Heinäkuun Seksipäiväkirja

16.10.2022

Pe 1.7.
Perinteinen seksihetki, eli aamupalan jälkeen, jaksaa hyvin eikä ole vielä tullut juotua viiniä, niin ei vaikuta orgasmien saamiseen. Lapset hetkeksi kännyköiden kanssa muualle, nopeasti pyyhe alle ja liukkari esille, kosteussuojan olin ottanut kotoa mukaan. X alkaa kiihkeästi suudella, ja kyllä olin herkillä, kun eka orgasmi jo tästä. Sitten X levittää liukkaria pillulle, ja siitä ristiluulle, niin vittu toinen orgasmi ristiluulta. Jäi vielä tykytystä ristiluulle, niin otan X:n kädestä kiinni, että painaa siitä vielä. Ai kun oli hyviä molemmat, suuteluorgasmi ja ristiluuorgasmi.

X lähtee kiihottamaan sormilla klitorista, laitan jalat yhteen, ettei tuu tästä satsista, tulee suutelemaan, niin johan onkin kiihottavampaa. Orgasmi tuntuu kestävän, ja X sanoo ettei pysty, joten otan Ruusun klitorikselle. X sormettaa samalla g-pistettä, ei mene kauan kun vitunmoinen orgasmi, oikein päässä pyörähtää, tuntuu että taju lähtee. Pari pienempää saan perään, ja helvetin hyvä, kun tästä suoraan voi jatkaa a-pisteen sormetuksella, ei tarvitse pitää taukoa. Ja kyllä taas tulee pillumehua oikein kunnolla. Joku kerta pitääkin kokeilla, että saisiko paineella ruiskuamaan, kun sormettaisi sen ekan g-pisteeltä, ja ottaisi sormet pois tieltä.

X tulee nussimaan lähärissä, ja ei mene kauan, kun ruiskii spermat pillun päälle, on niin saatanan kiihottavaa. X naureskelee samalla, ja kysyn mitä naureskeli, niin sitä kun spermaa tuli aika paljon. No ei ihme, kun oli lauennut viimeksi juhannuspäivän aamuna, kunnon a-pisteen sormetukset perään. Vielä pyydän, että tekee syvältä kohdunkaulasta, ja tuntuu sekin niin helvetin hyvältä. Loppuun vielä yhdet kunnon sormetukset a-pisteeltä. Tehokas 20 minuuttien, ja kyllä mä varmaan 7-8 orgasmia sain.

Ei kyllä monilta ehkä tällainen onnistu, jos tarvii paljon lämmittelyä ja kiihotusta, että pääsee oikeaan moodiin. Onneksi minulta onnistuu, niin silloin on helppo perhelomillakin harrastaa seksiä, ja sopia hetket etukäteen.

La 2.7.
Johan meille eka lomariitakin tuli eilen iltapäivällä, loppu ilta menikin sitten riidellessä. Minä illalla taas ilman pikkareita, ja haaveilen vaikka mistä sormetuksista jossain nurkassa tai jotain. Kun tultiin huoneeseen, niin sovintoseksistä myös haaveilin, mutta ei todellakaan ollut.Tänään saatiin sitten aamupalan jälkeen asiat sovittua ja siihen perään sitten seksiä.

Oikein kunnon suutelua aluksi ja siitä ensin ristiluun hierontaa, ja taas sieltä orgasmi. Sitten X ottaakin ruusun, ja katselee, että mites se menee päälle. Sanon, että pitää painaa kolme sekkaa, laittaa sitten sen klitorikselle, ja sormettaa g-pistettä, onpa kiva näin. Otan sen jossain kohtaa itse käteeni, että X pystyy sormettaa paremmin. Vittu kuuluu koputus, ja keskimmäinen tyttö tulee vessassa käymään, ei onneksi haitannut yhtään, vaan homma jatkuu, ja kohta orgasmi, oli jotenkin vitun kova. Ehkä se keskeytys olikin hyvä, kun jo siinä olin aika lähellä orkkua, niin kunnon reunalle meno ennen, kun sitten sain, Ja onkin pitkä orgasmi, tai tulee kolme sellaista huippua, ja X sormettaa koko ajan g-pistettä.

Siitä jatkaa suoraan sormetusta sillä tyylillä mistä on opetusvideo mun instassa. Oletko katsonut sen, ja saanut naisen squirttaan? Hetken päästä uudestaan koputus, niin vittu kuopus siellä, eikä edes mitään kunnon asiaa. Ja taas homma jatkuu, onneksi mua ei juuri keskeytykset haittaa.

Ja kyllä ruiskii kunnolla ja on hyvä, siitä suoraan siirtää sormet a-pisteelle ja jatkaa sormetusta, vitunmoinen orgasmi sieltäkin, jalka tärrää ja huudan. Pieni tauko ja uudestaan, minä otan kyrvän käteen ja X pyyhkäisee siihenkin liukkaria. Runkkaan niin vitusti ja X sormettaa, tulee nussimaan, että on polvillaan ja minulla jalat hartioilla. Saadaan orgasmi yhtäaikaa ja X ruiskii taas spermat pillun päälle, ai vittu kun mä tykkään, sormeilen terskan päätä, kun mälli lentää. Saan vielä kohdunkaulanorgasmin ja kunnon sormetukset loppuun, oli kyllä hyvä setti taas.

Su 3.7.
Taas aamupalan jälkeen seksihetki, sanoin X:lle, että voitko laittaa käsikahleet ja silmälaput. Vähän suutelua ja piiskalla kevyttä sivelyä, ja kevyitä napautuksia rinnoille ja pakaroille. Sitten ristiluun sivelyä ja painamista, ja orgasmi tästä.

Otan Ruusun suoraan käteen, kun X ei ihan vireessä ole, vähän kankkusta ilmassa. Laittaa liukkaria pilluun, ei juurikaan klitorikselle, kun ajattelee, että laitan heti ruusun klitorikselle, ja silloin liika liukkari on huono. Sanon, että voitko nyt vähän klitorista kiihottaa kuitenkin ensin. No lähtee ihanasti kutittelee, pyörittelee, aika kevyesti koskee koko ajan. Tuntuu niin vitun hyvältä, ja nopeasti tuleekin olo, että kohta orgasmin ehkä saankin. Ja ei oikeasti kestä edes kovin kauan kun saan, olipa vielä ihan vitun hyvä. Aika helposti loppupeleissä, kun X tekikin ihan eri tyylillä. On kyllä huono, jos aina leluja vaan käyttää klitoriksella, kohta mikään muu ei tunnu miltään. Ja taas saan pari pienempää orgasmia perään. Pieni tauko, ja sanon että vielä lähtee, ja niin lähtee. Se on hyvä, kun tunnen tykytyksen siellä mistä orgasmin "kaipaan". Sitten pakko pitää pieni tauko ja vasta sitten sormetusta a-pisteeltä.

Kohdunkaulanorgasmi ja sitten X vetäisee jalasta sängyn reunalle ja nussii takaapäin. Pyydän KiimaKyrpää perään ja piiskaa, kyllä sillä saa tuntumaan, kun täysiä vetelee. Ja kyllä mä orkun saan, mutta ei kyllä niin hyvä, kuin jos olisi raipalla vedellyt.

Suosittelen hankkimaan silmälaput, käsikahleet ja kevyt piiskan, jos yhtään kinky meininki kiinnostaa.

ma 4.7.
Hyvät aamupäivän seksit taas, vähän kiirus oli, mutta ei haitannut. Vähän suutelua ja sitten X jo käy pillun kimppuun. Aluksi lähtee kiihottaa ja pyörittelee klitorista samalla tavalla kuin eilen. Mutta aika nopeasti liike muuttuu samaksi kuin ennenkin, ja vähän kiire fiilis on. Otan Ruusun loppuun mukaan ja X siirtää sormet g-pisteelle. Vitun hyvä orgasmi hetkessä, ja taas useampi peräkkäin. Otan Ruusun pois klitorikselta, ja sanon, että no vielä lähtee. Ja X kiihottaa sormin vielä yhden.

