Joulukuun Seksipäiväkirja ja joulukalenteri

28.06.2023

to 1.12.
Luukku 1.

Liukkari
En voi olla liikaa sanomatta liukkarin tärkeydestä. Se on kyllä ihan ehdoton, vaikka nainen märkä olisikin. Etenkin sormettaessa, kun kiihottaa klitorista sormilla, fistatessa ja anaaliseksissä. Sormetusta voi toki tehdä jonkun aikaa ilmankin liukkaria, mutta jos yhtään pidempään 10-15 min. sormettaa, niin kyllä tarvitsee.Kannattaa testata, että tuntuuko sormetus ja seksi paremmalta, kun on liukkaria. Aika monilta olen saanut palautetta, että kyllä on naisesta tuntunut paremmalta, kun on ollut liukkaria. Ja miesten kannattaa ottaa liukkari mukaan runkkaukseen, ihan perus vesipohjainen liukkari ruokakaupasta käy hyvin. Jos ostaa kaupasta silikonipohjaista, niin niissä on usein mukana öljyä, ja silloin ne ei sovi kondomin ja silikoni lelujen kanssa.Olen ollut yllättynyt miten monilla ei ole liukkaria ollenkaan käytössä. Välillä tuntuu, että naisetkin sen käyttöä jotenkin häpeilee, että en kai minä liukkaria tarvitse, enkö ole muutenkin märkä? Eihän se sitä tarkoita, mutta se tekee seksistä ja orgasmeista vieläkin nautittavampia.

Olin kyllä koko päivän niin saatanan kireä, kiukkuinen ja surullinen. Vähän väliä itketti ja kyyneleet tuli silmiin. Kaikille vaan tiuskin ja kiukuttelin. Otin ruusun ja Wandin ja menin makkariin, että runkkaan ennen nukkumaanmenoa. Aloitin surrutteleen, niin X tulee makkariin, niin sanon jotain, ei nyt kannata tänne tulla. No alkaa taas keskustelut, ja varmaan taas puoli tuntia väännetään.Sovitaan ja X tulee halaan, niin en mä oikein heti ole messissä. Mä oon jotenkin jo niin syvällä siinä paska fiiliksessä, ettei vaan heti jotenkin pysty, no pikkuhiljaa lämpenen ja varsinkin, kun X laittaa käden pillulle. Alkaa hipelöidä kunnolla vulvaa ja klitorista, vähän käyttää sormia sisällä ja taas klitoriksen kimppuun. Alkaa kunnolla kiihottaa klitorista sormilla, ai kun mä olisin halunnut, että olisi vähän lipassutkin. Sanon jossain kohtaa, kun tuntuu orgasmi kestävän, että annapa lasidildo, onpa hyvä, kun sillä dildotan samaan aikaa. Orkku tosi lähellä, mutta lopetan dildotuksen, kun haluan "puhtaan" klitorisorgasmin ja täysin keskittyä siihen. Eikä siten, että dildotan samalla.Ai saatana mikä ORGASMI, huudan ja puristan lakanoista, ja itku tulee taas. Ja helvetin hyvää sormetusta perään, ja kylläpä oikein pillusta nesteet vaan valuu, pyyhe ihan märkänä. X vaihtaa asentoa suoraan jalkopäähän ja työntää sormet syvälle kohdunkaulaan. Ai vittu kun on hyvä, siitä suoraan kevyttä fistausta, eli ei käsi syvällä nyrkissä, vaan silleen kevyesti ja enemmän siinä pillun suuaukolla. Helvetti, kun tuntuu niin hyvältä pitkästä aikaa, kun kunnolla ruuvaa menemään. Ja minä samalla kiihotan klittaa. Vielä parit kunnon sormetukset ja sanonkin lopuksi, että "Mä taas elän". Oikeesti mikä ero olossa, niin hyvä ja rentoutunut. No kyrpää ja nussimista odotin myös, mutta ei nyt tullut.

pe 2.12.
LUUKKU 2.

Seksilelut
Seksilelumarkkinat on nykyään valtavat ja iso business, kaikille löytyy kaikkea, ja valikoimaa on paljon. Laatuun kannattaa panostaa, mikä tietty näkyy hinnassa. Ehdottomasti silikoni pinta tai sitten lasi, ja että lelu on ladattava. Vesitiivis toki plussaa ja tuo helpoutta esim. Lelun pesimisessä.Nykyään puhutaan jopa "Satisfyer ongelmasta", eli jotkut naiset eivät saa enää orgasmia ilman Satisfyeriä, tai siis ilman klitorisimuttajaa, eli lelua mikä toimii alipaineella. Esim. Minun lemppari Ruusu on sellainen. Moni nainen jäänyt koukkuun, ja voi olla jopa niin, että mieluummin runkkailevat yksin lelun kanssa kuin harrastavat seksiä kumppaninsa kanssa. Tämä on tietysti huono asia, mutta hyvä asia silloin, jos ilman lelua ei saa orgasmia.Itsellä paras kombo on ruusu ja Wandi, lasidildo myös ihan yksi lemppareista. Sitten meillä on käsikahleita, piiskaa, silmälaput, tekokyrpä ja joskus jotain anaalitappeja käytössä.

