtaan seksihetken voisi järjestää. Minä siinä kyselin, että nyt kyllä pitäisi tietää, koska vaikuttaa, että kuinka paljon uskallan viiniä juoda. No, sovittiin, että lounaan jälkeen on ehkä järkevintä. Minä siis lopetin siihen viinin juonnin, ettei vaikuta klitorisorgasmin saamiseen. Alkoi olla jo aika kireä tunnelma. Ensin Herra X tulee suutelemaan kunnolla, vähän liukkaria pillulle, ja klitoriksen ja häpyhuulten hieromista. Ei mene kauaa, kun alkaa hirveä paine olla pillussa. Pakko ottaa X:n kädestä kiinni ja ohjata sormet pilluun, että saa squirtata ekat paineet pois.
Siitä sitten alkaa klitoriksen kiihottaminen sormilla, ja hetken kuluttua odotettu klitorisorgasmi. Suoraan sormet pilluun ja ruiskuorgasmeja parit, vuolaasti valuen. Kohdunkaulanorgasmi syvältä sormilla tunnustellen. Takaapäin nussimista, ja yllättäen X nappasi piiskan ja sitäkin sain vähän. Ja kyllä vähän squirttasin, samalla kun sain orgasmin. Kyllä se vaan sitä orgasmia voimistaa. Sen jälkeen heti sormetusta ja vielä kohdunkaulanorgasmi, ja kyllä itkukin taas tuli. Huusin taas ihan jäätävän lujaa. X oli ihan helisemässä, että hiljempaa. Oli kyllä niin jäätävän voimakkaita taas kaikki orgasmit. Ainakin kahdeksan orgasmia sain ja vajaa puoli tuntia oli aikaa. Kyllä Herra X on hemmetin hyvä, ei voi muuta sanoa. Mua niin panetti illalla, ja olisin halunnut seksiä, mutta ei siis mitään saumaa. Herra X nukahti saman tien, kun sänkyyn pääsi.

la 3.7.
Nyt sovimme, että paras seksihetki on aamupalan jälkeen. Tällöin ei tarvitse lounasta pilata, että pitää miettiä kuinka paljon voi juoda viiniä, ja on kiire panemaan. Lapset lähetettiin pelaamaan kännyköillä ja äiti ja isi meni "lepäämään". Suht sama setti vedettiin, kun edellisenä päivänä. Illalla mua niin panetti, ihan kiimainen olin, mutta ei mitään. Mua itketti ja vitutti. Tai oikeastaan enemmän just olin surullinen, kuin että olisi vituttanut. Nukuin jonkun tunnin ja kun heräsin, niin taas vaan itku tuli, ei voinut vaan mitään.

su 4.7.
Olin jo heti aamusta tosi nihkeenä Herra X:ää kohtaan. Mentiin aamupalalle tosi kireillä fiiliksillä. Istuttiin käytännössä hiljaa, ja mua itketti vähän väliä. Kyyneleet vaan tuli silmiin. Menin sitten jossain kohtaa halaa Herra X:ää, ja sanoin, että "Ei nyt riidellä enää". Itku tuli, ja oli pakko poistua vessaan. Mentiin huoneeseen, ja lapset taas pelaamaan kännyköillä. Ensin keskusteltiin ja sitten nussittiin. Aikamoisen negatiivisesta tilanteesta suoraan hommiin, ja mahtavaa seksiä ja orgasmeja kuitenkin. Onneksi pääsen nopeasti kuitenkin seksi-/orgasmi moodiin, ja kyllä Herra X on hemmetin hyvä. Sitten vaan ajattelin, että enpä mene tänään sitten mitään halaileen X:ää, tai mitenkään reagoi jos hän tulee jotain "tekee". Eli esim. kun lounaalla hiplasi pöydän alla jalalla, niin vedin vaan omat jalat pois. Tämä kyllä aiheutti sen, että en ollut oma itseni, olin itkuinen koko päivän, ja sellainen apaattinen. Ei kyllä sopinut mulle ollenkaan. Kyllä seksi ja seksuaalisuus antaa mulle niin paljon energiaa, ja se on se elinvoima, mikä huokuu ulospäin. Parempi se on niin että menen X:n syliin hajareisin, ja sanon, että vitsi kun mua panettaa, vaikka sieltä tulee, että älä nyt, ja pakit. Kun se, että mietin, en nyt tee tätä ja tätä, ettei mua ala haluttaa enemmän. En siis ollut yhtään oma itseni sinä päivänä. Mulla oli vaan huono olla koko sen päivän.

ma 5.7.
Menin heti aamusta halaan Herra X:ää ja sain ristiluun sivelyä sekä rintojen ja nännien hyväilyä. Tosi herkillä olin, kun pieniä orgasmeja sain. Kuopus pyöri siinä vieressä, ja minä kiemurtelin sängyllä peiton alla. Siis olin makuullani eikä hän siis nähnyt mitään, kun X kättään piti ristiluulla, tai puristi vähän rintoja. Olipa ihanaa lämmittelyä meidän seksihetkeä varten. Aamupala vaan välissä, ja sitten hommiin. Ja jopa oli taas orgasmit aivan järisyttäviä. Varsinkin kohdunkaulanorgasmit. Nousin ihan istumaan asti ja huusin niin kovaa, kun nyt kehtasin Ja taas jossain kohtaa tuntui, kuin X:n koko nyrkki olisi sisällä. Se on kyllä jotenkin käsittämätöntä, että miten se siltä tuntuu, vaikka hänellä vain kaksi sormea siellä on. Illalla kun oltiin menossa nukkumaan, niin kyllä kävin yrittämässä, että olisiko ollut seksiä. No, ei X lämmennyt asialle, vaan oli saman tien unessa.

