Järisyttävää seksiä hotelliviikonloppuna

12.11.2020

Perjantaina oli Herra X:n syntymäpäivä, ja lähdimme viettämään hotelliviikonloppua kahdestaan. Olimme perjantaina vasta aika myöhään perillä, ja lähdimme syömään. Illalla ei harrastettu seksiä. Aamulla heräsin aika aikaisin ja panetti. Menin halailemaan Herra X:ää ja hän olikin messissä. Ei voitu taaskaan suudella, kun Herra X:llä oli herpes. No, ei se haitannut. Käsillä rintojen, selän ja ristiluun sivelyä. Liukkaria peliin, ja hyvältä tuntui. Nykyään tosiaan rintojen ja nännien nuoleminen ja sively tuntuu tosi hyvälle. Ennen en ole siitä niin kauheasti kiihottunut. Ja tosiaan nänniorgasmeja olen myös nyt muutaman kerran saanut.

Sitten sormet lähti alaspäin pillua kohti, pitkin reisiä sivellen. Sitten vulvalle ja klitorikselle. Tahti ja voimakkuus kiihtyi, ja aivan JÄÄTÄVÄ ORGASMI. Taas, kuin sähköisku olisi mennyt läpi kehon, varpaisiin asti. Minä huudan kyllä todella lujaa. Nyt olen huomannut, että kun saan sormilla klitorisorgasmin, niin se on voimakkaampi, mutta lyhyempi kestoinen kuin suuseksillä. Varsinkin se alku, on jotenkin niin räjähtävä, että oksat pois. Tosiaan, kuin sähköisku. Siinä on ehkä vaikeampi säädellä, että miten sormilla jatkaa klitoriksen kiihotusta läpi orgasmin. Liian voimakas tuntuu vähän pahalle, ja itseasiassa ei oikein kestä juuri kosketusta ollenkaan. Ehkä jos tekee koko kämmenellä, niin sitten. Suuseksiä voi paremmin jatkaa läpi orgasmin. Ehkä orgasmin voimakkuus johtuu siitä, että sormet ja käsi, hieroo samalla myös klitoriksen kaaria siellä sisäpuolella, ja g-pistettä. Tosiaan Herra X käyttää välillä koko kämmentä. Hyvin osaa tämänkin, ei tarvitse opastaa. Liukkari on ihan ehdoton.

Siitä sitten pari sormea märkään pilluun, ja vaginan sekä g-pisteen voimakasta stimulointia. Ei kestää kauan, kun jo squirttaan. Suosittelen kaikkia miehiä etsimään ja tutustumaan naisen g-pisteeseen. Minä olen ollut yllättynyt siitä, että on paljon miehiä, jotka eivät tiedä, että missä naisen g-piste on. Eräskin mies, jonka kanssa olen keskustellut Instassa enemmänkin, laittoi viestiä, että Kiitos Rouva Ooh, sinun vinkillä, kaksi sormea sisään, koukistus ja tule tänne liike toimivat. Vaimo oli saanut ekan kerran heidän pitkän liittonsa aikana kaksi orgasmia. Näin ei koskaan aiemmin ollut käynyt.

Tämän jälkeen liukkaria paljon, ja vielä fistausta. Tykkään ihan sikana, kun fistataan. Ihan mun lemppari. Harmittaa vaan, kun pornoteollisuus on pilannut tämän ihanan nautinnontuottamisen maineen. Monia, ehkä enemmän naisia pelottaa koko asia, kun ajattelevat, että se sattuu, ja koko nyrkki sinne vittuun työnnetään. Se on kyllä kaikkea muuta, kun tuota. Saa sen koko nyrkinkin sinne tunkea, jos menee ja nainen nauttii. Kerran on Herra X saanut kaikki viisi sormea, ja rystysetkin ollut lähellä. Mutta yleensä se neljä sormea. Sormet on suht suorana, rystys puoli ylöspäin häpykumpua kohden. Tässä sitten keinuttelee klo ysin ja kolmen välillä. Ja välillä edes takas. Peukalon jos saa, niin se tulee sinne kämmenen sisään. Mutta ihan hyvä jos jää ulkopuolelle, siistiä kun sillä voi samalla kiusata klittaa. Ja joskus Herra X nuolee samalla klitorista. Hitaasti, sormi kerralla tulee edetä. Fistaaminen ei saa sattua. Ja jos ekoja kertoja tekee, niin hyvä olisi samalla kommunikoida, että mikä tuntuu hyvälle ja mikä ei. Myös turvasanat voi ottaa käyttöön. Vaikka keltainen, mikä tarkoittaa breikkiä, vähän hellemmin, pakitusta ja punainen, että lopettaa kokonaan. Sitä tuskin tarvitsee käyttää, jos tätä jaksaa maltilla ja rauhassa tehdä. Fistaajan on pidettävä oma himo kurissa, ei saa olla kiire panemaan. Jos on kauheat paineet kertynyt, ja useampi päivä välissä, niin suosittelen vaikka mastruboimaan päivällä, jos meinaa illalla fistata.