Mentiin koko perhe hotelliin yöksi, ja lapset oli toisessa huoneessa ja me X:n kanssa toisessa, joten saatiin rauhassa sekstailla. Kiihkeää suutelua ja X lähtee kiusaamaan sormilla pillua, tekee pitkään aikaa orgasmikontrollia, ja kylläpä kiima kasvaa hyvin. Klitorisorgasmia ei nyt tehty kun muutaman lasin viiniä join illallisella.Tuntuu niin helvetin hyvältä ja odotan ihan kiimaisena, että milloin saan orgasmin ja ruiskia paineet pois, ja kyllä vittu mehuja tulee niin helvetisti. Hotellin ohuet pyyhkeet ei meinannut riittää, kyllä on hyvät pillun litinät. Parit kunnon sormetukset ja sitten kohdunkaulanorgasmeja. Niitä on silleen vaikea erottaa, kun ne on niin erilaisia kun muut orgasmit. Se ei ole sellainen räjähtävä, nopea, vaan sellainen hitaasti kasvava ja tulee syvältä, sellaista yhtenäistä hyvänolon tunnetta. Kyllä siinäkin sellainen huippu tulee, mutta erilainen.Ja ihanaa sitten vihdoin kyrpää ja nussimista, olinkin jo odottanut, ensin lähärissä ja sitten kunnon rynkytystä takaapäin. Niin helvetin siistiä ja vittu tuntuu hyvältä, ja lauetaan yhtä aikaa. Ja helvetisti vielä pillumehujen ruiskutusta lopuksi, oli siinä ja siinä, että pyyhe riitti.

la 3.12.
LUUKKU 3.

Sormetus
Minä rakastan sormetusta. Kannattaa opetella kunnon sormetus ja missä on g-piste ja a-piste. Sormetuksessa kannattaa käyttää liukkaria, vaikka nainen märkä olisikin. Jos yhtään pidempään meinaa sormettaa, niin tarvitsee liukkaria. Sormetuksella on yleensä suht helppo orkuttaa usealla orkulla peräkkäin, kun löytyy g-ja a-piste.Kunnon hyvä sormetus on avain squirttaamiseen. Kaksi sormea sisään, koukistus ja tule tänne liike sormetuksessa, niin löydät g-pisteen.

Eilen lauantaina oli pitkä ja rankka matkustuspäivä Kanarialle, joten välipäivä orkuista, ei seksiä enkä runkannut. Mutta näinpä yöllä mahtavaa seksiunta. Istuin vähän niinkuin yläsängyllä reunalle, ja tummahiuksinen nainen istui tuolilla siinä minun alapuolella ja nuoli mun pillua, ja samalla hinkkasi klitoristaan. Taivutti päätä ja selkää taaksepäin ja huusi kun sai orgasmin.Sitten tuli toinen nainen nuolemaan mun pillua. Ja hetken päästä X alkaa riisua housujaan, avaa vyötä ja sanoo jotain, että kai tässä pitää tulla nussimaan, että saadaan pillu kunnolla märäksi. Jotenkin tarkoitti tai ajattelin siinä, että heittää mällit siis sisään. Mutta ei ehtinyt nussia, kun sitten se tilanne muuttui jonnekin ihan muualle. Uni niinkuin vaihtui, en kuitenkaan herännyt, enkä saanut harmi kyllä orgasmia.

su 4.12.
LUUKKU 4.

G-piste
Naisen G-piste sijaitsee 3-5 cm vaginan suuaukosta sisäänpäin, navan puolella. Kaksi sormea sisään, koukistus ja tule tänne liike. Tällä ohjeella löytyy hyvin g-piste, kohta tuntuu röpelöiseltä. Kannattaa olla liukkaria, kun lähtee g-pistettä sormettamaan. G-pisteeltä voi saada mahtavia g-piste orgasmeja.G-pisteen hyvä sormetus on avain squirttaamiseen. Minä lähden heti työntämään, ponnistamaan X:n sormia vasten, kun hän alkaa sormettaa. Työnnän, ponnistan, pidätän hengitystä ja sitten puhalla ulos ja saan orgasmin.Minä tarvitsen voimakasta ja nopeaa sormetusta g-pisteeltä, että saan orgasmin. G-piste orgasmeja on helppo "tykittää" menemään useampi peräkkäin. Miksi tyytyä yhteen, jos on mahdollisuus useampaan.