ti 6.7.
Jälleen aamupalan jälkeen lapset pelaamaan kännyköillä, ja meillä seksihetki. Nyt oli vähän enemmän aikaa. Joten ihanaa rintojen suutelua ja liukkarin kanssa sivelyä. Sitten koko vulvan ja häpyhuulten sivelyä. Ja ihanaa kiusaamista klitoriksella, X ei juuri koskenut, vaan kierteli ja pyöritteli sormilla siinä nupukan ympärillä. Ja sitten juuri ja juuri hipaisee klitoriksen päältä. Ai, saatana, kun tuntuu hyvältä. Niin kiihottavaa. Paine alkaa kasvaa pillussa, huohotan ja voihkin aivan kiimaisena. Ja tunnen kuinka pillu on aivan märkänä. Odotan hetken, ja annan kiiman kasvaa, mietin, että työntäisikö X sormet pilluun ja sormettaisi. Ei tehnyt, joten pakko oli ottaa kädestä kiinni, ja ohjata ne sisään. Aah taivaallista ruiskuttaa kunnolla. Kiroilen, vittu, vittu, ja työnnän, ponnistan oikein kunnolla. Mikä valtava hyvänolon tunne tuleekaan, ja enimmät paineet on saatu purkautumaan. Vasta sen jälkeen alkaa kunnolla klitoriksen käsittely. Hiljempaa ja välillä kovempaa, välillä X painaa enemmän, välillä kosketus on kevyempi. Kevyempi kosketus on tavallaan parempi, ainakin alussa. Ja silloin, kun sormilla myös painaa, niin siihen turtuu nopeammin. Sellainen rytmin, ja painamisen voimakuuden vaihtelu on ehkä parasta. Mutta kun ollaan lähellä orgasmia, niin sitten ei saa vaihtaa mitään. Välillä saatan ottaa X:n kädestä kiinni ja hieman siirtää, jos tuntuu ettei se ole ihan oikealla kohdalla. Klitoriksen kiihottamista sormilla ihan orgasmiin asti kannattaisi kaikkien opetella. Se ei ole ihan helppoa, ja vaatii naisen ohjausta, että mikä tuntuu hyvältä ja mikä ei. Mutta kun sen oppii, niin on se kiva vaihtoehto suuseksille. Aina ei suuseksiä ehkä halua, jaksa antaa. Tai ei ole oikea hetki siihen. Se kuitenkin vaatii vähän enemmän. Mutta jos seksiä ei välttämättä ole niin kauhean usein, niin sittenhän se suuseksi on varmasti paikallaan. Meillä se ei toimisi mitenkään, koska seksiä on usein. Ja paljon on niitä kertoja, että Herra X vain tyydyttää minut, tai just aikaa on tietyn verran ym. Suuseksin antamiseen minusta liittyy sitten paljon muutakin, suutelua, sivelyä yms. Ja että on aikaa harrastaa rauhassa seksiä. Kuitenkin, se KUNNON klitorisorgasmi on tosi tärkeä. Tällöin sen saan käytännössä aina, ja kaikkia muita orgasmeja sitten perään. Jos klitorisorgasmia en saa, niin helposti jää kiima päälle.

Ajatukset taas harhailee ties missä. Sitten alan keskittyä oikein kunnolla orgasmin saamiseen. Ja kyllä todellakin siihen keskityn ja tavoittelen sitä. Joo, voi sanoa, että suoritan seksiä. Odotan kroppa jännittyneenä, että milloin? Puristan lakanoista ja huohotan. Sitten alkaa tunne kasvaa ja hengitys muuttua, kun ollaan lähellä laukeamista. Ja ai saatana, mikä orgasmi. Kuin sähköisku menee läpi kropan, ja ihan lyhyt "tajuttomuus" jännä tunne. Laukean X:n sormille. Kun aletaan tulla huipulta alaspäin, niin koukistan ja avaan jalkoja. Pieni tauko ja sitten sormet sisään ja kunnon sormetusta, ja kyllä se eka sormetus on selkeästi sieltä a-pisteeltä. Hyvin ruiskutttaa, ja minä kiroilen. Muutamien mahtavien orgasmien jälkeen, Herra X tulee nussimaan lähetyssaarnaajassa. Olipa ihanaa, olin jo edellisenä päivänä kysynyt, että voisiko siinä asennossa. Ettei joka päivä takaapäin. Yritin sanoa, että olisi lauennut rinnoilleni, mutta olin kai vähän myöhässä. Sisääni laukesi.

ke 7.7.
Aamulla oli kaikenlaista hässäkkää, käytiin kaupassa, kuopus kiukutteli, leikattiin lasten kynnet ym. X:llä oli ihan kämänen olo, joten sain vain perus käsiseksi setin. Mutta mikä oli kivaa, niin sain vähän fistausta. Se on ihanaa, kun X usein kysyy, että mitä vielä tehdään? Minä saan toivoa 😊 Usein sanon, että sieltä syvältä, eli tarkoitan silloin kohdunkaulanorgasmia. Ne onkin nyt ollut todella jäätäviä. X jotenkin vähän enemmän "kääntelee" sormia eri kohtiin, ja minäkin menen välillä kyljelleen. Jolloin sormet osuu eri kohtaan. Ja jossain siellä on se PS-pistekin. Se on kyllä uskomatonta, että miten se voi välillä tuntua siltä kuin X:n koko nyrkki olisi sisälläni.

to 8.7.
Tänään oli kotimatka, joten ei enää seksihetkeä. Herra X oli jo etukäteen sanonut, että illalla ei kannata mitään odottaa. Minä jo mietin että, että varmaan täytyy masturboida, mutta ei onnistu olohuoneessa, kun lapset nukkuu siellä. Mutta pidinkin välipäivän. Seksiä oli ollut monena päivänä putkeen.