Sanon, että sormetapa g-pisteeltä sillä hakkaavalla tyylillä, on ihan vitun hyvä. Ja heti perään a-piste orgasmi, ja toinen, sormet kohdunkaulaan ja kunnon käsittelyä sormilla sieltä. Tai siis sellaista tunnustelevaa, kevyttä, sieltä ei saa sormettaa, eikä koskea kovaa, se sattuu, on arka paikka. X tulee nussimaan taas siten, että on polvillaan edessäni, nyt ruiskii spermat sisään. Äkkiä vielä kahdet sormetukset a-pisteeltä, ja hyvät orgasmit ja ruiskutukset. Hyvä kahdenkymmenen minuutin setti, ja joku 7-8 orgasmia sain. Sitten rannalle, ja ai kun oli mahtavaa uida meressä ja nauttia.

Illalla ennen kuin lähdettiin illalliselle, niin sain saatananmoista sormetusta suihkutilassa, on niin helppoa, kun ei ole mekon alla pikkareita. Ensin makasin sängyllä, ja sanoin X:lle että voitko vähän, mutta ei voinut olla siinä, kun lähti heti ruiskuamaan, niin siirryttiin suihkutilaan. Niin siistiä kyllä olla illat ilman pikkareita, pitäisi olla useamminkin näin ihan koti Suomessakin.

Ti 5.7.
Taas lapset kännyköiden kanssa muualle, ja meillä hetki aikaa seksille. Sanon jotain, että on tää kyl vähän ärsyttävää, kun lomallakin kiire harrastaa seksiä. Ja X siihen, että no ei nyt voi mitään, ja pitääkö pilata nyt tämä hetki, että miettii sitä. Olin laittanut silmälaput silmille, ja X kääntää vähän persettä esille, ja alkaa antaa piiskaa, ja joka iskulla sanoo, että vastaa? Vastaa? Haluan kyllä joskus saada raippaa, kunnon rangaistuksena, että joudun iskut laskemaan. Pyydän, että X levittää liukkaria ristiluulle ja hieroo sitä. Nostan vähän pyllyä, niin pääsee pilluunkin siitä käsiksi. Sanon, että no annapa siitä nyt lasidildoa, kun hyvässä asennossa tässä olen. Onpa helvetin hyvä, ja orgasmi tästä.

Sitten X onkin vähän, että mitäs nyt, kun ensin tehtiinkin tällaista? Sanoin, no ei aina tartte mennä samalla kaavalla, vähän vaihtelua. Käännyn selälleni ja laitan Ruusun klitorikselle, X jatkaa dildottamista lasidildolla. Vitun hyvä orgasmi ja pitkä, tai yhteensä kolme huippua, mutta koko ajan pidän ruusua klitoriksella. En ota ruusua pois, ja X alkaa sormettaa g-pistettä ja a-pistettä. Onpa helvetin hyvä, kun ruusu on koko ajan klitorikselle. Mietin jo, että olisiko tälleen saanut kunnon ruisku kaaren aikaiseksi?

X tulee nussimaan lähärissä, ja otan silmälaput pois, että nään kun kyrpä uppoaa pilluun. X ruiskii spermat taas pillun päälle, ja lentää mun käsivarrelle, naureskellaan molemmat, ei seksin tartte olla niin vakavaa. Kun X on saanut ruiskittua spermat, niin puhelin soi, ja samantien X vastaa. Aika monet kerrat on ollut niin, että hyvä kun on ehtinyt käsiään pestä pillumehuista, kun melkein suoraan hyppää Teamsiin. Vielä orgasmi kohdunkaulasta ja a-pisteeltä, kyllä oli taas pyyhe märkänä.

Ke 6.7.
Vika lomapäivä Espanjassa ja kyllähän meillä vielä aamupäivän seksit oli. Lapset kännyköiden kanssa aulaan, ja me hommiin. Nyt oli yksi pusu, liukkaria pillulle ja sit mentiin. X alkaa suoraan kiihottaa klitorista, ensin pyörittelee ja kutittelee, kuten toissapäivänä, milloin sit sainkin aika nopeaa orgasmin. Mutta nyt sitten vaihtaa aika pian vanhaan tyyliin. X ei ole yhtään vireessä, ja koska mitään lämmittelyjä ei oikein ollut, niin kestää orgasmin saaminen.

Nappaan ruusun klitorikselle ja X jatkaa g-pisteen sormetusta samalla. Ja on kyllä hyvä orgasmi taas, pari pienempää perään, ja vähän kuin yhtenäistä orgasmia muutama minuutti. Siitä aika suoraan voi sormettaa a-pistettä, ja kyllähän pillumehua taas tulee oikein kunnolla. Sitten kunnon kohdunkaulan käsittelyä ja orgasmeja. Pyydän sen jälkeen Kiimakyrpää, ja vitun hyvä orgasmi tästäkin, X dildottaa oikein kunnolla. Siitä perään fistausta, silleen, että nyrkki huulilla ja kunnon ruuvausta. Onpa hyvä, eikä x ole vähään aikaan fistannut. Loppuun kunnon sormetukset a-pisteeltä ja ruiskutukset.

Ja kyllä olen taas äänekäs ja kiroilen paljon. X sanookin lopuksi, että ihan kun sä synnyttäisit.

To 7.7.
Ihanaa olla kotona, rankka matkustuspäivä takana. Kylläpä täällä on viileää verrattuna Espanjaan, ei tartte kyllä ilmastointia laittaa edes päälle. Kyllä mä ihan vähän sormetin lentokoneen vessassa, ei nyt kovin kauaa voinut kuppailla, kun kone ihan täynnä. Juuri kun illalla ehdin postata, että ei ole seksiä tänä iltana, kun ei yleensä ikinä ole ollut matkustuspäivinä, ellei ehdi ennen matkaa. Niin X tuleekin kyseleen, että no pitäs varmaan tässä miettiä, että milloin ehtis tehdä jotain, että nyt varmaan ehkä kannattaisi. Perjantaina molemmilla koko päivä töitä, ja X illan pois.

No mentiin makkariin ja X sanoo, että kyllä hän jotain jaksaa muttei kauheasti, herätys oli meillä ollut klo 7 ja rankka matkustuspäivä takana. Laitan pyyhkeen alle, ja X laittaa liukkaria ja otan Ruusun klitorikselle. Surruttelin ja X sormettaa samalla g-pistettä, jonkun aikaa kestää, mutta sitten vitun hyvä orgasmi, ja hemmetin hyvä, kun X sormettaa samalla g-pistettä. Pidän koko ajan ruusua klitoriksella ja saankin pari pienempää orgasmia perään.

Otan Ruusun pois ja saman tien perään sormetusta a-pisteeltä ja ruiskutus alkaa. A-piste löytyy muutama sentti g-pisteeltä eteenpäin, ei ehkä niin koukistetuin sormin. On minusta nautinnollisempi ja squirttaan helpommin siitä. Paremmat orkut saa aalta kuin geeltä.

Tiedätkö sinä missä a-piste on? Kannattaa etsiä, se ei tunnu erityisesti miltään, kuten g-piste.

Sitten X vaihtaa vähän asentoa ja siirtyy enemmän jalkopäähän. Tekee vähän aikaa sormilla kohdunkaulasta, mutta sitten siirtyy käsittelemään koko pillua. Sormet ja käsi on aika lailla siinä pillun suuaukolla, ei kovin syvällä. Välillä sormet aika suorina, välillä enemmän rystys puoli. Tuntuu ihan vitun hyvältä, varmaan 10 minuuttia saa pillu oikein kunnon hierontaa. Välissä yhdet kunnon sormetukset taas a-pisteeltä, että saa squirtata kertyneet paineet pois.

Sanon vielä, että voitko vähän fistata, tai pyydän että voitko ruuvata. Rystyset hieroo ihanasti klitoriksen sisä haarakkeita. Ei nyrkki kokonaan ole, mutta tämä tuntuu näin just tosi hyvältä. Jälleen sain ihan mahtavaa käsiseksiä ja ehkä joku 7 orgasmia. Olipa paljon parempi, kuin että olisin yksin joutunut runkkaamaan.

Pe 8.7.
Ei seksiä, päivällä ei ehtinyt ja x oli illan pois. En edes runkannut, kun valvoin niin myöhään niin, en sitten jaksanut.

La 9.7
Kylläpä olin kireä koko aamupäivän, kun en eilen orgasmia saanut. Olisi kyl pitänyt vaan runkata, mut en sit myöhään illalla enää jaksanut, tiuskin vaan lapsille ja X:lle. Sitten lähetettiin lapset puistoon kännyköiden kanssa ja meillä seksiä.