Paljon on miehiä, että he eivät viitsi tai jaksa naiselle tuottaa kunnon nautintoa, ja mahtavia orgasmeja. Oma tyydytys on tärkeämpää. Kiireellä kulli sisään, mällit ja nukkumaan. Myös moni nainen tyytyy epätyydyttävään seksielämään. Ei vaadita ja kerrota, että Hei mäkin haluan orgasmin joka kerta. Joko ei viitsitä, kehdata tai uskalleta näistä puhua. Ymmärrän kyllä, että se voi olla vaikeaa, ja vähän noloakin. Helposti tästä vaan tulee "kierre", että kun naiset ei saa tyydyttävää seksiä, niin siitä aiheutuu se, että he eivät sitä enää juuri haluakaan. Sitten miehet valittavat, kun ei heidän naisensa halua seksiä. Ja jos seksi menee aina samalla kaavalla, myös sellainen alkaa puuduttaa. Luulen, että naisille on tärkeäpää se vaihtelu. Jos mies ei näe, eikä tunne, että saako nainen orgasmin vai ei, niin ehkä voisi välillä kysyä, että saitko sinä? Ja naiset sitten vastaavat rehellisesti. Ei hyödytä ketään, että ei kerro oikeasti, että miltä tuntuu, ja että saiko orgasmin vai ei. Meillä on useinkin niin, että Herra X vain tyydyttää minut, ja ei me edes nussita ollenkaan. Viime perjantai yönä Herra X esim. tuli myöhään viiden aikaan kotiin, niin ei olisi todellakaan kyennyt panemaan, mutta minä sain suuseksiä ja monta orgasmia. Vaikka tiukassa olikin, kun olin masturboinut päivällä, ja vielä ennen nukkumaanmenoa. Tähän on hyvä vinkki, että lopettaa vähäksi aikaa kokonaan suuseksin tai sormetuksen. Vähän työnsin kevyesti Herra X:n päätä pois, ja laitoin jalkoja yhteen, että nyt tästä ei tule mitään, tai en saa. Sitten hän hetken aikaa nuoli reisiä ja nivusia. Ja sitten uudestaan, niin sainkin.

No fistaamisen jälkeen Herra X laittoi silmälaput silmille ja käsikahleet käsiin. Hivuttauduin sängyn reunalle, siten että jalat koski maahan. Ja vittu oli siistiä, kun ei nähnyt ja tiennyt, että mitä tapahtuu. Herra X ottikin piiskan, ja vittu hiveli piiskan naruilla pitkin pillua. Ai, saatana kun oli hyvä. Sitten kevyesti piiskasi rintoja. No, se vähän jo tuntuikin, jopa vähän sattui. Ihan eri kun, että pakaroita piiskaa. Sitten vielä kontilleen ja takaapäin nussimista. Herra X ei edes lauennut. Tähän meni kaiken kaikkiaan tunnin verran. Menimme aamupalalle, ja sitten uudestaan. No, ei nyt sentään koko settiä, mutta sain minä klitorisorgasmin sormilla ja sormetusta, ja nyt Herra X sai itsekin. No, varmaan puolisen tuntia kesti tämä setti. Kyllä helposti nykyään se tunti menee, jos on sellainen normi rakastelukerta. Ei toista settiä olisi varmaan tullutkaan, jos Herra X olisi lauennut ekan setin jälkeen.