pe 9.7.
Ai, saatana mitä seksiä illalla. Ensin nännin nuolemista ja ristiluun sivelyä, ja orgasmi, tässä vaiheessa piti ilmastointi ottaa jo pois ja laittaa ikkuna kiinni. Koska ääntely alkoi olla niin kovaa. Pikkarit oli vielä jalassa, kun tuli ekat sormetukset. No hetihän ne tuli märäksi. Sitten alkoi klitoriksen kiihottaminen, ja ai saatana. Sormetusta ja ruiskutusta. Mutta mitä kaikkein eniten, niin kohdunkaulanorgasmeja, varmaan kahdeksan. Niin käsittämättömän voimakkaita, ja mahtavia. Herra X käänteli ja väänteli sormia vaikka miten. Välillä Ps-pisteeltä, ja milloin mistäkin. Ja, saatana mitä orgasmeja. Minäkin käännyn välillä kyljelleni, ja melkein kontilleen. Jossain vaiheessa, kun X:n sormet syvällä kohdunkaulassa, niin kiihotan itse sormilla klitorista. Tuntuu, että klitorisorgasmi lähellä, niin nappaan pupun. Surrutan sillä orgasmin, kun X:n sormet kohdunkaulassa, sika hyvä. Sain myös fistausta, niin mahtavaa, kun oikein klitoriksen kaaria kiihottaa. Pyyhe jo niin jäätävän märkä, kun aletaan nussia lähetyssaarnaajassa, siitä ratsastukseen. Vittu, niin hyvä pitkästä aikaa siinä asennossa. Siinäkin varmaan neljä orgasmia. Herra X laukeaa ja minä saan loppuun vielä yhdet sormetukset. Niin siistiä. Ai, että mä nautin, jo kaksi viikkoa siitä, kun oli tällainen pitkä setti rauhassa.

la 10.7.
Odotin melkein koko päivän, että saisin illalla suuseksiä. Menin sänkyyn valmiiksi alasti makaamaan ja laitoin pyyhkeen alleni. Lapset valvoi, ja Herra X oli ihan väsynyt, eikä innostunut yhtään. No, tulihan siitä taas keskustelua. Minä laitoin pikkarit takas jalkaan, otin pyyhkeen pois ja sanoin hyvät yöt. Lapsetkin rauhoittuivat pikkuhiljaa, niin kyllä sitten X tulikin. Pikkarit siis pois ja pyyhe alle, liukkaria pillulle ja sormet klitorikselle. Mietin koko ajan, että kehtaanko pyytää suuseksiä, mun niin teki mieli. Jonkun aikaa X kiihotti klitorista sormilla, mutta sitten sanoin, että voitko antaa vähän suuseksiä. Ja kyllä sain. Squirttaaminen oli ihan valtavaa sen jälkeen. Ja kyllä minä squirttaan paljon enemmän ja paremmin, kun sormettaa a-pistettä. Jälleen jäätäviä kohdunkaulanorgasmeja. Kyllä X on ihana, kun sitten kysyy, että vieläkö tehdään jotain. Tyydytti siis vain minut ihanalla suu- ja käsiseksillä. Sanoin lopuksi, että Kiitos ja Hyvää yötä.

su 11.7.
Välipäivä kokonaan. Ei seksiä, enkä masturboinut. Olimme sopineet maanantai aamupäivälle seksihetken, ennen kuin lähdemme ajamaan mökille.

ma 12.7.
Kovat pakkaamiset oli aamupäivällä. Lähetimme kuitenkin lapset jossain kohtaa puistoon, että saamme seksihetken, 20 minuuttia täyttä tykitystä. Itkukin mulle tuli, ja huusin, että "Vittu, nussi mua." Rinnat hakkaa toisiaan vasten ja jäätävä litinä ja lotina vaan kuuluu. Jatkossa täytyy varmaan alkaa laittaa kaksi paksua pyyhettä päällekkäin. Nyt oli taiteltu siten, että neljä osaa, mutta silti meni läpi. Lakana märkänä siis. Onneksi patja on suojattu. Ajomatkaa noin 500 km, ja minä ajoin koko matkan.

ti 13.7.
Vittu, vihdoin pääsin kunnolla masturboimaan. Herra X ja lapset meni puistoon siksi aikaa. Laitoin pornon päälle, uusi ihana pätkä, missä esim. Mies levitti suklaata pillulle ja nuoli sen pois. Oli kyllä muutenkin hyvä. Sormetusta ja suuseksiä ja nussimista vaikka missä asennoissa.
Liukkaria pillulle ja laitoin ruusun klitalle. Ei mennyt kauaa, kun eka orgasmi. Siitä pesuhuoneeseen sormettamaan. Ja kyllä ruiskuaa. Heti perään ruusu uudestaan klitorikselle, ja toinen orgasmi, mutta ehkä vähän puolitainen. Joten kiimaa jäi. Vaihdoin pupuun, koska jos ruusulla tekee tosi pitkään, niin vähän klitoris turtuu. Kyllä oli orgasmi tiukassa, mutta ai, saatana kun sen sitten sain. Squirttasin samalla oikein kunnolla. Jos olisin ollut jalat levällään, olisi kaaressa varmasti lentänyt. Onneksi oli pyyhe alla. Kyllä on niin siistiä ja orgasmi tuntuu todella voimakkaalta, kun squirttaan samalla.