X sanoo, että tuhma oon kyl ollut kun kiukkuillut ja tulee suutelemaan rajusti ja nappaa hiuksista kiinni. Ottaa raipan ja kääntää minut vatsalleni ja alkaa antaa aika napakoita iskuja, ihan vitun hyvä. Sormettaa, ja kunnon orgasmi ja squirttaus heti alkuun. Sain jo heti pahimmat kiukkupaineet purettua. Siitä lähtee kiihottaa sormilla klitorista, ja onkin oikein kunnon vispausta, ja niin helvetin hyvä klitorisorgasmi, ja ilman leluja. Ja kyllä on heti erilainen siinä mielessä, että pakko pitää pieni tauko. Ei pysty heti sormettamaan perään.

X sormettaa ja ja minä runkkaan kyrpää, ja siisti katsoa kyrpää samalla. Tulee nussimaan lähärissä, ja minä katson, kun kyrpä uppoaa pilluun. Huudan, että vittu nussi mua, ja kohta X ruiskii spermat pillun päälle, niin saatanan pornoa ja kiihottavaa. Kohta ovikello soi monta kertaa, pakko mennä avaa, niin yksi lapsista käy vessassa, minä makaan edelleen alasti sängyssä.

X tulee jatkamaan, kunnon sormetukset ensin, siitä vähän fistausta. Nousen seisomaan sängyn viereen ja pyllistän, että saan vielä kunnolla raippaa, kylläpä tuntuu ja orgasmi vielä tästäkin, ja hirveä paine pillussa. Yhdet sormetukset loppuun, kyllä lähti kaikki kireydet.

Lähdettiin X:n kanssa ravintolaan syömään, niin olipa kivaa kun hän sanoi lopuksi, että hän voi vähän sormettaa vessassa. Mietin, että en kyllä kysy mitään, että jos hän ehdottaa, niin totta kai olen messissä. Oli kyllä niin vitun hyvä, ja kyllä ruiskusi kunnolla, lattialla lammikko.

Su 10.7.
Illalla kävimme saunassa, niin kunnon sormetusta taas sain, ensin suihkussa kolmet ja yhdet saunan lauteilla, siten, että olen siinä reunalla, ja X seisoo lattialla edessäni. Mä niin odotin, että illalla olisi ollut seksiä, mutta X sanoi, että koitetaan mieluummin järjestää aamupäivälle hetki. Huomenna pitkä ajomatka mökille Itä-Suomeen, niin ei sitten taas tiedä huomisesta illasta.

Olipa kyllä hyvät runkut ruusulla pitkästä aikaa. Laitoin kännykästä pornoa ja vähän liukkaria, Ruusu klitorikselle ja päälle, katson naisten runkkaus, squirtti videoita. Ei kyllä kauaa mene, kun ensimmäinen orgasmi. Ihan pieni tauko ja toista perään, kestää vähän kauemmin saada, mutta vittu kun onkin hyvä. Ja kunnon squirtin kanssa tulee, niin kyllä se heti orgasmia voimistaa. Märkä läntti sohvalla, eihän mulla mitään pyyhettä ollut.

Ma 11.7.

Kyllä mua aamupäivällä vähän alkoi vituttaa, että taas pitäs kiireellä vetäistä seksit. Lapset jonnekin lähettää ja kelloon tyyliin tuijottaa, kun mökille pitäisi lähteä ajamaan. Sanoin siitä sitten X:lle, että eikö oikeesti vois vasta illalla, kun ollaan perillä? Ikinä ei oo aikaa rauhassa, vaan lomallakin kaikki seksihetket on kellon kanssa kiireessä. Lapset meni jo autoon, niin minä menen Ruusun kanssa makkariin. No kyllähän siinä häiriöitä tulee ja pitää välillä keskeyttää. Joku tulee vessaan, joku hakee sitä, tätä, tuota.

Vihdoin rauha ja orgasmin saan, ja hyvä onkin, nousen ylös ja nappaan liukkarin mukaan. Menen pesuhuoneeseen, sanon X:lle, että voitko vähän sormettaa, niin saanhan mä siinä vielä hyvän a-piste orgasmin ja ruiskia paineet pois lattialle.

Kyllä kannatti siirtää seksihetki iltaan, harmi vaan, että X:lle tuli just herpes huuleen, suuseksistäkin jo haaveilin, no haaveeksi siis jäi, eikä voi edes suudella. Liukkaria siis suoraan pillulle ja alkaa pillun ja klitoriksen käsittely. Kutittelua, pyörittelyä, sivelyä ja tahti kiihtyy pikkuhiljaa. Pari kertaa laitan jalkoja yhteen, ettei vielä tule. Tää on todennäköisesti hyvä, kun kiima kasvaa siinä sitten paremmin. Ja vittu se tunne, että KOHTA, KOHTA ja aina SAATANA mikä ORGASMI. Mutta hemmetin huono, kun äänen kanssa pitää himailla tosi paljon. Silti todella hyvä orgasmi, ja taas muutama pienempi perään.

Kunnon sormetusta a-pisteeltä, ja taas ihan vitun kova orgasmi, squirttaan kunnolla pillumehua. Sitten X vaihtaa asentoa suoraan jalkoväliin ja työntää sormet syvälle kohdunkaulaan, sinne pitää mennä ihan varovasti tunnustellen, ei saa sormettaa, se on arka paikka. Mahtava kohdunkaulanorgasmi ja "huudan" mitä kehtaan, siitä suoraan vähän aikaa kevyttä fistausta. X tulee nussimaan ensin lähärissä ja sitten käännyn kontilleni ja vielä takaapäin, kunnon orgasmeja nussiessakin, ja X laukeaa sisääni. Parit kunnon sormetukset lopuksi.

Oli jotenkin tosi voimakkaita kaikki orgasmit, en tiedä miksi. Kurkussa tuntui, kun oli niin paljon pitänyt pidätellä ääntä. Kyllä se on vähän harmi, on niin siistiä, kun saa kunnolla huutaa seksin ja orgasmien aikana.

Ti 12.7.
Päivällä lapset puistoon ja meillä seksihetki. Kauheat järjestelyt ensin viedä yläkertaan lelut, tuuletin, alusta, pyyhkeet jne. Liukkaria pillulle ja sit mentiin, X alkaa kiihottaa klitorista ja ehkä liian nopeaa silleen kovalla tahdilla. Olisin kaivannut "lämmittelyä" pidemmän aikaa, ja sitten loppua kohden olisi vauhti vasta kiihtynyt, vittu just kun olen saamassa orgasmin, niin X vaihtaakin tahtia ja tekee eri tavalla. Sanon vittu, ei voi just, kun olen saamassa niin tehdä eri tavalla. X sanoo, ettei pysty, käsi jo ihan puutunut, pakko oli vaihtaa kättä. Minä oon ihan vihaisena, ja etsin Ruusua, nappaan sen lattialta ja laitan klitorikselle.

Ei kyllä kauaa kestä, kun ihan JÄÄTÄVÄ ORGASMI. X istuu sängyn reunalla ja odottaa, että milloin voi sitten tulla sormettaa. Ja kyllä taas squirttia tulee oikein kunnolla, ja tuntuu ihan vitun hyvältä. Muutamat kunnon sormetukset ja sitten kohdunkaulanorgasmi, vähän aikaa myös fistausta. Sitten X olisi siinä takaapäin nussinut, että seison, mutta minäpä sanoinkin, että tuu tänne. Mennään ylätasanteelle, että nojaan kaiteeseen, siinä onkin hyvä asento. Pyydän sitten, että anna piiskaa, X tulee jollain lätkimään, niin ihmettelen, että vittu kun ei oikein tunnu miltään. No ei kai tunnu, kun onkin meidän kevyt piiska, sanon, että ei sillä vaan raipalla, olin senkin tuonut yläkertaan. Taas aluksi liian nopealla rytmillä, mutta kylläpä tuntuu iskut. Kun rytmi on liian nopea, niin en saa orgasmia. Sanon, että hitaammin, niin heti melkein orgasmi, ja se tuleekin silleen räjähtävänä, nopeasti, mun on ihan pakko sormettaa perään. Pillumehut lattialle, pakko mennä vielä sängylle, että X sormettaa kunnolla, kylläpä tuli hiki hommissa.