Aamupalan jälkeen järjestettiin meille seksihetki, kävin suihkussa ja laitoin Lushin pilluun ja Ruusun klitorikselle, että vähän lämmittelen valmiiksi, kun X tulee. Haluan, että kokeillaan jos saisin kaaressa squirtin lentämään. X tulee ja pienet suutelut ensin, ihana kun hän pussailee eri paikkoihin, huulille, rinnoille, pillulle, vatsalle ja otsa tuntuu kivalle, ihan naurattaa ja sanon, että voitko uudestaan suudella otsaa.Sitten annan ohjeet, että nuolee klitorista ja samalla tekokyrvällä dildottaa pillua, ja sanon kun pitää lopettaa nuolenta ja vetäistä tekokyrpä pois. Näin oli yksi pariskunta saanut kunnon kaaressa squirtin lentämään. No X aloittaa kunnon klitan nuolennan ja samalla dildottaa tekokyrvällä. Tuntuu hyvältä ja mietin, että missä kohtaa olisi oikea hetki sanoa, että NYT, no en ehdi sanoa, kun x kokeilee itse. No ei lennä kaaressa, ei tule oikein mitään. Kokeilee vielä uudestaan, niin ei, pyydän, että tekee sormilla, no ei sittenkään.No lopettaa nuolemisen ja sormettaa ihan normaalisti a-pisteeltä, niin hyvin tulee pillumehua ja helvetin hyvä orgasmi. Sitten X onkin vähän, että no mitäs sitten? Sanon, että jatka nuolemista, lopettaa hetken päästä ja vaihtaa sormiin. Eipä mene enää kauan kun alkaa tuntua, että NYT, oikein lähtee ristiluulta, ja koko alaselästä, lantiosta ja siitä pillun puolelle ja oikein syvältä lantionpohjasta, räjähtävällä voimalla ORGASMI pyyhkäisee läpi koko kehon. Multa lähtee oikein kimakka, itkun sekainen huuto, tuntuu niin saatanan hyvältä. Pakko laittaa jalat yhteen, koko kropassa kunnon jälkivärinät, ja vielä lähtee toinen orkku perään, kun X sormilla kiihottaa klitorista.Kunnon sormetukset, ja sitten ihan mahtavaa kohdunkaulan käsittelyä, helvetin hyvältä tuntuu. X tulee nussimaan lähärissä, ja on laittanut penisrenkaan, ja kylläpä se taas surisee hyvin pillulle. Käännyn kontilleni ja pyydän raippaa, muutamat hyvät iskut, ja mun on ihan pakko sormettaa. Siitä kunnon rynkytystä takaapäin ja laitan tyynyn lantion alle, ja laskeudun mahalleni. Helvetti kun penisrengas surisee peräaukolla, ja X nussii menemään, vitun hyvä orgasmi ja hetken päästä myös X laukeaa.

ma 5.12.
LUUKKU 5.

A-piste
Naisen A-piste sijaitsee kohdunkaulan ja vaginan etuseinämän välisellä alueella. Löytyy muutama sentti g-pisteeltä eteenpäin, ei ehkä niin koukistetuin sormin. On minusta selkeästi nautinnollisempi kuin g-piste ja squirttaan helpommin siitä. Parempia, voimakaampia orgasmeja kuin g-pisteeltä.A-piste ei tunnu erityisesti miltään, kuten g-piste, mutta ehdottomasti kannattaa se etsiä. Voi olla, että siitä saa helpommin naisen squirttaan, koska se ei ole lähellä virtsarakkoa, kuten g-piste. Jolloin joillekin voi tulla pissahädän tunne, ja alkavat sitä jännittää. Silloin ei saa orgasmia, eikä squirttaa.

Lapset etukäteen altaalle ja meille seksihetki. Käyn suihkussa ja laitan taas hetkeksi Lushin pilluun ja Ruusun klitorikselle, ja laitan myös limupullon valmiiksi, eli kortsun päälle, jos sillä tekisi pitkästä aikaa.Vähän suutelua ja otan kyrvän käteen, ja runkkaan, x hivelee ristiluuta. Sitten taas kokeillaan josko saisi squirtin kunnolla lentämään, X nuolee pillua ja dildottaa samalla lasidildolla. Koitan kerryttää painetta, en ponnista etukäteen yhtään. Sanon sitten jossain kohtaa, että Nyt, mutta ei lennä. X jatkaa kunnon dildotusta lasidildolla, niin paljon, että saan helvetin hyvän orgasmin. Vittu kun huudan ja kroppa tärrää, ja kyllä ruiskuaa sitten kun X sormettaa.X on vähän, että mitäs sitten, niin sanon että nuole. No nuolee jonkun aikaa, mutta vaihtaa sormiin ja jatkaa klitoriksen kiihotusta sormilla. Aivan jäätävä ORGASMI hetken päästä. Itku meinaa tulla, ja menee läpi kropan hyvän olon aalto. Muutamat sormetukset ja siitä kohdunkaulaan ja ihan jäätäviä orgasmeja.Sitten limupulloa pilluun, vittu kun on hyvä, ja avaa hyvin tietä fistaukselle. Ja niin X alkaakin fistata, ensin suorilla sormilla, kolme, ja neljä. Siitä käsi nyrkkiin, ja helvetti kun on hyvä. Kun nyrkillä ruuvaa klo ysin ja kolmen välillä. Ja koko nyrkki uppoaa ranteeseen asti, ja ai saatana kun tuntuu hyvältä, ja helvetin hyviä orgasmeja. Koko kroppa tärrää, huudan ja kiroilen. Otan kiinni X:n kädestä ja painan syvemmälle, ja sanon, että Vittu, nussi mua, tuntuu vähän hullulta, kun nyrkillä nussii. Välillä itse hieron klittaa samalla ja välillä x. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan fistausta, sitä voi oikeasti tehdä suorilla sormilla ja sitten käsi nyrkkiin jos menee, ei mikään pakko.X laittaa penisrenkaan ja tulee nussimaan lähärissä, ja ihana kun jossain kohtaa hieroo samalla rintoja liukkarin kanssa. Nousen seisomaan ja kunnon nussimista takaapäin, ja kyllä penisrengas on niin hemmetin hyvä, suosittelen. X laukeaa ja käännyn katsomaan kun spermat lentää.