Vittu, mitä meininkiä illalla. Oltiin X:n kanssa saunasta happihyppelyllä, ja minä siinä istuskellessa mietin pillu märkänä, että vittu kun sormettaisi tässä vähän. No, mentiin vielä ottaa löylyt ja sitten X sanoi, että hän voi vähän sormettaa. Sormetti ensin saunassa ja jatkoi suihkussa, ja vielä nussikin takaapäin. Ja nännit ihan hellänä, kun näykkiä niin kovaa. Olipa mahtavaa. Mentiin nukkumaan, ja aletttiin vähän hommaileen. Jonkun aikaa oli siistiä suutelua, ja sormetusta, mutta sitten Herra X sanoi, että ihan pakko alkaa nukkumaan, ettei vaan enää pysy hereillä. No, muahan tietty vitutti. Käänsin kylkeni, kyyneleet tuli silmiin, enkä sanonut edes Hyvää yötä. Nukahdin itsekin aika pian.

ke 14.7.
Menin heti aamusta Herra X:ää halaamaan ihan innoissani, kun mua panetti jo kovasti, ja tiesin että kohta on seksiä. Mutta sitten huomasin, että X:llä vaan kyyneleet valui pitkin poskia. Minä olin ihan pihalla, että mitä nyt? No oli loukkaantunut siitä, kun olin vaan illalla kääntänyt kylkeä ja alkanut nukkumaan. Sanoin, että joo, kyllä mua hetkellisesti vitutti, mutta nukahdin aika pian. En oikein edes muistanut, että miten se oli mennyt. Pyysin anteeksi, ja keskusteluahan siitä tuli. Päivällä hyvät panot taas. Lapset puistoon, tikkarit ja kännykät mukaan. Piti järjestellä paikkoja, että pystyi nussimaan. Yläkertaan piti siirtää alusta, pyyhe, lakana, propelli, kannettava, että pystyi katsomaan pornoa, ja lelukassi. Katsottiin samaa pätkää, kuin minä edellisenä päivänä. Kyllä oli taas niin jäätävän voimakkaita kaikki orgasmit. Sainkin huutaa oikein kunnolla, kun ei ollut naapureita lähellä. Olin vähän ihmeissäni, kun X ei sanonutkaan, että älä huuda niin lujaa. Sanoi vaan jossain kohtaa sen takia, kun häntä otti korviin 😍. Nussittiin takaapäin, ja kun X oli lauennut, niin sanoinkin, että annapa vähän dildolla. Olipa hyvä, kun sormet osui siitä hyvin samalla klitorikselle. Itkukin taas tuli, kun X kohdunkaulaa sormeili.
Illalla mietittiin, että mennäänkö saunaan vai ei. Sanoin sitten, että mennään, niin siellä voi tehdä kaikkea kivaa. Tarkoitin, että olisi ollut vähän samanlaista kuin edellisenä iltana. No, X sanoi siihen, että "Taas kauheat paineet, että pitää jotain tehdä siellä sitten, ei jaksaisi." No, minähän en tämän tyylisiä kommentteja kestä, vaan muutun sellaiseksi, että en sitten tee ja sano mitään sen suuntaista mikä liittyy seksiin. Minä en sitten tiedä, että miten oikein olen. Minusta tulee sellainen väkinäinen, ja erilainen, en ole oma itseni. Kyllä seksuaalisuus ja seksi on nykyään niin vahvasti osa minua, että en sitä voi peitellä. Ja taas tuli keskustelua, kun lapset oli mennyt nukkumaan. Saatiin aika hyvin asia keskusteltua, ja minä jo vähän haaveilin, että olisi ollut "sovintoseksiä", no ei ollut.

to 15.7.
Aamulla keskustelut vielä jatkuivat. Minä sanoin, että en "kestä" tuon tyylisiä kommentteja, että jos sanon jotain seksiin viittaavaa, tai halaan, suutelen tai jotain. Ja sinä kommentoit jotain "negatiivista" siihen tai työnnät minut pois. En voi silloin olla oma itseni. En välttämättä aina edes tarkoita oikeasti sitä mitä sanon, jos vaikka sanoisin, että mennään tonne talon taakse nussimaan tai jotain. Ja sanoin myös, että olisi kiva, jos sinä tulisit myös välillä siten, että vaikka ollaan sattumoisin vessassa yhtä aikaa, että voisi vaikka siinä pikaisesti sormettaa. Herra X taas sanoi, että en mä voi noin pienestä ottaa nokkiini, että antaa mennä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Olin samaa mieltä, en saisi noin herkästi reagoida kaikkiin sanomisiin, mitkä ei niin ole mieleeni. Herra X taas mietti sitä sitten, että jos hän jotain just tekee, niin onko minulla heti odotukset ja oletukset, että yöllä nussitaan tunnin verran? Sanoin, että ei just olisi ollut, kun päivällä oli jo nussittu, ja on sovittu seksipäivät. Minä sitten sanoin, että jos minun joku kommentti tai se että tulen halaan tai jotain, häntä jotenkin ärsyttää, tai ei just sillä hetkellä innosta, voisiko hän sanoa siihen hyvin neutraalisti, tai vaikka jopa vähän kornisti. "Että, hei nyt älä tule, haluan vain olla tms." Ja tosiaan sen kommentin keskiviikkona hän olisi voinut jättää vaan sanomatta, ei olisi tullut mitään ongelmaa. Ja eikä me edes menty saunaan.

No Herra X ja lapset lähtivät puistoon ja minä jäin kirjoittamaan blogia. Olin ajatellut, että jos pitäisin tänään välipäivän, että en masturboisi ollenkaan. Mutta sitten metin, että käynpä nyt pikaiset vetäisemässä pupulla. Ei ne sitten ollutkaan mitkään pikaiset, oli orgasmi tiukassa. Aloitin pupulla, vaihdoin ruusuun, eikä vieläkään. Sitten takas pupuun, ja vihdoin ja viimein orgasmi. Aivan hikipäissäni olin. Olisi pitänyt laittaa ilmastointilaite päälle, mutta kun ajattelin, että ei olisi mennyt niin kauaa. Ja ehkä pornokin olisi auttanut asiaa.