Iltapäivällä kun käytiin uimassa, niin en laittanut alusvaatteita ollenkaan mekon alle. Olipa ihanaa olla kokonaan ilman, istuskeltiin X:n kanssa terassilla vierekkäin, niin vähän vinkkasin, että voitko vähän. X oli, että no voiko, sanoin, että no ei oo tuolla edessä mökeissä ketään, eikä taakse nää. Lapset oli sisällä, no ei kun sormet pilluun ja sormetusta. X lopettaa vähän liian aikaisin, ja sanookin, että loppuiko kesken? Joo, sanoin, ja jatkaa sen verran, että saan orgasmin, olipa siistiä.

Lapset olivat aiemmin valmiita saunasta, niin lähtivät vielä puistoon. No mehän mentiin saunaan takaisin, ja heti kunnon sormetusta suihkussa. Yllättäen X kääntääkin minut toisin päin ja työntää kyrpänsä pilluun ja nussii, vittu, että on siistiä. Olisi vielä ollut mahtavaa, jos meno olisi jatkunut illalla sängyssä, mutta X oli ihan väsynyt, oli herännyt aikaisin aamulla.

Ke 13.7.
Aamulla kun herättiin, niin laitoin pyyhkeen valmiiksi ja pyysin, että X tulee sormettaa, olipa mahtava päivän aloitus, kolme hyvää sormetusta, ja kolme kunnon orgasmia.

Iltapäivällä taas lapset puistoon ja meillä seksiä, laitoin kaikki lelua ym. esille ja silmälaput silmille, X vielä laittoi minulle käsikahleet. Sanoin, että käytä vaikka tätä meikkisivellintä, ja ruusullakin voit tehdä välissä, että lämmittelee klitoriksen hyvin, niin ei sitten käsi väsy, kun kiihottaa loppuun asti. Kun silmälaput silmillä, niin en nää, että millä hivelee nännejä, enkä tunnista. Mutta kun siirtyy reisille ja muualle, niin sitten tunnistan, että meikkisivellin. Vähän häpyhuulilta tekee sillä myös, mutta ihan klittaa olisi voinut kiusata enemmän.

Sitten X kääntääkin pyllyn esille ja antaa raippaa, ja kyllä tuntuu. Ottaa ruusun ja painaa sen klitorikselle, tuntuu hyvältä, ottaa pois ja painaa takas. Vähän odotan, no milloin alkaa sitten kiihottaa sormilla loppuun asti? No eipä alakaan, vaan laittaa sormet g-pisteelle ja toisella kädellä pitää ruusua klitalla. Ajattelen sitten, että no mennään tällä loppuun asti, ja otan itse kiinni ruususta, niin saan sen kunnolla oikeaan kohtaan, ja X pystyy paremmin sormettaa g-pistettä. Kyllähän mä hyvän orgasmin saan, mutta ei se niin voimakas ole, kun jos X tekee sormilla tai suulla. Lelun jälkeen voi käytännössä heti sormettaa, muuten tarvitsee sen pienen tauon, kun on paikat niin herkillä, ettei voi heti koskea.

Siitä siis aika suoraan sormetusta, mutta vähän kiusaa ensin, X oikein kasvattaa painetta, ja kyllä sitten lähteekin oikein kunnon määrä pillumehua. Sitten vittu ovikello soi, pakko mennä avaamaan, niin lapset siellä ihan märkinä, kun ulkona oli alkanut sataa. X käy sanomassa, että ei saa vielä tulla, ja menkää autoon hetkeksi. No vähän aikaa vielä hommaa jatkettiin, sain kohdunkaulanorgasmin ja X vähän ruuvasi pillua. Vähän nyt sitten lyhyeksi jäi seksihetki, kun ei siinä nyt pitkään voinut jatkaa, kun lapset märkinä autossa odottivat.

Lapset lähti saunan jälkeen puistoon, niin mentiin vielä X:n kanssa saunaan. Heti suihkussa ensin kunnon sormetukset, sitten X kääntää minut, ja että nussii takaapäin. Mutta on kyllä niin nihkeää, kun suihku vie kaiken oman liukkauden pois, nopeasti X käy nappaa makkarista liukkarin, niin johan luistaa. X lykkii menemään jonkun aikaa, kun on lopettanut, niin minä ajattelen, että vähän on pakko lipaista kullia. Joten hetken aikaa otan suihin, mutta lopetan sitten, kun ei X siitä niin tykkää, tai ottaa sen itse pois. Illalla vielä yritin jos jotain olisi ollut, kun mentiin nukkumaan, mutta ei X jaksanut. Ajattelin, että X olisi halunnut, kun ei ollut lauennut.

To 14.7.
Koko päivä meni kaupunkireissulla, ja oltiin vasta illalla takaisin mökillä. Mietin jo, että jääköhän seksit tältä päivältä väliin, oli kyllä tuskainen ajomatka takaisin, mä olin jotenkin ihan väsynyt. Mut sit vaan reippaasti lapset puistoon ja äkkiä kamat yläkertaan valmiiksi.

X laittaa silmälaput silmille ja alkaa hivellä piiskan naruilla pitkin kehoa, rintoja, reisiä, pillua ja klitorista, kevyesti välillä piiskaakin. Kyllä silmälaput silmillä tuo oman fiiliksen hommaan, kun ei tiedä mitä toinen tekee, ja millä, nytkään en tiennyt, että minkä lelun ottaa.

Jossain kohtaa laittaa sitten liukkaria pillulle ja alkaa kiihottaa ja kosketella. Nyt X tekee pitkän aikaa eri tavalla, ja välillä tosi kevyesti, ihan silleen sormenpäällä vaan. Tuntuu niin hyvältä, ja kiima kyllä hyvin nousee, ei ala suoraan kiihottaa silleen voimakkaasti. Minä itse vedän klitoriksen huppua ylöspäin, että oikein hyvin tulee klitoriksen pää siihen esille.

Sormien tahti alkaa kiihtyä, ja minun hengitys tiheentyä, ja kun orgasmi alkaa lähestyä, niin yleensä alkaa kiroilu, ai vittu, vittu, saatana. Se on kyllä jännä, mistä se oikein tulee, en sitä erityisesti mieti mitenkään. Kiroiletko sinä seksin aikana? Tai puhutko muuten tuhmia?

Vittu mikä ORGASMI sitten, ja on kyllä parempi, kun että lelulla tekee. Se on kokonaisvaltaisempi ja voimakkaampi, muutama pienempi perään, ihan pieni tauko ja vielä lähtee yksi, se ihan eka on tietty se räjähtävin, isoin, mutta tämän jälkeen on pakko pitää joku minuutin tauko, pillu ja klitoris on niin herkillä. Yleensä avaan jalat, kun saa sormettaa, ja märkää on.

Menen nojaamaan yläkerran tasanteen kaiteelle ja X ottaa raipan ja alkaa piiskata. Ai, kun kirpaiseekin kunnolla, vähän liian nopea tahti aluksi, mutta sitten hidastaa, niin hetken kuluttua orgasmi. X työntää kyrpänsä märkään pilluun ja alkaa lykkiä menemään. Kun alkaa laueta niin käännyn häneen päin ja katson kun ruiskii mällit minun mahalle ja reisille, niin siistiä.

Pe 15.7.
Nyt järjestyikin vähän pidempi seksihetki jo puolen päivän aikaan, lapset laitettiin Superparkiin, kaikki taas valmiiksi ja hommiin. Laitan silmälaput ja X alkaa siveleen meikkisiveltimellä koko kroppaa, nännejä, pillua, reisiä. Kun tekee niskasta, niin vittu on hyvä, sitten pyydän, että tekee ristiluulta, ja tekeekin koko selästä. Tuntuu niin hyvältä kyllä, jatkaa vielä ristiluulta kädellä. Tuntuu hyvältä, kun tekee meikkisiveltimellä pillusta ja oikein klitorista sillä hipsuttaa. Oletko sinä kokeillut meikkisivellintä?

Sitten liukkaria ja kunnolla pillun ja klitoriksen kimppuun. Nyt X tekee monella eri tavalla, pitkän aikaa kiihottaa, välillä nopeammin ja välillä hitaammin, ja kyllä onkin niin SAATANAN hyvä ORGASMI. Kyllä on niin eroa, että onko tehty sormilla tai suulla vai lelulla. Itku oikein tulee, ei oo vähän aikaa tullutkaan ja harvemmin klitorisorgasmin aikana. Kun alkaa sormettaa, niin sanon, että kiusaa ensin vähän ja tee sitten g-pisteeltä jos saisi lentämään paineella, mut ei se lennä.