Olin illalla kyllä aika kiimassa, mietin vähän väliä jotain seksijuttuja, ja heitin jo X:llekin, että mennään nussimaan tonne ulos. No ei menty, oltiin hetki parvekkeella ja mentiin nukkumaan, niin X sanoo, että häntä väsyttää ihan sikana ja minä sanon, että mua panettaa ihan sikana. No sainhan minä kolmet hyvät sormetukset ja orkutukset.

ti 6.12.
LUUKKU 6.
Masturbointi

Runkkaaminen on mahtavaa, välillä ihana nautiskella pitkällä kaavalla rauhassa usean orgasmin verran, ja joskus ihan pikaiset on paikallaan. Minun lemppari kombo on Ruusu ja Wandi. Näin saa stimulointia hyvin klitorikselle sekä g-ja a-pisteelle. Jos minulla on aikaa rauhassa, niin yleensä runkkaa vähintään kaksi orgasmia, ja ruiskuorgasmit vielä perään. Miksi tyytyä yhteen, kun voi saada useamman.Seksileluja löytyy paljon, niin miehille kuin naisillekin, liukkari käyttöön myös runkatessa. Miesten kannattaa tutustua omaan g-pisteeseen, myös siihen löytyy paljon hyviä leluja.

Lapset altaalle ja meillä seksihetki, vähän oli vielä nihkeää, kun illalla jotain pientä riitaa tuli. Minä työnnän X:n sängylle, hyppään päälle ja annan kevyesti raippaa reidelle, ja "ridaan" samalla. No sitten oikeasti hommiin, vähän suutelua, sitten heti pillun nuolentaa, ja lasidildolla dildotusta. No ei vieläkään saa kaaressa squirttia lentämään, mutta helvetin hyvä orgasmi, kunnolla sormettaa. Taas X on vähän, että mitäs nyt? Sanon, että no nuole nyt vähän lisää ja jatkat sormilla loppuun. X:llä menee näköjään pasmat sekaisin, kun järjestys muuttuu, ettei ekana olekaan klitorisorgasmi.X vispaa klitorista ja minä dildotan lasidildolla, ja vittu kyllä mikä ORGASMI, kyllä niin tuntuu koko kropassa ja päässä pyörähtää. Kohdunkaulanorgasmien jälkeen vähän ensin kättä, ja sitten limupulloa, ja sitten taas lähtee kunnon fistaus. Pikkuhiljaa ensin suorilla sormilla, ja sitten käsi menee nyrkkiin. Ja kyllä taas koko nyrkki uppoaa, ja ai SAATANA mikä orgasmi, koko kroppa tärisee. Välillä hieron klittaa, mutta mikä vielä parempi, kun X hieroo samalla peukalolla klittaa. Kyllä on niin helvetin hyvä, kun hitaasti nyrkkiä pyörittää klo ysin ja kolmen välillä, ihan parasta. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan fistausta, sitä voi lähteä tekemään suorin sormin, ja pikkuhiljaa lisää sormia ja kokeilee jos käsi nyrkkiin menisi.Välillä X lopettaa, niin pyydän vielä lisää, perään hyvät sormetukset ja sitten nussintaa. Paitsi ensin kunnon raipan iskut, menen seisomaan ja nojaan ylävartalolla sängylle, jonkun aikaa näin, ja sitten menen kontilleni sängyn reunalle. Edessä on peili, niin onpa siistiä katsoa kun X nussii takana, ihan kuin pornoa katsoisi. Penisrengas surisee peräaukolla, ja pyydän vielä lisänä, että voitko hieroa peräaukkoa. Ja vittu hetken päästä mä squirttaan ihan kunnolla, olipa siistiä ja helvetin hyvä orgasmi samalla. Käännyn katsomaan, kun X laukeaa ja spermat lentää, parit hyvät sormetukset lopuksi.
Kyllä oli taas helvetin hyvä setti, eipä oo vähään aikaan ollutkaan kunnon fistausta ja pulloa.

