Hotelliviikonloppu 5

27.06.2021

Perjantai aamulla heräsimme vähän ennen kellon soittoa, niin otin Herra X:n kädestä kiinni, ja laitoin sen ristiluulle. Ai, kun tuntui hyvältä. Sitten nappasin pyyhkeen alleni, ja Herra X laittoi vähän liukkaria, ja sain ihan hetken aikaa sormetusta. Tunnin päästä Herra X sanoi, että tuu tohon hoitopöydälle, niin voin vähän aikaa sormettaa vielä. X meni koko päiväksi töihin, ja oli illankin pois. Ei tiennyt tarkalleen, että milloin on tulossa kotiin. Kovasti odotin, että hän tulisi kuitenkin hyvissä ajoin, että ehdittäisiin harrastaa seksiä. Laitoin siinä sitten päivällä viestiä, että onko illalla seksiä? Vastasi, että käsiseksi onnistuu, eikä kannata olla suuret odotukset. Herra X oli siis käynyt tiistaina pienessä jalkaoperaatiossa, niin siksi vain käsiseksi olisi mahdollista, mutta kyllä näköjään suuseksikin onnistui, kun vaan asennon katsoi sopivaksi. X sitten soitteli siinä kymmenen aikaan, että lähtee tulemaan kotia päin, mutta muuttikin suunnitelmia lennossa, ja meni vielä työpaikalle jatkamaan iltaa. No, siinähän se ilta sit kusikin. Menin kahdentoista aikaa sänkyyn ja masturboin pupulla, vitutti. Just tällaisia mä en tahdo kestää, että on ns. luvattu, että seksiä on, mutta sitten suunnitelmat muuttuu, eikä olekaan. Juuri sitä varten asiaa etukäteen kysyin, että tätä tilannetta ei tulisi, että minä odotan ja oletan seksiä olevan. Olisi siis ollut parempi, että X olisi sanonut, että tulen niin myöhään kotiin, että ei onnistu tänä iltana. Se olisi ollut sitten ihan ok. Olimme kuitenkin lauantaina lähdössä taas hotelliin kahdestaan.

Herra X tuli kotiin vasta puoli kahden aikaan. Minä olin juuri ehtinyt tunnin nukkua, ja sitten siinä sen verran heräsin, että ei uni tullutkaan heti. Sanoin, että kun nyt olen ihan hereillä, niin haluan seksiä. No yllättäen Herra X olikin messissä, vaikka aika reippaasti hän oli kyllä juonut. Suutelua ei ollut, mutta en kyllä olisi halunnutkaan, kun sen verran "rankkitynnyriltä" haisi. Laittoi siis liukkaria pillulle ja alkoi sormettaa ja hieroa vulvaa, sekä klitorista. Jossain vaiheessa tulikin suu- ja kieli mukaan, mutta sormet oli edelleen g-pisteellä, ja pientä liikettä siinä. Ei mitään kunnon sormetusta, silleen sopivasti. Toiset sormet on lähellä peräaukkoa. Ja osittain välilihalla, en oikein tiedä tarkalleen, että miten. Alkaa kielen tahti kiihtyä, ja minä mietin, että mitäs nyt, miltä tää nyt tuntuukaan, saanko näin klitorisorgasmin, vai mitä? Olen ihan oudossa asennossakin, vähän poikittain ja jalat menee sängynreunan yli, myös X on poikittain. Oiskohan sellainen Kivin-metodin asento, kun annetaan suuseksiä. Sitä hehkutetaan, että siinä saisi ihan mahtavia orkkuja annettua. Mut tosiaan nyt mietin, että saankohan klitorisorgasmia, kun yleensä en ole tykännyt, että samalla esim. sormetetaan g-pistettä. Siinä se keskittyminen siihen klitorisorgasmiin häiriintyy. Mutta nytpä sainkin aivan mahtavan klitorisorgasmin, oli jotenkin erilainen. Yllätyin itsekin, ja vähän senkin takia, että olin masturboinut pari tuntia ennen. Orgasmi niin kuin vain tuli, siihen ei tarvinnutkaan niin paljon keskittyä ja tavoitella, kun ehkä yleensä. Sain siis kuitenkin aivan loistavaa käsi- ja suuseksiä vajaan tunnin verran. Kyllä siinä vitutukset hävisi.

Lauantaina herätys oli jo aamulla klo 8. Kylläpä väsytti, kun lopullisesti oli päässyt nukkumaan vasta klo 2.30. Veimme lapset isovanhemmille, ja lähdimme ajamaan kohti Turkua. Minä ajoin alkumatkasta, mutta sitten vaihdettiin, koska olin sanonut, että haluan sormetusta samalla, kun X ajaa autoa. Olin varautunut siten, että pyyhe ja liukkari oli erillisessä pussissa, mistä ne sai helposti käyttöön. Laitoin pyyhkeen alleni, otin pikkarit pois, nostin toisen jalan koelaudalle ja levitin liukkaria pillulle. Herra X ajaa motarilla satasta ja vettä sataa kaatamalla, hän sormettaa, ja minä ruiskutan ja nautin. Oli kyllä niin saatanan siistiä. Välillä X laittaa sormensa suuhuni, ja nuolen niitä, maistuu pillulle ja makealle pillumehulle. Ai, vittu kun mä nautin. Olisin halunnut jo edellisenä kesänä tämän fantasian toteuttaa, mutta ei ollut hyvää saumaa. Nyt se oli mahdollista.