Kohdunkaulanorgasmin jälkeen suoraan fistaukseen, nyrkkiä pilluun, ja ihan saatananmoista ruuvausta, ja orgasmeja satelee. Siirrytään taas yläkerran tasanteelle, missä hyvä nojata kaiteeseen. X työntää kyrpänsä litimärkään pilluun ja alkaa nussia, kun on lauennut, niin antaa raippaa, piiskaa heti hyvällä, tasaisella rytmillä. Orgasmi kohta ja mun on ihan pakko vähän sormettaa, mutta kyllä X antaa vielä kunnon sormetukset lopuksi, niin saa paineet ruiskia pois.

La 16.7.
Tänään järjestyi taas pidempi seksihetki, koska lapset meni Superparkiin. Laitoin hetkeksi Lushin pilluun surisemaan ja vähän pidin klitalla Endless funia. Otin esille anaalitappeja, että jos pitkästä aikaa vähän kokeilisi. X laittaa silmälaput silmille ja vähän aikaa sivelee meikkisiveltimellä pitkin kroppaa ja nännejä.

Sitten X kääntää perseen esille, ja levittää anaaliliukkaria, ja alkaa hyväillä peräaukkoa. Olen melkein mahallani, ja laitan Ruusun klitorikselle, niin painautuupa se hyvin siihen. X laittaa kumihanskan käteen, ja alkaa työntää sormea sisään, ihan ok, mutta ei nyt mitään ihmeellistä, X ottaa värisevän anaalitapin ja laittaa sen sisään, niin sattuu, liian leveä näköjään on, sanon, että ota pois, että sormea vaan. Sitten onkin hyvä, kun laittaa etusormea perseeseen ja keskisormi ja nimetön menee pilluun. Ei tee kovin isoa edestakas liikettä, niin onkin näin aika hyvä. Minä alan keskittyä orgasmiin, ja vittu kun onkin ihan helvetin hyvä ja pitkä, kun sen sitten saan. Tämän jälkeen X laittaa vielä anaalitapin perseeseen, kun sormettaa, ei tunnu kauhean hyvältä, niin otan sen pois. Tuntuu paremmalta ilman ja johan alkaa ruiskutakin, kun en jännitä epämukavaa tappia.

Menen mahalleni ja X tulee nussimaan takaapäin, otan taas ruusun klitorikselle ja surruttelen samalla. Haluan toisen klitorisorgasmin, niin minun on pakko jännittää jalat ihan suoriksi, niin X ei siitä asennosta enää pystykään nussimaan, saan vitun hyvän toisen klitorisorgasmin. Menen taas nojaamaan kaidetta vasten ja otan KiimaKyrvän ja aattelen sillä samalla dildottaa kun X antaa raippaa. Se tipahtaa lattialle ja jää siihen pystyyn, minua alkaa naurattaa ja istahdan sen päälle. Menen kontilleni ja sanon, että monta iskua annat ja mä lasken? Ja mistä rankaiset? X sanoo, että olen somettanut liikaa. Lasken iskut, ja 20:n kohdalla orkku alkaa ja vielä tulee iskuja, mutten pysty enää laskemaan. X vielä sängyssä vähän dildottaa Kiimakyrvällä ja kunnon sormetukset loppuun. Olipa kiva, kun vähän kokeiltiin taas anaalijuttujakin. Kyllä se sormi on paras, se on kuitenkin pehmeä ja joustava, tapit ei tahdo kovin hyviltä tuntua.

Su 17.7.
Lapset taas kännyköiden kanssa jälkkärille ja meille seksiaikaa. Käyn suihkussa, kun nyt suuseksiä tiedossa. X kysyi jo edellisenä päivänä, että jos käyt suihkussa, niin hän voi vähän nuolla, mutta en vielä uskaltanut, kun herpesrupi oli. Ehdin vähän aloitella pikku Wandilla, ja kun X tulee makkariin niin kysyy, että "Nytkö nuollaan?" Sanon, että no kyllä ja vittu sit kyl nuoltiin pillua.

Ihanaa kun pystyi suutelemaan, ja X nuolee nänniä oikein kunnolla, tuntuu helvetin hyvältä. Siitä vähän nivusia ja polvitaipeita, ne on minulla myös herkät paikat. Sitten kieli pillulle, ja alkaa kunnon lipominen, pientä, herkkää kosketusta kielen kärjellä, ja tuntuu just hyvältä sellainen, että juuri, juuri koskee. Sanon, että imepä klittaa, ja ai helvetti kun on hyvä. Lipomisen tahti ja paine kiihtyy, ja X ottaa mukaan suun ja pään, ei tee pelkällä kielellä. Välillä taas vähän höllää, ja keventää kosketusta. Ja sitten alkaa KOHTA, KOHTA ja ai SAATANA mikä ORGASMI. Itkun sekaista huutoa, kroppa tärrää, painan X:n päätä pillua vasten ja huudan, Vittu, nussi mua. Ja on pitkä orgasmi, kun tulee sarjana perään pienempiä. Sitten taukoa, ja sanon, että laita liukkaria ja vielä lähtee yksi sormilla. Kylläpä on klitta hellänä tämän jälkeen, pieni tauko ja sormetusta. X kääntyy jalkopäähän ja niin helvetin hyvää kohdunkalan käsittelyä, vitun hyvä orgasmi siitäkin. X laittaa liukkaria kyrvälle ja minä runkkaan hetken.

X tulee nussimaan lähärissä, minä katson kun kyrpä uppoaa pilluun. Ei kyl kauaa mene, kun X laukeaa, kun edellisenä päivänä ei lauennut. Ruiskii spermat pillun päälle, tai lentää ne mahalle asti, ja kylläpä taas tavaraa tulee 😀.

Menen taas nojaamaan kaidetta vasten, ja X antaa raippaa. Sanoo, että sulla on mustelmia toisella pakaralla, niin antaa toiselta puolelta nyt piiskaa. Sanon, että piiska ei ole suorassa, jos tulee mustelma toiseen pakaraan. Hetken päästä piiskaorgasmi, ja kertyy painetta pilluun, pyydän, että X sormettaa siinä, kun seison, niin pillumehut lattialle. Sängyssä vielä sormetusta a-pisteeltä ja X kysyy, että vieläkö jotain, niin sanon, että g-pisteeltä vielä, siellä tuntuu painetta. Se on hyvä, kun tunnen, että missä kohtaa tykyttää, tai mikä kohta kaipaa kiihotusta.

Ma 18.7.
Tänään vaihdettiin mökkipaikkaa, joten ei ollut mahdollista harrastaa päivällä seksiä. Tiesin, että illalla ei kyllä ole mitään, kun X oli herännyt jo puol viiden aikaan. Käytiin illalla saunassa, ja minä tulin viimeisenä pois, X oli jo laittanut vaatteet päälle, mutta sanoin, että voitko tulla vähän sormettaa. Kahdet kunnon sormetukset a-pisteeltä ja ihanaa oli ruiskia pillumehut lattialle. Ruusu oli ladattu aamulla valmiiksi, kun varauduin, että runkkaan illalla.

Kun muut oli mennyt nukkumaan, niin odottelin hetken ja sitten laitoin kännykästä pornoa. Kunnon lesbo squirttailua katsoin taas, kyllä on jotenkin niin kiihottavaa. Ruusu päälle ja klitorikselle, ei kyllä kovin kauan mennyt ekaan orgasmiin, pieni tauko ja sitten vaan toista putkeen. Kestää kauemmin saada, mutta on jopa parempi, oli pakko vähän huutaakin.

Ti 19.7.
Täällä uudessa mökkipaikassa ei olekaan niin helppoa saada lapsia puistoon tai viedä jonnekin jälkkärille tai jotain. Pihalle vaan jätskien ja kännyköiden kanssa, nyt onneksi ei tarvitse tehdä, niin isoja järjestelyjä kun toisessa paikassa, pyyhe vaan alle ja hommiin.