Illalla olin kyllä taas niin hemmetin kiimainen, ja ei kyllä olo yhtään helpottunut, kun oli niin mahtava iltashow. Hienoa akrobatiaa ja kehon hallintaa, ei siinä mitään kai niin eroottista ollut, mutta minun mielestä oli, kun oli niin panetus päällä. Oltiin X:n kanssa jonkun aikaa parvekkeella kun tultiin huoneeseen, ja kun mentiin nukkumaan, niin mulle ihan tulee kyyneleet silmiin, kun mä niin olisin halunnut nussia oikein kunnolla.No X tietty huomaa, ja sanoo, että voin mä jotain vähän tehdä, mutta ei hän nyt mitään hirveästi sen kummemmin jaksa, no hyvät sormetukset ja ruiskutukset sain. Sanonkin sitten, no vähän sentään helpotti minun orgasmin tuskaa.

ke 7.12.

LUUKKU 7.
Squirttaaminen

Avain squirttaamiseen on kunnon sormetus, ja liukkaria kannattaa olla. Minäkään en tahdo squirtata, jos ei ole liukkaria kun sormettaa. Squirttaamista voi opetella, se vaatii naiselta heittäytymistä ja rentoutta. Oleellinen juttu siinä on ponnistaminen, työntäminen.Pitää työntää pois päin sitä kiihkoa, kiimaa. Ensin tavoitteena kannattaa olla g-piste ja a-piste orgasmit, ei niinkään se squirtti, se tulee jos tulee. G-pisteen sormetuksesta saattaa monille tulla pissahädän tunne, jos sitä alkaa jännittää, niin ei saa orgasmia eikä squirttaa. Siksi a-piste voi olla jopa parempi kohta, minusta se ainakin on nautinnollisempi ja squirttaan helpommin siitä.Myös sänky kannattaa suojata etukäteen, ettei sitäkään tarvitse jännittää, että sänky kastuu. Squirttaaminen voimistaa orgasmia selkeästi, se on ihanan vapauttavaa, kun uskaltaa antaa kunnolla mennä.

Saa nähdä onko tämä päivä sitten ilman seksiä, kyllä vituttaa jos näin käy. X:llä myös illalla ihan veto pois, minä kävin tyttöjen kanssa minidiscossa, ja yksin vielä tunnin verran istumassa baarissa. Kauhea panetus kyllä oli, ja ei siis seksejä.to 8.12.

LUUKKU 8.
Äänen käyttö seksissä

Äänen käyttö on oikeasti tosi tärkeää seksin aikana. Se kertoo kumppanille mikä tuntuu sinusta hyvältä, se lisää molempien kiihottumista ja voimistaa selkeästi orgasmia. Minun on vaikeaa edes kuvitella seksiä tai orgasmia ilman ääniä. Välillä kun käyn keskusteluja miesten kanssa, ja kysyn että saako heidän naiset orgasmin, niin jotkut on epävarmoja. Silloin kysyn, että kuuletko tai näätkö sen? Ja välillä kyllä tulee vastauksia, että ei mitään ääntä juuri lähde. Jos pidättelet ääntä, niin silloin helposti pidättelee muutakin, ORGASMIA. Ei päästä kaikkea auki, ja tulemaan. Esim. pornon katsominen ilman ääniä on aika perseestä. Minä myös kiroilen paljon ja sanon välillä, että "Vittu, nussi mua". Tuo kiroilu on kyllä jännä, että mistä se tulee.

Mutta tänään taas helvetin hyvä orkkukimara, lapset altaalle ja me hommiin. Vähän suutelua ja aika suoraan alkaa X nuolla pillua ja klitorista. Minä sanon, että hetikö sinne suoraan? No vähän kireänä X, että vittu kun on kiire näin lomallakin ja joku hemmetin Teams päivällä. Mua ihan naurattaa, kun puhutaan tällaisia ja samalla X nuolee pillua.Mutta ihmeen nopeasti minä pääsen hyvään kiimaan ja jo tosi lähelle orgasmia. No X vaihtaa sormiin ja minä otan lasidildon, että dildotan samalla. Ai vittu kun orgasmi alkaa lähestyä, ja dildotan niin vitun kovaa vittua, saatana kyl miten kova ORGASMI. Otan lasidildon pois ja pienen tauon jälkeen vielä lähtee. Kahdet kunnon ruiskuorgasmit a-pisteeltä ja sitten X vaihtaa asennon suoraan jalkoväliin. Hän asettelee itselleen tyynyn hyvin ja ottaa hyvän asennon, niin on helppo käsitellä kohdunkaulaa.Hetken päästä helvetin hyvä kohdunkaulanorgasmi ja kyllä huudan, ja välillä sellaista matalaa murahtelua, ihan kuin joku leijona. Käytän kyllä paljon ääntä, ja eri tavalla. Se kyllä voimistaa Orgasmeja ja siitä kumppani tietää, että mikä tuntuu sinusta hyvältä. Oletko sinä äänekäs seksin aikana?Ja siitä lähtee taas kunnon fistaus, ensin suorilla sormilla ja siitä sitten pikkuhiljaa nyrkkiin. Ja VITTU kun on hyvä, siis niin jäätävä orgasmi, koko kroppa tärrää ja huudan kyllä kovaa, X on ihan helisemässä, että hiljempaa. Ja parasta on se oikein hidas puolikaari liike. X lopettaa ja olisi kai jo tulossa nussimaan, niin sanon, että ei kun vielä lisää.X laittaa penisrenkaan ja tulee nussimaan lähärissä, sitten sanon, että tuun ratsastamaan, otan X:n kädestä ja ohjaa peukalon klitorikselle ja penisrengas surisee johonkin hyvään kohtaan. Niin ihan jäätävä ORGASMI.Siitä kontilleen ja ensin kunnolla raippaa ja sitten saatanmoista panoa, ja siisti katsoa peilistä samalla, huudan, että vittu nussi mua. X laukeaa ja käännyn katsomaan kun spermat lentää.