Mentiin illalla saunaan, niin vittu sain taas sormetusta suihkussa, ja sitten X nussi takaapäin. Taas sormettaa ja taas nussii. Sitten nosta jalan suihkun päälle, ja sanon, että voisiko vähän nuolla. Ja aina saatana, kun oli hyvä. Olin ihan kiimaisena tämän jälkeen, ja olisin totta kai halunnut, että olisi nussittu illalla. Se on vaan vähän hankalaa, kun on ilmastointilaite ja ikkuna auki, mistä menee putki ulos. Herra X on sitä mieltä, että ei voi nussia, jos se on päällä. Pitäisi kaikki purkaa pois. Minä en kuulemma osaa kuitenkaan olla hiljaa. No, ei siis ollut mitään.

pe 16.7.
Lähdimme aamupäivästä kaupunkiin viettämään päivää. Siellä meni koko päivä, ja seksihetki meni alkuiltaaan. Menin suihkuun ja sanoin, että haluan suuseksiä. Taas kauheat järjestelyt yläkertaan. Tuuletin, lakana, pyyhe, suoja, kannettava ym. No suoraan klitorikseen kiinni, niin kyllä kesti sitten sen verran aikaa, että melkein krampin sai Herra X niskaan. Ihan jäätävä orgasmi, ja ai ihana oli saada suuseksiä. Kyllä sitä nyt kerran viikossa pitää saada. Sanoin sitten lopuksi, että ehkä kannattaisi vähän lämmitellä jotenkin, niin ei kestä ihan niin kauan. No, olihan X vähän lämmitellyt autossa. Pikkaisen hivelyä pikkareiden päältä. Aivan loistavia orgasmeja taas, ja itkukin tuli. Ai, kun mä haluaisin pitkään ja rauhassa harrastaa seksiä. No, nyt mennään näin.

la 17.7.
Olipa ihana aamu. Kunnon sormetusta ja ruiskutusta. Kohdunkaulanorkkuja ja sitten sanoin Herra X:lle, että hieropa välilihaa. Ai, kun tuntui hyvältä. Jatkoin sitten yksikseen pupulla ja ruusulla, että saan klitorisorgasmin. Kylläpä taas kesti. Oli tiukassa, mutta ai saatana sitten kun sen sain. Oli vaikeuksia olla hiljaa. Oikein varpaissa asti pisteli. Tänä päivänä ei ollut sopimusseksipäivä, mutta loppupeleissä ihan paras päivä seksin suhteen. Mentiin illalla saunaan, ja sain helvetinmoista sormetusta ja nussimista takaapäin. Olipa hyvä, kun X teki pari kertaa vuoronperään, että ensin sormetti ja ja sitten nussi, ja taas sormetti ja sitten nussi.
Mentiin nukkumaan aika myöhään, ja yllättäen Herra X tulikin suutelemaan oikein kunnolla. Mulle tuli ihan kyyneleet silmiin, kun tuntui niin hyvältä. Ja ajattelin, että jes, nytkö me nussitaan oikein rauhassa pitkään? Jonkun aikaa X oli sormettanut, mutta sitten olikin ihan nukuksissa ja näytti, että homma loppuu siihen. Ihan kuten kävi tiistaina. Minä käyn vessassa ja itkuhan siellä tuli. Mutta kun tulin takaisin, niin kyllä homma jatkuikin. Ihan jäätävää sormetusta, ja ruiskin pitkin reisiä. Ja maistoin ja nuolin sormiani ja myös X:n sormia. Hyvältä maistuu, ihan makealta. Ja ihanaa oli nussia lähetyssaarnaajassa ja ratsastaen. Joku kerta pitää kyllä kokeilla cowgirl asentoa. Ja oli paljon ihanaa suutelua, mä niin tykkään. Suuseksiäkin sain, taas Kivin metodi asennossa. En saanut orgasmia, kun olin viiniä juonut liikaa. Varmaan puolitoista tuntia hommailtiin, olipa ihanaa. Kyllä tällaisia settejä pitää olla ainakin kerran viikossa.

su 18.7.
Perus seksihetki iltapäivällä. Oli kyllä häiriötekijöitä, kun lapset tulikin yllättäen jo koputtelemaan ovelle. Mutta kyllä mä kaikki "perus orkut" ehdin saada 😊

ma 19.7.
Päivällä oli paljon ohjelmaa. Seksihetki iltapäivälle ennen uimaan lähtöä. Mahtavaa seksiä jälleen. Ihan sika voimakas klitorisorgasmi ja otin pupun klitalle, kun X nussi takaapäin. Siitä jäi vähän sellainen pieni kiima, että haluan loppuun vetäistä sillä vielä yhdet. Ja kyllä laukesin isosti. Ihana kun sai huutaa oikein kunnolla. Oli, kyllä niin vitun hyvä. Seuraavassa mökki paikassa onkin sitten haasteita järjestää seksihetkeä. Ei olekaan mitään puistoa lähellä, mihin lapset voisi lähettää hetkeksi. 

ti 20.7.
Siirryimme seuraavaan mökkipaikkaan. Ei seksiä, enkä masturboinut.

ke 21.7.
Minulla oli jo heti aamusta vähän vitutusta ilmassa, kun en yhtään tiennyt, että mitenhän saamme jonkun seksihetken järjestymään. No siinä jo sitten Herra X mietti ääneen, että mökin pihalle vaan alusta, ja sinne tikkarit ja kännykät. No näin teimmekin kauppareissun jälkeen. Ensin oli purnausta vastaan, että ei me mennä. Mutta kun saikin ottaa peitot mukaan, niin olikin niin kivaa, että menivät sinne takaisin. Minä sain käsiseksiä. Perussetti ja hyvä olo tuli ja vitutukset lähti. Tai kyllä ne lähti jo heti siinä, kun tiesin, että tänään saan. Se on juuri tärkeää, että tiedän milloin on seksiä, eli ne sopimusseksipäivät. Ja samoin Herra X tykkää, kun tietää, että milloin minä oletan, että on seksiä. Tällöin ei ehkä tule riitoja ja vääntöjä sen takia. Ja hyvin me keksittiin, että miten sen hetken voi järjestää. Mua panetti ihan hirveästi illalla, olisin halunnut seksiä, mutta ei X innostunut yhtään. Vähän sain vaan sormetusta. Vitutti, itketti ja panetti.