Vähän suutelua, ja liukkaria vitulle, sanon X:lle, että tee silleen vähän eri tavalla, kuten teit Espanjassa. Silleen vähän pitempään erilaista kosketusta, ettei niin suoraan vaan lähde kiihottamaan kovaa tahtia. X alkaa pyöritellä, kutitella ja kosketella klitorista monin eri tavoin. Tuntuu hyvältä, mutta sitten ensin kuulu koputus ja sitten soi ovikello, X menee avaamaan, ei mitään kunnon asiaa edes. Homma jatkuu, kun X tulee takas, tällainen tauko on ehkä ihan hyvä vaan, koska jään kiimassa siihen odottamaan. Toki olisi huono, jos näin kävisi ihan orgasmin hetkellä.

Hetken päästä kyllä helvetinmoinen orgasmi, mutta vittu kun ei saa ääntä käyttää kunnolla. X painaa kättä suun eteen, ja sanoo, ettei voi huutaa. Vie kyllä tosi paljon siitä orgasmista pois sitä nautintoa. Oletko sinä äänekäs seksin aikana? Minä en kyllä ymmärrä naisia, jos on kovin hiljainen, äänet ja voihkinnat kertoo miehelle just hyvin, että mikä tuntuu sinusta hyvältä. Yleensä miehet tykkäävät, kun nainen käyttää ääntä.

Pari pienempää orgasmia perään, pieni tauko ja sanon, että vielä lähtee, aika nopeaa sormetusta g-pisteeltä. Sanon heti, että sitten sormetusta a-pisteeltä, että siellä painetta. Hyvin jotenkin tunnen, että missä tykyttää, mistä tarvitsen kosketusta ja orgasmin. Kohdunkaulanorgasmin jälkeen pyydän KiimaKyrpää, eli tekokyrpää, kun näytti sille, ettei oikeaa saa. Mutta taisi taas olla niin kiihottavan näköistä, että kyllä X lähärissä tulee nussimaan. Ja vielä kahdet kunnon ruiskuorgasmit lopuksi.

Olin tehnyt vastan, kun mentiin saunaan, niin pyysin, että X antaa sillä kunnolla. Tuntui hyvältä varsinkin, kun ristiselän kohdalta teki. Paineet sitten parilla kunnon sormetuksella ja ruiskinnalla pois pesuhuoneen puolella.

Ke 20.7.
Päivällä taas lapset pihalle jätskien ja kännyköiden kanssa, vähän kiire oli, että päästään sitten nauttimaan auringosta ja laittamaan paljua. X sanoo aika suoraan, että voitko ottaa ruusun, laittaa vähän liukkaria, ei saa olla liikaa, ruusu klitorikselle ja X laittaa sormet g-pisteelle. No vähän sentään suutelua ensin 😍. Tuntuu kyllä hyvältä, kun X sormettaa samalla g-pistettä, vähän voisi jopa voimakkaammin tehdä, ihan kunnolla tule tänne liikettä, en sitten sanonut kuitenkaan mitään. Vähän voi olla jopa vaikeaa sormettaa, kun jännitän jalat ihan tikkusuoriksi, ihme ettei X:n käsi puristu. Helvetin hyvä orgasmi, oikein päässä pyörähtää, ja pitkäkin, kun ruusua pidän koko ajan klitalla. X alkaa voimistaa sormetusta, ja nyt tuleekin sormetus ja g-piste orgasmi siihen suoraan perään. Tosi hyvä näin, ja kyllä squirttaan, mutta ei se edelleenkään silleen paineella, kaaressa ruiskua, kuten pornoleffoissa näkee.

Sitten X vaihtaa asentoa, ja menee kahdella sormella syvälle kohdunkaulaan ja alkaa käsitellä sitä. Sinne pitää mennä varovasti tunnustellen, ei saa sormettaa kuten g- ja a-pistettä, ihan sellainen pieni liike on paras, X;n sormet on melkein paikallaan. Kohdunkaulanorgasmi on jotenkin ihan erilainen kuin muut, se kasvaa ja voimistuu pikkuhiljaa. Kyllä siinäkin huippu on, mutta se "laskeutuminen" sieltä on erilaista, sen jälkeen jää helposti sellaiseen jännään hyvänolon tilaan. Ja se ei ole sellainen räjähtävä orgasmi, kuten muut. Sitä on vaikea selittää, se pitää kokea.

X tulee päälleni ja työntää kyrpänsä pilluun ja alkaa panna, kun nostan jalat hartioille, niin kyllä on hyvä. Osuu kyllä niin hyvin, todennäköisesti a-pisteelle, ja parit orgasmit tässäkin saan. Sitten näyttää kädellä, että käännyn kontilleni, mutta sanonkin, että mennään keittiöön.

Makaan ylävartalolla keittiön pöydällä ja X nussii takaapäin, onpa hyvä asento. Kun vetäisee kyrvän pois pillusta, niin minä käännyn katsomaan, kun mälli lentää. Sitten pyllistän uudestaan, että saan raippaa, ja taas varmaan parisenkymmentä iskua, ja kyllä tuntuu, perse kihelmöi. Piiskaorgasmin saan, ei ole kuulemma kovin yleistä, että ihan pelkästään piiskasta orgasmin saa, ja hyvät sormetukset vielä perään.

Illalla kun oltiin X:n kanssa kahdestaan paljussa, niin ihanaa halailua ja hiplailua. Sitten X ottaa isovarpaan suuhun ja alkaa imeä oikein kunnolla, ai saatana miten kiihottavaa. Minun sormet hakeutuu klitorikselle, ja alan hangata samalla. Sitten vielä saunan lauteilla kunnon sormetusta ja pesuhuoneessa toiset, kunnolla saa ruiskuttaa paineet pois.

To 21.7.
Aamulla sain heti kunnon hyvät sormetukset, vähän kävi kuopus häiritsemässä välissä. Sitten muu perhe lähti kauppaan, niin minä ajattelin reunailla iltapäivän seksihetkeä varten. Ensin vessassa sormetusta, ja sitten laitoin Lushin pilluun surisemaan ja ruusua pidin välillä klitalla. Lush on välillä pakko ottaa pois päältä, muuten menee paikat ihan turraksi. Mutta pidin sitä pillussa koko ajan, kun esim. tiskasin ja pelasin lasten kanssa krokettia. Kysyin X:ltä, että kuuletko, niin kyllä se kuuli sen kun lähemmäs pillua korvan laittoi, ja tiesi "kuunnella". Ei siitä muuten kuule, esim. Kaupassa voi hyvin pitää päällä.

Lapset pihalle jätskien ja kännyköiden kanssa ja me hommiin. Kävin suihkussa, että saisin suuseksiä, X ei oikein ollut vireessä, eikä kauheasti messissä, sain mä kiiman ehkä kasiin, en kyllä kymppiin. Vähän suutelua ja sitten aika suoraan X käy suun ja kielen kanssa pillun ja klitoriksen kimppuun. Vähän taas imee klitorista ja sanon, että voitko nuolla häpyhuulia, koko pillua. Ai vittu, kun tuntuu hyvältä, kun koko pituudelta pillua nuolee, pitkin vedoin. Alkaa tahtia kiihdyttää ja mukaan tulee koko pää ja suu, laitan Lushin pilluun ja X jatkaa nuolemista. Lähellä on orkku, mutta X lopettaa ja sanoo, ettei pysty, ihan niskaan jo sattuu, no nappaan ruusun ja laitan sen klitorikselle. Kyllä vieläkin kestää, mutta sitten kyllä helvetin hyvä orgasmi, sormetusta heti perään a-pisteeltä ja squirttausta. Sitten sormetusta g-pisteeltä, mutta ei kyllä orgasmi ole niin hyvä kuin a-pisteeltä, enkä squirttaakaan niin paljon.

Tiedätkö sinä missä a-piste on?

Pyydän, että X antaa Kiimakyrpää, eli tekokyrpää, kun näyttää sille ettei oikeaa kyrpää tule. Dildottaa oikein kunnolla ja minä hankaan klitorista samalla, hyvä orgasmi tästäkin. Mutta taisi taas olla sen verran kiihottavan näköistä, että X ottaa kalsarit pois ja laittaa liukkaria kyrvälle, runkkaan vähän aikaa. Ja siitä taas keittiöön, missä nojaan, tai makaan keittiön pöytää vasten, ja X nussii takaapäin. Ei kuitenkaan laukea, sanoi, että meni vähän ohi, no mutta minä sain nauttia, ja hyvän määrän orgasmeja. Ei X aina kaipaa orgasmia

Pe 22.7.
Olipa tänään kyllä jotenkin kämäset seksit, X:lle tuli ruuan jälkeen tosi huono olo, ja mietin, että onkohan edes mitään. Sanoin, ettei todellakaan tartte tehdä mitään, jos on huono olo. X:n olo kuitenkin parani, ja hän sanoikin, että ehkä kun jotain duunailee, niin jos se oloa jeesaisi.