Illalla kun menin suihkuun, niin huikkasin X:lle, että tuu kohta perässä. No kyllä hän tuli ja sain helvetin hyvät sormetukset, ja sain ruiskia lattialle. Illalla oltiin molemmat ihan väsyneitä, ja nukahdettiin saman tien.

pe 9.12.

LUUKKU 9.

Kohdunkaulanorgasmi
Kohdunkaulanorgasmi on mielestäni hyvin erilainen kuin vaikka klitorisorgasmi tai g- ja a-piste orgasmit. Se löytyy tosi syvältä, ja kohta tuntuu sileältä. Sitä tulee käsitellä sormilla hyvin varovasti, tunnustellen, ihan pientä liikettä. Sitä ei saa todellakaan sormettaa, se on arka paikka.Kohdunkaulanorgasmi tulee hyvin syvältä, ja se kasvaa pikkuhiljaa, se on sellaista kasvavaa hyvänolon tunnetta. Mikä kasvaa ja laajenee ja päättyy orgasmiin. Siitä helposti jää sellaiseen hyvänolon, orgastiseen tilaan. Minulle tulee usein itku kohdunkaulanorgasmin aikana. Kun X käsittelee kohdunkaulaa, niin silloin reagoin vahvasti kropalla, usein nousen puoli-istuvaan asentoon ja huudan, ihan kuin synnyttäisin. Suosittelen ehdottomasti tutustumaan kohdunkaulaan, jos tuntuu ettei sormilla ylety, niin esim. lasidildo on hyvä.

Nukuin huonosti ja valvoin vähän väliä, mutta niin taisi nukkua X:kin. En tiedä vaikuttiko, kun oli täysikuu, mutta X tulee klo 4.30 suutelemaan ja aletaan hommiin. Olen kyllä vähän ihmeissäni, että mitä nyt oikein tapahtuu?Aika suoraan sormetusta ja siitä sitten kohdunkaulan käsittelyä ja orgasmi sieltä. Mutta sitten alkaakin ihan helvetinmoinen fistaus. Ensin suorilla sormilla sormia lisäten, tai aika nopeaa minulla voi laittaa sen kaikki viisi sormea. Kun peukku on sisällä ja sormet sellaisessa ankanpää asennossa, mutta helposti siitä sitten käsi nyrkkiin. Pientä edes takas liikettä ja välillä ruuvausta klo ysin ja kolmen välillä. Tuntuu kyllä helvetin hyvältä, ja kyllä fistaus orgasmit on sellaisia kokonaisvaltaisia. Helposti lähtee koko kroppa täriseen, jalat ja kädet. Välillä itse hieron klittaa samalla, ja se kyllä lisää kiihotusta.X lisää liukkaria tarpeen mukaan, ja vaihtelee käden ja sormien asentoa ja liikettä. Suosittelen oikeasti kokeilemaan fistausta, ja unohtaa sen, että muka nyrkki pitäisi mennä tai ainakin rystyset, ei tartte. Käännyn jossain kohtaa kyljelleni, ja laitan jalat koukkuun. X jatkaa fistausta tässä asennossa, onpa helvetin hyvä. Hän pääsee nyrkillä vieläkin syvemmälle, menee pisimmälle mitä on mennyt, ranteeseen asti, mutta ei rannetta myöden. Ja mikä on helvetin hyvä, kun vielä toisella kädellä hieroo klitorista oikein kunnolla. Tässä asennossa se venytys ja käsi osuu jotenkin vielä paremmin ehkä välilihalle. X lopettaa, mutta pyydän vielä lisää.Siitä X tulee nussimaan lähärissä ja vielä takaapäin, ja helvetin hyvä, kun penisrengas surisee. X laukeaa ja vielä vähän jatkaa sormilla perään, niin laukean itsekin. Parit sormetukset lopuksi. Puolitoista tuntia hommailtiin ja siitä ainakin puolet oli fistausta, ellei tuntikin. Oli kyllä niin siistiä spontaania seksiä, ja ihana kun kunnon fistausta ajan kanssa.