to 22.7.
Heräsin aika aikaisin, ja oli vähän kankkunen ja kauhea panetus. En saanut oikein enää uudestaan unta. Sitten, kun X heräsi, niin sain ihanaa ristiluun sivelyä pitkän aikaa ja vähän sormeilua ja klitoriksen hyväilyä. Minä ohjailin X:n kättä, olikin kiva. Sitten ihan vaan fantasioin kivoja juttuja ja sain orgasmin, taisi X:n käsi olla vaan pakaran päällä. Kyllä saan orgasmin pelkällä fantasioinnilla, kun olen sopivassa mielentilassa. Mä olin kyllä niin kiimassa ja pillu märkänä, kun olla ja voi. Oli sitten pakko laittaa pyyhe alle, että sain kunnon sormetusta ja squirtata. No kiimahan siitä vain kasvoi, niin aloin suudella, ja X:n rintaa myös. Siitä X vähän nosti minua, niin kyrpä sisään ja ratsastamaan. Ai, kun oli niin vitun hyvä. No, hetken päästä hemmetti kuopus avaa oven. Loppui siis homma siihen, vedin vihaisena pikkarit jalkaan ja nousin ylös. Ihan hirveä orgasmintuska päällä. Kyllä oli vähän kireä tunnelma koko päivän.

Menin nukkumaan ja Herra X tuli hetken päästä halaan, ja alkoi suudella niskaani. Siitä käännyin ja kiihkeää kunnon suutelua. X:n huulet lähti alaspäin rinnoille, ja vittu mitä nännin nuolentaa. Tuntu niin hyvältä. Painetta jo kertyi pilluun. Huulet lähti vieläkin alaspäin, ja vittu mitä suuseksiä sain. Ensin vähän kiusaamista nivusilla ja klitoriksen ympärillä pyörittelyä. Tahti alkaa kiihtyä, ja saatana mikä orgasmi, ja se vaan jatkui ja jatkui. Pieni breikki tuli, kun piti hakea pyyhe alle. Ja saatana mitä sormetusta ja kiusaamista. Vähän orgasmikontrollia. Ja ai kun on hyvä, kun vaan yhdellä sormella tekee edestakas. Ja kyllä ruiskusi taas. Nussimista lähetyssaarnaajassa ja ratsastus asennossa. Herra X ei lauennut. Mikä olikin hyvä seuraavaa päivää ajatellen.

pe 23.7.
Lähdettiin aamupäivästä käymään kaupoilla, ja Herra X oli sovituskopissa sovittamassa paitoja. Minä menin sinne ja vedin verhon kiinni, niin X tuli sormeilemaan pillua pikkareiden päältä. No, minä tietenkin raotin pikkareita sen verran, että pääsi sormet pillun sisään laittamaan. Ai, kun oli kiihottavaa. Iltapäivällä lähdimme Herra X:n kanssa heittämään autolla pieni lenkki, niin hän sanoi, että voi tässä nyt vähän sormettaa. No, minähän heti messissä totta kai. Vähän paperia alle varmuudeksi. Sitten ajoi auton sivuun, ja vittu nussi takaapäin, että minä nojasin auton konepeltiin. Ei kovin kauaa mennyt, kun laukesi. Siihen perään jäätävää sormetusta yksi lammikko. Auto ajoi ohi, niin piti vähän piiloon siirtyä. Sitten vielä sormetusta ja toinen lammikko. Pillumehua ja mälliä. Oli hyvä, kun nostin jalan renkaan päälle. Eikä ollut mikään kovin suojainen paikka. Autoja vaan menee harvoin ohi. Ja siihen olisi voinut tulla auto, oli eräänlainen kääntöpaikka. Illalla, kun olimme saunassa ja lapset jo lähteneet pois, niin menin X:n eteen, nostin jalkani pienelle jakkaralle, ja sanoin, että voitko sormettaa vähän. Pidin koko ajan oven kahvasta kiinni, ettei kukaan pääse yllättämään. Kylläpä oli kiva päivä, kun oli vähän väliä kaikenlaista pientä kivaa. Yksi haaveeni toteutui myös, kun Herra X nussi takaapäin, ja nojasin samalla auton konepeltiin.

la 24.7.
Taas järjestimme iltapäivälle seksihetken. Lapset pihalle tikkareiden ja kännyköiden kanssa. Porno päälle ja sanoin, että laitapa käsikahleet, kun oli sellainen sänky, mihin ne sai hyvin kiinni. Silmälaput silmille, muutama pusu, liukkaria pillulle ja sitten mentiin. Ihan saatananmoisen orgasmi, ja X jatkaa kiihottamista, niin minulla on olo, että voisin saada aika pian toisen klitorisorgasmin. Sanoin, että jatka. Ja, vittu sain. Parempi kuin ensimmäinen, ja oikein itkukin meinasi tulla. Ja aivan jäätävää squirttaamista. Sanoinkin, että vittu kun tulvii 😀 Nussimista lähetyssaarnaajassa, ihanaa ettei aina takaapäin. Nyt olisi pitänyt käsikahleet irrottaa ensin, että olisi edes pystynyt. Ja taas oli kyllä kaikki orgasmit todella voimakkaita. Oikeita kunnon tärräysorgasmeja. Illalla olimme naapurissa viettämässä iltaa, ja aika myöhään tulimme nukkumaan. Mua niin panetti, ja menin ihan kiimaisena hajareisin X:n päälle, ja yritin saada häntä messiin. No, ei innostunut yhtään, halusi vaan nukkumaan. No, ei kun pois, ja kyyneleet vaan tuli silmiin, en mä vaan sille voi mitään. Kyllä ne pakit aina tuntuu ikäviltä. Ymmärrän kyllä niitä miehiä, jotka saavat pakit lähes aina, ja seksiä on oikeasti harvoin. Kerran parissa viikossa, kerran kuussa, tai harvemmin. Miten turhauttavaa se heistä onkaan.