Lapset taas pihalle jätskien ja kännyköiden kanssa, ja suoraan hommiin, vähän aikaa ehdin ruusulla surrutella, sitten yks pusu ja X alkaa aika suoraan kiihottaa klitorista. Vähän aikaa hellemmin, kevyesti, mutta nopeasti tahti kiihtyy. Orkku kestää, kun niin suorilta käsin hommiin, ja näki ettei X oikein messissä ole. Vaihtaa tahtia ja suuntaa, sanon, että jos teet poikittain, niin sun pitäisi ottaa klitoris kahden sormen väliin. Sitten X sanookin, että joo tiedän, mut ei vaan pysty enää, voitko ottaa lelun.

No ruusu klitorikselle ja orgasmi, ei nyt ihan heti tule silläkään, sormetusta ja ruiskutusta. Sitten X yllättäen pyytää, että tule tähän päälle, jes, mä hyppään salamana ratsastamaan. Onpa ihanaa pitkästä aikaa, mä veivaan lantiota ihan sikana, ja hyvän orkun saan. Siitä vielä nojaamaan keittiön pöydän päälle ja X nussii takaapäin, mutta ei taaskaan laukea.

La 23.7.
Aamusta asti kireä tunnelma, kun illalla tuli riitaa. Lähdettiin X:n kanssa kaupoille ja lapset jäi mökille katsomaan telkkaria, olikin autossa sitten kunnon selvittelyt ja keskustelut. Me kyllä saadaan aika hyvin asiat sitten keskusteltua, vaikka välillä kovaa vääntöä onkin. Mutta tämäkin asia on yksi niistä pitkän suhteen salaisuuksista, ollaan oltu jo kohta 30 vuotta yhdessä.

Kun tultiin takas mökille, niin sitten olikin aivan mahtavaa sovintoseksiä. Kävin suihkussa, kun aattelin, että jos vähän saisi pillun nuolentaa, kyllä on ihan eri tavalla tunnetta mukana, kun on sovintoseksiä. Heti alkaa kiihkeä suutelu, ja X kääntää vähän pyllyä esille, ja antaa muutamat kunnon läpsyt avokämmenellä. Sivelee ristiluuta, ja nuolee myös sitä. Siitä siirtyy nuolemaan takakautta pillua, on niin helvetin hyvä. Käännyn selälleni ja alkaa ihana pillun ja klitoriksen nuoleminen ja imeminen. Nuolee ihanasti koko pillua, ja just ihanan pitkään sellaista kevyttä kosketusta. Minäkin olen ihan hiljaa, hyvä kun hengitän edes, jotenkin tunnustellen ja kuulostelen, että miltä tuntuu. Tahti kiihtyy, ja mukaan tulee suu ja pää myös. Ja aina SAATANA mikä ORGASMI. Todella pitkä ja voimakas, painan X:n päätä pillua vasten, ettei vaan lopeta vielä, ja se vielä lisää sitä painetta. Klitoris on niin herkkä tämän jälkeen, että kunnon tauko pakko pitää.

Sormetus ja a- ja g-piste orgasmitkin tuntuu tosi voimakkailta, ja kohdunkaulanorgasmi myös. X tulee päälleni, niin ei kyllä kestä kauaa, kun ruiskii spermat pillun päälle. Tuleekin paineella, kun minun käsivarrelle asti lentää, X olikin ollut kaksi päivää laukeamatta, ai kun mä tykkään katsoa, kun mälli lentää. Kyllä lähetyssaarnaaja asento on siinä mielessä hyvä, kun siinä voi suudella samalla, ja on tosi lähellä toista. Ja kun jalat nostaa harteille, niin kyllä kyrpä osuu hyvin g- ja a-pisteelle.

Su 24.7.
Tänään emme järjestäneet päivälle seksihetkeä. Oli kaikenlaista, ja X oli väsynyt, eikä minullakaan ollut niin tarvetta, kun eilen niin huippua ja järisyttäviä orgasmeja. Sain mä saunomisen lomassa kahdet hyvät orgasmit ja ruiskuttaa pesuhuoneen lattialle. Olin myös tosi väsynyt, että en edes jaksanut runkata, eikä niin tarvettakaan, kun edellisenä päivänä huippu seksiä. Huomenna rankka matkustuspäivä kotiin.

Ma 25.7.
Aamupäivällä kun X on suihkussa, niin käyn sormetuksella siellä. Tänään matkustuspäivä, joten ei seksiä, enkä runkannut.

Ti 26.7.
Eilen ei siis yhtään orgasmia, ja sunnuntainakin vaan ne kahdet sormetukset saunassa. Kyllä sitten jo tänään pitikin runkata, X oli lasten kanssa uimassa, niin minäpä hyödynsin hetken. Menin makkariin, kun siellä on ilmastointilaite, niin ei tarttenut hikoilla. Laitan vähän liukkaria pillulle ja pornoa kännykästä, pikku Wand pilluun ja Ruusu klitorikselle. Hyvä kun ehdin etsiä edes hyvää lesbo squirttailu pätkää, kun meinaa jo orkku tulla, joten eipä siis kauaa kestänyt, ja helvetin hyvä orkku onkin. Pieni tauko vaan, ja sitten jo toista putkeen. Ja vielä melkein parempi tämä orkku, kyllä taas oikein kiroilla pitää, vittu, vittu, vittu.

Ke 27.7.
Eilen vihdoin päästiin reissuun X:n kanssa kahdestaan. X olikin järjestänyt ykkösluokan, niin pääsimme nauttimaan oikein kunnolla. Kun pääsimme perille niin pientä lounasta ja viiniä, sitä sitten hotellille ja heti sänkyyn. X tunkee heti sormet pilluun ja siitä suoraan tunkemassa kyrpää, minä sanon, no ei nyt heti, ei ollut edes mitään suojia alla. Käydään vessassa, ja X heiluttelee ja läpsii kullilla mua naamalle. Mua naurattaa, ja sanon, että ei kannata siinä kauheasti heilutella, tai muuten otan sen kohta suuhun.

Viritellään alustat ja pyyhe, ja vähän liukkaria ja X alkaa käsitellä pillua ja klitorista. Otan aika pian ruusun mukaan, kun sen verran on tullut juotua viiniä, että en ehkä muuten sais, X sormettaa samalla g-pistettä ja minä suristelen ruusulla. Kyllä kestää jonkin aikaa ennen kuin orgasmin saan. Vähän on laimea, kyllä se alkoholi vaikuttaa selkeästi orgasmien voimakkuuteen, ja aina en edes klitorisorgasmia saa, jos on juonut enemmän.

Sormetusta kunnolla, ja kyllä pillumehua taas tulee. X sormettaa jossain kohtaa neljällä sormella, ja pitää välillä kättä poikittain pystyasennossa, tuntuu helvetin hyvältä. En tiedä mihin se oikein osuu ja hankaa, välillä tekee edestakas, ja välillä selkeästi sormettaa. Kun sormettaa "taaksepäin" niin taitaa osua sellaiseen, kun ps-piste, ja hyvin siis hankaa koko pillua. Tää onkin jo käytännössä fistausta, mutta kyllä nämäkin orgasmit on miedompia. Kohdunkaulanorgasmin jälkeen menen sängyn reunalle kontilleen ja X nussii takaapäin. Antaa kunnolla avokämmenellä perseelle, ja kylläpä tuntuu, oikein sattuu, nappaa myös hiuksista kiinni. Tekee kyrvällä jotenkin siinä pillun suuaukolla aika hitaasti, taitaa katsoa miten kulli uppoaa pilluun. Kun laukeaa, niin minä käännyn katsomaan, kun mälli lentää.

Eilen kun oltiin taksissa matkalla hotelille, niin minä nappasin X: n kädestä kiinni ja työnsin sen hameen alle. No pikkareiden päältä vähän hivelsi, ei sit ihan kuitenkaan kehdannut sormettaa. Kun tultiin hotellille, niin X olisi mennyt heti nukkumaan, mutta minä sanoin, että haluan kyllä vähän edes sormetusta. No kyllä sain kunnon sormetukset, kolme hyvää orgasmia squirttauksen kera.