Oli ollut mahtavat yöseksit, niin silti pidettiin lyhyt seksihetki aamupäivällä. Kaipasin klitorisorgasmia, ja tiedossa oli, että huomenna ei ole seksiä, kun matkustuspäivä kotiin. Vähän kireänä on X, että äkkiä nyt, että ehditään altaalle, kun vika päivä. Suoraan alkaa nuolla pillua, ja jossain kohtaa vaihtaa sormiin ja minä otan lasidildon mukaan.Dildotan ihan vitun kovaa ja X vispaa klitorista oikein kunnolla. Mietin, että otanko ruusun, mutta onneksi en ottanut, kaikki seksikerrat lomalla pärjätty ilman ruusua, mikä on hyvä. Pitää koittaa vähentää ehkä muutenkin ruusun käyttöä, tuntuu, että se turruttaa klittaa ja orgasmin saanti suulla tai sormilla vaikeutuu.Mutta hetken päästä helvetin hyvä orgasmi, ja hyvä kun ottanut nyt ton lasidildon mukaan. Pari sormetusta a-pisteeltä ja sitten pyydän syvältä, eli kohdunkaulasta. Ja sieltä kans helvetin hyvä ORGASMI, itku tulee.Vielä loppuun parit kunnon ruiskuorgasmit. X onkin jo, että vittu kun on käsi ja ranne kipeä, ei kyllä ihme tällaisen viikon jälkeen.

la 10.12.


LUUKKU 10.

Fistaus
Fistauksella voi tuottaa naiselle aivan mahtavaa nautintoa ja Orgasmeja. Minä rakastan fistausta. Se vaatii aikaa ja paljon liukkaria, myös sormilla voi fistata, käden ei tartte olla nyrkissä. Eikä koko nyrkin tartte mennä rannetta myöden, että sitä voisi kutsua fistaukseksi.Sitä lähdetään tekemään sormilla, ja lisätään sormia pikkuhiljaa, ja peukku kannattaa pitää muiden sormien sisällä supussa. Siitä sitten voi kokeilla, että pystyykö kättä laittaa nyrkkiin, fistauksessa pitää olla malttia ja aikaa. Hyvä liike on ihan edes takas, mutta kunnon ruuvaus liike ysin ja kolmen välillä on melkein parasta. Tällöin se hieroo mahtavasti klitoriksen sisempiä haarakkeita.

Rankka matkustuspäivä kotiin, joten ei seksiä, enkä runkannut. Nukkumaan päästiin joskus klo 1.30.

su 11.12.

LUUKKU 11.

Anaaliseksi
Anaaliseksi tuottaa monille suurenmoista nautintoa, ja siinä voi saada mahtavia orgasmeja. Orgasmin saaminen vaatii usein samalla klitoriksen stimulointia.Anaaliseksin aikana on erittäin tärkeää käyttää liukkaria, koska peräaukko ei eritä liukastetta. Anaaliseksi kannattaa aloittaa varovasti esim. Sormilla tai tapeilla ja edetä siitä sitten penetraatioon, jos hyvältä tuntuu.Miehen g-piste sijaitsee eturauhasessa, ja siihen pääsee käsiksi anaalin kautta. Jokaisen miehen kannattaa siihen tutustua, voi saada mahtavia orgasmeja edes koskematta kyrpään.Meillä ei ole anasliseksiä ja minä en ole juuri mitään nautintoa saanut edes sormilla tai tapeilla. Kaikenlaista olen yrittänyt, mutta ei vaan tunnu hyvältä, parhaalta tuntuu ehkä sormi.

Tänään tulee jo toinen välipäivä orkuista, kamalasti ollut hommaa koko päivän, ja väsymys painaa. Kiimakin ihmeen alhainen, ehkä 6. Huomenna aamusta sovitaan X:n kanssa jotain seksiaikoja ensi viikolle, ettei käy niin, että tulee taas liian pitkiä välejä.

ma 12.12.
LUUKKU 12.

Pillu
Pillu tuo mahtava elin ja nautinnon tuoja. Minä rakastan pilluani, mutta moni saattaa häpeillä, eivätkä esim.

halua suuseksiä, kun pelkäävät, että miltä se maistuu. Pillun osia ovat mm. Klitoris, isot ja pienet häpyhuulet, Skenen rauhaset, mistä squirtti neste tulee ja virtsaputki.Pillu on normaalitilassa noin 6–12 cm pitkä, mutta se joustaa ja venyy huomattavasti seksin ja synnytyksen yhteydessä. Kun pillu on lepotilassa, sen lihakset ja limakalvo ovat supistuneet niin, että pillun seinämät koskettavat toisiaan, eikä pilluun mahdu ilmaa.Pillusta on mahdollista saada erilaisia orgasmeja eri paikoista, kuten klitorisorgasmi, g-piste orgasmi, a-piste orgasmi, u-piste orgasmi, ps-piste orgasmi ja kohdunkaulanorgasmi. Moni ei ole kuullutkaan muista kuin klitorisorgasmista. Jokaisen naisen ja miehen kannattaa tutustua pilluun, ja etsiä noita eri pisteitä ja kohtia.