su 25.7.
Olipahan kunnon herätys taas. Mua niin taas panetti, kun olisin jo illalla halunnut. Meinasi taas keskustelua tulla, mutta sitten aloinkin vaan kiimaisena suutelemaan X:ää. Otan kyrvän käteeni ja runkkaan, ja minä saan kunnon sormetusta. Ihanaa suutelua, sormetusta ja runkkausta. Ja olipa hyvä, kun X sormetti selkeästi vain g-pistettä, ja minä käännyn kyljelleni ja samalla hän nuolee nänniä. Niin, helvetin hyvä ja kiihottavaa. Minä olen aivan kiimaisena, ja pillu vaan lotisee. Jossain kohtaa pidän kiinni X:n kädestä ja ohjaan liikettä pillulla. Ihana, kun koko käsi liukuu pitkin vulvaa. Jossain kohtaa enemmän klitorikselle ja sormen päät siihen pelkästään. Herra X alkaa kiihottaa sormilla klitorista, ja ne onkin samalla tavalla, kun omat sormet jos sormilla masturboin. Tuntuupa hyvältä, alkoi tuntua, että saan kohta orgasmin. Ja kyllä sain, X vähän höllää tahtia, mutta kiihdyttää uudestaan ja saankin vielä toisen orgasmin. Ja tuleekin oikein kunnon itku samalla, ja tämä toinen oli vielä parempi kuin eka. Oikein pisteli jaloissa asti. Oli kyllä helvetin hyvä. Ja tosiaan kun X teki sen melkein samalla tavalla kuin minä, niin tuntuikin jotenkin erilaiselta. Ja senkin takia, kun oli jo tehty paljon muuta, ja sainkin vasta lopuksi klitorisorgasmin. Vielä jäi vähän kiimaa, niin otin pupun. Aika kauan surruttelin, ja siitä loppuikin jo akku, niin jatkoin ruusulla loppuun. Oletin, että illalla olisi ollut seksiä, mutta ei ollutkaan, kun nukkumaanmeno venyi, ja aamulla oli herätys. Herra X:n piti tehdä vielä vähän töitä ja oli kotiinlähtö.

ma 26.7.
Aamulla oli pakkamiset ym. Herra X:n piti hoitaa yksi työjuttu, joten pääsimme myöhään lähtemään kotimatkalle. Yli 500 kilometriä ajomatkaa edessä, ja myöhään kotona. Sain mahtavaa käsiseksiä, yksi pusu, liukkari ja sitten hommiin. Jonkun aikaa Herra X sormeili pillua ja klitorista, niin johan alkoi heti painetta kertyä pilluun. Oli pakko ohjata sormet, että sormettaa ekat paineet pois. Siitä vähän ajan kuluttua klitorisorgasmi. Mahtavia kohdunkaulanorgasmeja, ja minä mietin, että ihan kuin synnytäisin. Nousin puoli-istuvaan asentoon, huusin sen verran kuin kehtasin ja työnsin, aivan mahtavaa.

Tasan vuosi sitten 26.7.20 julkaisin ensimmäisen blogikirjoituksen. Otsikko oli yksinkertaisesti Tiistai-ilta. Nyt kirjoituksia on reilusti yli 40. Käyn itsekin välillä lukemassa vanhoja tekstejä. Ne on aikalailla erilaisia, kuin nykyiset. Olen kyllä kirjoittamisessa kehittynyt. Edelleen välillä mietin, että miten edes aloin kirjoittaa blogia. Olen mielestäni aina ollut huono kirjoittamaan ja tuottamaan tekstiä. Mutta kun on innostava aihe, mistä tiedän paljon, niin hyvinhän se sujuu.

ti 27.7.
Päivällä vielä perheen kesken ostosristeily, ja sitten veimme lapset alkuillasta anoppilaan hoitoon, koska lähtö Keski-Eurooppaan oli niin aikaisin aamulla. Oli pakkaamiset ym. edessä, ja meni myöhään. Minä masturboin pupulla, kun Herra X oli mennyt nukkumaan. Oli kyllä orgasmi tiukassa.

ke 28.7.
Herätys klo 4.30 ja lentokentälle meno. Olimme jo aamulla siis perillä, ja saimme huoneenkin heti. Minä otin puolen tunnin unet ja Herra X kävi kaupassa. Sitten jo lähdimme lounaalle. Vietimme pitkän päivän nautiskellen hyvää ruokaa ja juomaa. Vähän se oli sellaista ajan kuluttamista, koska odotimme, että pääsemme ottaa koronatestin, mikä on voimassa seuraavan päivän illallista varten. Tuli siis juotua aika paljon. Mua niin panetti, kun tultiin hotelille. Herra X olikin yllättäen messissä, vaikka väsymys painoi. Laittoi käsikahleet ja silmälaput, ja kiihkeää rajua menoa. Ai, kun mä tykkäsin. Jossain kohtaa, kun Herra X fistasi, niin teki kahdeksalla sormella. Toinen käsi oli niin päin, kun sormettaisi ja toinen käsi toiseen suuntaan, eli rystyset käsistä vastakkain. Olipa hyvä. Hieman tuli taas riitaa ja vääntöä, kun mielestäni homma loppui kesken. Herra X nukkui hetken, ja minä kävin siinä välissä pesulla. Menin siinä sitten halaileen ja silittelin kyrpää, niin johan alkoi heräillä. Tulikin sitten yllättäen nussimaan oikein kunnolla, ja sitten vasta laukesi itsekin.