Herra X sormetteli jonkun aikaa, ja sitten ajoi jonnekin pikkutielle. Minä vähän ihmettelen, että miksi? Sanoi, että etsitään hyvä paikka, ja mennään panemaan ulos. Hetken ajelun jälkeen löytyi hyvä kohta mihin sai auton, eikä nyt ihan vieressä ollut taloa. Onneksi ei enää satanut kaatamalla, mutta kyllä sitä vettä tuli silti reippaasti. No puunrungosta vaan kiinni ja hame ylös, pikkarit oli jo valmiiksi pois. Ei kestänyt kauaa, kun X laukesi. Eipä siellä olisi paljon pidempään voinut ollakaan, kun olisi kastunut ihan märäksi, ja hyttysiäkin alkoi tulla. Kyllä oli mahtavaa nussia ulkona sateessa. Tämä tuli ihan bonuksena, autossa sormetuksen lisäksi. Jos olisi ollut hyvä sää, niin ehkä olisi voinut nussia auton konepeltiin nojaten. Autossa nussimista täytyy kyllä joku kerta kokeilla. Sain sen jälkeen vielä vähän sormetusta, että sain squirtata nussimisen tuomat paineet pois.

Veimme vaan nopeasti laukut hotellille ja lähdimme lounaalle. Sen jälkeen oli pakko ottaa pienet päikkärit. Sitten päästiinkin kunnolla asiaan, eli harrastamaan seksiä. Sanoin, että laitapa silmälaput ja käsikahleet, oli ihanaa pitkästä aikaa. Siistiä, kun ei oikeasti näe, mitä tapahtuu. X kiusaa ja sivelee piiskalla rinnoilta, pillun päältä ja koko kropasta. Välillä vähän piiskaakin rintoja, ja suutelee ja kiusaaa, että suuteleeko vai ei. Aivan mahtavaa just sellainen. Ja vielä jos hiuksista nappaa kiinni, ja nykäisee taaksepäin. Tämä onnistuu tuolilla istuen paljon paremmin. Vähän liukkaria rinnoille, ja pillulle ja lähtee sormet kiusaamaan pillua ja klitorista. Kutittelua, pyörittelyä ja ai kun tuntuu hyvältä, kun sormilla vetää pitkin häpyhuulia, ja hieroo edes takas. Siten, että keskisormi osuu vähän klitorikseen välillä. Joskus haluaisin pidempäänkin juuri sellaista kiusaamista, että klitorikseen ei koskettaisi juuri ollenkaan. Oikein pitkään kiusaisi, että lähtisi liikkeelle reisiltä ja sieltä tulisi alaspäin, välillä sormilla ja välillä kielellä. Nivusia, häpykumpua, häpyhuulia, pillun sisältä, ja siten, että kiertää kielellä tai sormilla ympyrää klitoriksen ympäri. Ja voisi olla vaikka taukoakin, että ei koskisi mihinkään hetkeen. Ja jos olisi silmälaput silmillä, niin ei tietäisi, että mitä tapahtuu. Tällainen kasvattaisi kyllä kiimaa ja kiihottumista aikalailla. Veikkaan, että kun tämän jälkeen antaisi suuseksiä tai kiihottaisi sormilla klitorista, niin ei kestäisi orgasmin saaminen kauaa. No, ei se minulla kyllä kestä muutenkaan kovin kauaa. Välillä kun käytännössä kylmiltään lähtee kiihottamaan klitorista sormilla, niin 5-10 minuuttia menee, niin saan orgasmin. Ja tosiaan tyyliin yksi pusu, liukkaria pilulle, ja sitten kiinni klitorikseen. Ja kyllä mun ajatukset välillä harhailee missä sattuu. Ihan jotain arkisia juttujakin saattaa pyöriä mielessä. Mutta sitten jossain vaiheessa keskityn ja mietin just jotain pornoleffan kohtaa. Ja kun orgasmiherkkä olen, niin siksi ei hirveästi haittaa arkisetkaan ajatukset, tai jos vaikka just ennen seksiä on ollut X:n kanssa joku väittely tai jotain, niin ei sekään haittaa. Minä pääsen nopeasti orgasmi- / seksi moodiin. Ja kyllä siihen klitorisorgasmiin minunkin pitää keskittyä, ja tavoittelen sitä. Ja voi sanoa, että kyllä suoritan seksiä silloin. Aina puhutaan, että seksi ei saisi olla suorituskeskeistä, ja orgasmiin tähtäävää. Miksi ei? Onhan tässä elämässä moni muukin asia yhtä hemmetin suorittamista, ja johonkin päämäärään pyrkimistä. Työ, opiskelu, koti, vapaa-aika, harrastukset. Miksi seksin päämääränä ei saisi olla orgasmi? Ja kyllä se useimmille kuitenkin näin on, mutta moni ei sitä kehtaa tai uskalla myöntää. Vapauttaisi paljon, jos varsinkin naiset sen sanoisivat ääneen, ja "vaatisivat" orgasmin / orgasmeja itselleen.