To 28.7.
Eilen taas aamupalan jälkeen loistavat seksit. X on aloittamassa aika suoraan klitoriksen kiihottamista, niin sanon, että no voisko nyt vaikka vähän rintoja hieroa liukkarin kanssa, muuten kestää kauan saada orgasmi. Eikä viitsisi aina leluja käyttää, kun paikat turtuu, no alkaa hieroa rintoja ja nännejä, niin kylläpä alkaa pillukin kostua. Siitä sitten pikkuhiljaa sormet pillulle ja alkaa klitoriksen käsittely kunnolla. Pari kertaa laitan jalkoja yhteen, että ei vielä tuu tästä satsista.

Mutta kun orkun saan, niin kyllä on parempi kuin edellisenä päivänä, kun oli juonut. Kunnon sormetusta ja ruiskutusta ja sitten X lähtee ruuvaamaan, fistaamaan. Pikkuhiljaa lisää sormia, välillä tekee sormet suorina ja välillä nyrkissä. Kyllä kirraa välillä liikaa, ja silloin otan vähän X:n kädestä kiinni, niin tietää höllätä. Mutta välillä taas painan, että syvemmälle sitä nyrkkiä, tykkään siitä paineen tunteesta kuitenkin.

Kyllä koko nyrkki menee peukkuniveltä myöden, mutta ei rannetta myöden, pillu saa niin saatananmoista käsittelyä, ja tuntuu kyllä niin helvetin hyvältä. Käännyn sängyn reunalle kontilleni ja X tulee nussimaan takaapäin. Antaa kunnolla avokämmenellä perseelle, ja ai vittu kun tuntuu, sattuu. Ja ihan punaiseksi perse menee, en kyllä tästä orkkua saa, kuten vaikka raipalla. Kun X laukeaa niin käännyn taas katsomaan, ku mälli lentää, niin siistiä.

Ihanaa, kun saa huutaa kovemmin, kun meidän huoneen kummallakaan puolella ei ole toista huonetta, ja ihanaa kun ei ole kiire mihinkään. Fistauskin on sellaista, että siinä pitää olla aikaa.

Pe 29.7.
Olin käynyt ostaa keskiviikkona ison tuubin liukkaria, ettei ainakaan lopu kesken. Niin tänään sitten kävin ostamassa kortsuja, kun tuli mieleen, että voisi pitkästä aikaa kokeilla pulloa.

Laitan silmälaput silmille, ja sanon X:lle, että otapa meikkisivellin. X lähtee sillä sivelemään ensin rintoja ja nännejä, ja siitä sitten pillua ja klitorista. Kyllä on hyvä, tekee eri tahdilla ja eri voimakuuksilla, sitten liukkaria ja jatkaa sormilla klitoriksen kiihottamista. Minä otankin jossain kohtaa lasidildon ja työnnän sen pilluun, ja dildotan kevyesti samalla, kun X kiihottaa klitorista. Vittu, kun onkin hyvä, ja hyvä orgasmi, erilainen.

Sormetusta ensin, ja siitä sitten X lähtee lisäämään sormia, aika nopeasti on neljä sormea, laittaa kevyesti nyrkkiin, ja ruuvaa. Sitten tekokyrpää pilluun, ja kunnon dildotusta sillä, siitä vaihtuu pulloon, ihan vitun hyvä, ja avaan hyvin tietä nyrkille. Pullolla painaa kunnolla ja välillä dildotusta edestakas.

X laittaa kumihanskan käteen, nyrkkiä pilluun ja kunnon fistausta, välillä edestakas ja välillä ruuvausta. Välillä kirraa liikaa, niin otan X:n kädestä kiinni, niin heti höllää, mutta välillä vastaavasti painan kättä syvemmälle, se paineen tunne on just hyvä. X myös sormettaa välissä vähän, ei se nyrkki sinne rannetta myöden mene, mutta hyvin kuitenkin. Ja voi sitä tehdä vaikka neljällä sormella, ei sen mitään nyrkkinaintia tartte ollakaan, suosittelen kokeilemaan, minä nautin suunnattomasti.

Käännyn sängyn reunalle kontilleni, itseasiassa toinen jalka on maassa, ja toinen sängyllä. X nussii jonkun aikaa ja sitten hakeekin vyön housuistaan ja alkaa sillä läimiä, ensin toiselle pakaralle ja sitten toiselle, ja kyllä saan orgasmin tästäkin. Ja ihan pakko sormettaa perään. Ei yhtä hyvä, kun raippa, koska sillä osuu samaan aikaan molemmille pakaroille, ja ei ollut nahkavyö, mikä olisi tietty ollut parempi. Loppuun kunnon sormetukset a- ja g-pisteeltä.

Eilen illalla, kun oltiin ravintolassa syömässä ulkona, niin jossain kohtaa sanoin X:lle, että kokeilepa vähän. Nostin mekkoa ylös, niin hiplas vähän pikkareiden päältä. X kysyi, että no ei oo paljas, no minähän vetäisin heti pikkarit sivuun, että no nyt. Ai, vittu kun oli siistiä, ei kuitenkaan laittanut sormia pillun sisään, että olisi sormettanut, oli vähän huono asento siitä.

La 30.7.
Perjantaina illalla tuli vähän riitaa, niin aamusta sitten sovittiin, ja kiihkeää suutelua perään ja X tulee päälleni ja työntää heti kyrpänsä sisään. Nousee pois ja sormettaa, ja alkaa hipelöidä klitorista, sanon sitten, että nukutaan vielä ja duunaillaan sitten vasta aamupalan jälkeen kunnolla.

Yksi oli kommentoinut minun edelliseen postaukseen, että fistaa usein kahdeksalla sormella, tämä olikin meiltä ihan unohtunut. Itseasiassa viime reissulla X teki sillä tavalla ekan kerran. Ensin vähän suutelua ja sitten X levittää liukkaria ristiluulle ja alaselälle, sieltä vetää välilihan kautta pillulle, käännyn jossain kohtaa selälleni.

X aloittaa pillun ja klitoriksen käsittelyn, kutittelee, hieroo, pyörittelee eri tahdilla ja voimakkuudella, siitä sitten tahti kiihtyy, ja helvetin hyvä orgasmi. Ja kyllä huudan taas kovaa ja X koittaa hyssytellä. Pieni tauko, mutta sanon sitten, että vielä lähtee yksi. Kunnon squirttailua, kun X tekee vähän aikaa orgasmikontrollia.

Sitten lähtee tekee ensin neljällä sormella ja siitä sitten toinen käsi mukaan, kämmenet vastakkain, eli kahdeksalla sormella. Vittu kun on hyvä, kannattaa kokeilla ja tämä avaa hyvin tietä fistaukselle. X tekee jonkun aikaa kevyesti nyrkillä suuaukolla ja sitten lähtee painamaan syvemmälle. Ottaa pullon jossain välissä ja tekee sillä, melko syvälle menee sekin.

Sitten vaan pikkuhiljaa syvemmälle, painaa, tekee edestakas ja välillä kunnon ruuvausta. Ottaa välillä pois, niin melko helposti sujahtaa takaisin. Meni kuulemma rannetta myöden, ja kun tiukka kohta on ylitetty, niin sitten on hyvin tilaa. Ja enemmän siellä tavallaan taaksepäin nyrkkiä, peräaukon suuntaan. Paras liike melkein oli, kun tekee oikein hitaasti puoli kaarta, kello ysin ja kolmen välillä. Orkkuja tulee, kaikkia on vaikea erottaa niin selkeästi, kokeilen itsekin ja kyllä sujahtaa kaikki sormet helposti pilluun.

X nussii takaapäin ja kun alkaa laueta, niin käännyn ja ruiskii spermat pillun päälle. Kyllä ruiskii paineella ja mälliä tulee paljon, kun ei edellisenä päivänä lauennut, minun käsivarrelle asti lentää, naurattaa. Kyllä oli helvetin hyvä, ja pillu sai kyytiä kunnolla.

Su 31.7.
Lyhyet pika sormetukset aamupalan jälkeen. Matkapäivä kotiin, en runkannut illalla. Kylläpä oli taas seksintäyteinen kesäloma. Ei ollut montaa välipäivää, ettei seksiä olisi ollut. Ja niistäkin parina päivänä runkkasin.