to 29.7.
Sovittiin taas, että harrastetaan seksiä aamupalan jälkeen. Silloin on virkeä, eikä ole juonut alkoholia. Minä jo kovasti odotin kunnon klitorisorgasmia, koska viimeksi olin saanut siis maanantaina. Aluksi ihanaa kunnon suutelua ja sitten Herra X tuli päälleni, ja molemmilla oli vielä alushousut. Mutta, ai kun tuntui kiihottavalta, kun kova kyrpä hieroi pillua. Ja kyllä alkoi painetta taas kertyä. Pakko oli ohjata sormet pilluun, että sai squirtata ensimmäiset paineet pois. Sen jälkeen klitorisorgasmi. Mitä jo kaipasinkin. Kokeiltiin myös cowgirl asentoa. Eli ratsastus, mutta selkä X:ään päin. Ihan ok, mutta ei kyllä yhtään niin hyvä, kun ratsastus. Siinä pystyy samalla hieromaan hyvin klitorista ja rintoja. Ja hieman on hankala ja raska asento. Siinä myöskään kyrpä ei oikein osu g-pisteelle.
Minä totesin, että ei kyllä riitä 100 millin tuubi liukkaria, että käydään ostamassa lisää. Olimme ottaneet Suomesta mukaan sellaisia kertakäyttö alusia. Tajusimme, että tarvitaan talouspaperia myös. Toki meillä oli mukana lakanan kestosuoja, ja pieni käsipyyhe hotellista. Kauheat viritelmät piti kyllä tehdä, ettei sänky kastu. Illalla ennen illalliselle lähtöä sanoin, että testataan uutta liukkaria, että voitko vähän sormettaa. Sain siis viiden minuutin pika sormetukset. Ja minähän ruiskutan saman tien. Ei siis tarvitse kun laittaa sormet sisään ja alkaa kunnolla sormettaa, niin pari sekuntia, kun jo ruiskuaa kunnolla.

pe 30.7.
Olipa taas huippu seksiä aamupalan jälkeen. Ensin niin mahtavaa klitoriksen ja koko vulvan hyväilyä, että oli jo pillu ihan märkänä. Siitä lähtee pikkuhiljaa sormien tahti kiihtymään, ja klitorisorgasmi. Herra X vähän höllää tahtia, mutta kiihdyttää uudestaan. Ja vähän ajan päästä toinen klitorisorgasmi. Onpa siistiä, että voin saada suht helposti ja nopeasti kaksi klitorisorgasmia peräkkäin. Ennen ajattelin, että vain yksi on mahdollinen. Tai toinen vasta jonkun ajan päästä, että on taukoa välissä. Tai tehdään siis muuta. Sen jälkeen aivan jäätäviä kohdunkaulanorgasmeja, ja taas X tekee kahdella kädellä, tai kahden käden sormilla. Toinen selkeästi siellä kohdunkaulassa ja toinen käännetty anaaliin päin, todennäköisesti PS-pisteelle. On kyllä niin hyvä. Suosittelen kokeilemaan, ja ylipäätään kannattaa tutkia kohdunkaulanorgasmin mahdollisuutta. Ja ehdottomasti sormilla. Herra X:n kanssa tuli puhetta, että kun g-pistettä oikein kiihottaa tai olen hyvin kiihottunut. Niin kuulemma ne g-pisteen "nystyrätkin" paisuu, kasvaa. Sen olen tiennyt, että se g-pisteen röpelöinen alue paisuu, turpoaa. Ja sehän vähän liikkuu myös, tulee siihen pillun huulille. Jolloin sitä pystyy jopa kiihottamaan siitä. Ei tarvitse välttämättä laittaa sormia edes kunnolla sisään. Tähän vähän vaikuttaa se, että jos ponnistaa, työntää poispäin. Oli kyllä niin mahtava 45 minuuttia (ehkä) en katsonut kelloa. Ja aivan puhki tällaisen setin jälkeen. Saan niin monia, voimakkaita tärräysorgasmeja, että kyllä kroppa ja pillukin on kovilla. Taas ennen illalliselle lähtöä pyysin pikaiset sormetukset. Oli kyllä hyvä.

la 31.7.
Aamupäivällä taas järisyttävän hyvää seksiä. Paras setti tällä reissulla. Kävin suihkussa ja sanoin, että haluan suuseksiä. Pyysin myös käsikahleet ja silmälaput. Aluksi ihanaa nännin nuolentaa, piiskaa rinnoille ja mikä oli aivan sika hyvä, niin ristiluun sivelyä ja nuolemista. Vitunmoinen orgasmi jo siitä. Sitten alkaa klitoriksen kiusoittelu kielellä, ja on kyllä niin siistiä. Jonkun ajan päästä jäätävä klitorisorgasmi, mikä kestää varmaan puoli minuuttia. Koko kroppa tärisee, ja minä huudan. Sitten kunnon sormetusta ja vuolaasti valun, kuin Niagaran putous. Jälleen kohdunkaulaan molempien käsien sormilla, hyvin vaginan aukkoa venyttäen. Koska seuraavaksi Herra X fistasi, ei nyt vielä nyrkki mennyt, mutta viidellä sormella. Ai, että kun mä tykkään, kun fistataan. Haluaisin sitä paljon useammin. Sitten nussimista takaapäin, ja sain vielä oikein kunnon lätkintää avokämmenellä. Vitsi, kun oli hyvä. Ja minä huudan, että " Nussi mua" Nyt olen huomannut, että näköjään juuri silloin kiroilen paljon, kun tuntuu erityisen hyvältä. Vittu, vittu ja välillä saatana. Siitä ainakin Herra X tietää hyvin, että milloin tuntuu erityisen hyvältä. Käytän toki ääntä muutenkin paljon, voihkin ja huudan. Nyt sain ihmeen kovaa huutaa, että X siihen kommentoi mitään, on kyllä hyvä. Yöllä kun tulimme hotelille, niin pyysin pienet sormetukset ennen nukkumaanmenoa.