Jonkun ajan päästä sain klitorisorgasmin, ja siitä sitten g-/a-piste orgasmeja squirttaamisen kera. Ja ihania kohdunkaulanorgasmeja. Moni on minulta kysynyt, että mikä tuo kohdunkaulanorgasmi on. Ja miten sen ehkä voisi saada, tai naiselle antaa. Minusta ehdottomasti paras tapa siihen on sormet, kuten moneen muuhunkin asiaan. Pesee lelut menen tullen. Aika syvälle saa kyllä mennä, mutta niillä pääsee just sopivan rauhallisesti ja hienovaraisesti sen kohdunkaulanorgasmin antamaan. Herra X ei juurikaan tee sormilla mitään, ihan pientä liikettä, mutta välillä sormet on vaan paikallaan. Se on yleensä aika arka paikka, joten en suosittele, että yhtäkkiä vaan sormilla, dildolla tai kyrvällä sinne survaisee. Saattaa sattua, jopa sellainen pistävä tunne tulla. Aika nopeasti myös tämän orgasmin saan. Tunne koko kehossa alkaa kasvaa, sellainen kokonaisvaltainen, syvältä tuleva. Tähän kuten ei g-/a-piste orgasmiinkaan tarvitse keskittyä, eikä silleen tavoitella, kuten klitorisorgasmia.

Siirryn sängyn reunalle, ja Herra X nussii takaapäin. Ottaa piiskan käteen, ja antaa sillä oikein kunnolla. Pakarat alkaa punoittaa ja kyllä tuntuukin. Huudan vaan, että "Anna mennä, ja vittu nussi mua." Ja kohta huudan ja tarraan lakanoista, kun saan orgasmin. Siitä sitten käännyn selälleni sängylle, että saan sormetusta ja saan squirtata nussimisen tuomat paineet pois. Tosi lähellä se squirttaaminen on siinä nussimisen aikana, ja ehkä välillä sitä vähän tuleekin. Kyllä oli hyvä puolituntinen. Sitten lähdimme illalliselle ja sieltä Club Showtimeen katsomaan striptease esityksiä. Minä tykkään, ja minun ehdotuksesta sinne menemmekin.

Aamupalan jälkeen, kun tulimme takaisin huoneeseen, niin menin heti suihkuun, kun halusin saada pitkästä aikaa kunnon suuseksiä. Tai no olinhan mä saanut vähän silloin pe-la välisenä yönä. Ensin ihanaa kiusaamista kielellä, rinnoilla, vatsan kautta reisille ja nivusille. Ja sitten mikä on ihanaa, niin vaan painaa märän, pehmeän kielen klitoriksen päälle, ja pitää paikallaan. Mutta kun tahti ja voimakkuus alkaa kiihtyä, niin Herra X kyllä käyttää koko suuta ja huulia, ei pelkkää kieltä. Siten se olisikin aika raskasta, ja tuntuma ja voimakkuus ei todennäköisesti minulle ainakaan riittäisi. Ja vittu, se tunne, että KOHTA, KOHTA sen orgasmin saan. Se on niin mahtavaa, ja kyllä sitten RÄJÄHTIKIN. Aivan saatananmoinen klitorisorgasmi, kuin sähköisku meni läpi koko kropan. Ja orgasmi vaan jatkui, jatkui, painoin välillä X:n päätä pillua vasten, että älä lopeta vielä. Ja X:hän nuolee kuin mikäkin Lassie. Ja kun ihan huippu alkaa laskea, niin alkaakin vähän niin kuin toinen orgasmi siihen perään, toki paljon lievempi, mutta sen takia se orgasmi varmaan kestikin niin pitkään. Oli kyllä ihan jäätävä. Ja perään totta kai kunnon ruiskutukset g- ja a-pisteeltä. Sitten kun X:n sormet on siellä syvällä, niin sanon että käännä sormet sinne anaalin suuntaan. Todennäköisesti osuu silloin siihen PS-pisteeseen, koska se sijaitsee lähes g-pistettä vastapäätä. PS-pisteen läheisyydessä sijaitsevat klitoriksen haarojen kiinnityspisteet, jolloin sen stimulointi kiihottaa myös klitorista. Kun PS-pistettä stimuloi, niin se tunne on jännä, kun tuntuu, että X:n koko nyrkki olisi sisällä. En tiedä miten se siltä tuntuu, mutta aivan mahtavaa. Vielä nussimista takaapäin, ja loppuun tottakai kunnon sormetukset, että saan ruiskuttaa vielä kaikki paineet pois. Kyllä oli taas nussittu olo tällaisen mahtavan viikonlopun jälkeen. Mutta hyvin pillu kestää, kun käyttää koko ajan reilusti liukkaria. Ei tartte sanoa, että ei enää pysty, kun pillu on niin kipeä.