Aamulla yritettiin X:n kanssa sopia seksiaikoja tälle viikolle. No riitelyksi meni, ei olisi ehkä siinä kiireessä pitänyt alkaa sellaista miettiä. No saatiin sitten sovittua, että tänään illalla joku lyhyt käsiseksi setti. Mutta mulla taas kipeä olo, ihan veto pois, eikä todellakaan seksiä tee mieli. X:kin tekee vielä töitä, että olisi se muutenkin ehkä siirtynyt huomiselle aamupäivälle. Mulla siis kolme päivää putkeen ilman orgasmeja, taitaa tulla enkka.

ti 13.12.
LUUKKU 13.

Kyrpä
Lepotilassa aikuisen miehen kyrpä on keskimäärin 6–11 senttimetriä pitkä ja 2–4 senttimetriä paksu. Erektiossa pituus on yleensä 10–20 senttiä, keskimäärin noin 15 senttiä. Kyrvän pää, eli terska on hyvin tuntoherkkää aluetta, missä on noin 4000 hermopäätettä, mutta klitoriksessa noin 8000.Minusta tärkeämpää on paksuus kuin pituus. Oikeasti isokyrpäiset miehet voivat siitä jopa vähän kärsiä, että on liian iso. Naiset valittelee, että sattuu, ja luultavasti sen takia, kun kyrpä osuu herkkään kohdunkaulaan. Naiset saa hyvin harvoin ihan pelkästään kyrvällä nussiessa orgasmin, ja tämä voi olla monelle miehelle yllätys. Nainen tarvitsee usein lisä kiihotusta klitorikselta tai vaikka anaalista. Myös värisevä penisrengas erittäin hyvä. Siksi perus sääntö on, että ensin naiselle orgasmi ja sitten vasta nussimaan 😀.

Eilen illalla mä vittu runkkasin pitkän orkku tauon jälkeen. Kolme päivää, ja jos laskee toisella tavalla, niin yli neljä vuorokautta sitten olin viimeksi saanut Orgasmeja. Eli perjantaina aamupäivällä oli seksit, kun oltiin vielä Kanarialla.Puhuttiin illalla, että tänään aamupäivällä voisi olla seksit, minä siinä vähän kyselin, että olisiko jo nyt voinut tehdä jotain? No X oli eilen herännyt jo neljän aikaan, kun ei ollut saanut enää unta, niin oli kyllä aika väsynyt. Sanoi kuitenkin, niin että tehdäänkö nyt jotain, vai käykö se huominen. Minä siihen, että kyllä se käy, ja ajattelin, että ihan kiva itseasiassa runkata, kun siitäkin oli jo aikaa. Ja mieluummin niin, kun että X yrittää väsyneenä jotakin.Laitan Lushin pilluun, kun Wand oli makkarissa ja ruusun klitorikselle, lesbo squirttailua kännykästä. Hetken suristelen, ja vähän jopa ruusun täysi voimakkuus tuntuu liikaa. Mä olin niin iloinen, että lomalla ei kertaakaan käytetty ruusua. Tuntuupa hyvältä pitkän orkku tauon jälkeen, ja ei kyllä mene kauan, kun ensimmäinen orgasmi. Kuitenkin voimakkuudeltaan aika perus, kyllä musta ääntä silti lähtee.Lelut hetkeksi sammuksiin, ja toista orgasmia perään. Vähän kauemmin menee ennen kuin saan, mutta vielä parempi kuin eka, työnnän Lushin ulos pillusta. Siitä pesuhuoneeseen sormettamaan, ja kylläpä tulee pillumehua, pitkin reisiä valuu, ja helvetin hyvä orgasmi. Oisinhan mä kaivannut oikein kunnon sormetuksia.
No tämän aamupäivän seksihetki yllättäen peruuntui, nyt on keskimmäinen lapsista kipeänä kotona. Eli iltaan siirtyy, toivottavasti saisin muutakin, kuin käsiseksiä.

ke 14.12.

LUUKKU 14.

Seksuaalisuus
Seksuaalisuus on elämänvoima, joka on jo lapsena osa ihmisen kehollisuutta. Seksuaalisuus merkitsee kokemusta nautinnosta ja hyvästä olosta, myös halusta. Seksuaalisuus ei ole sama asia kuin seksi. Seksuaalisuus on myös identiteetti: seksuaalisuus liittyy siihen, kehen tai mihin seksuaalinen halu kohdistuu.Seksuaalista halukkuutta voidaan kuvata janalla, missä toisessa päässä on aseksuaali ja toisessa päässä hyperseksuaali. Useimmat ihmiset asettuvat johonkin tähän välille. Minä olen hyperseksuaalinen, ja se on eri asia kuin seksiaddikti. Sellainen henkilö on valmis vaarantamaan esim. terveyden tai parisuhteen seksin takia.

Aamupäivän seksit siis kusi, kun keskimmäinen lapsista kotona kipeänä. No iltapäivällä alkoi sitten X:lläkin vatsaoireet, joten eipä ollut nyt illallakaan mitään. Asiasta puhuttiin, ja sanoin, että ei tartte jos oikeasti on huono olo, ja X miettii, että no kyl hän nyt ehkä jotain jaksaisi. Mut en mä nyt sitten halua, jos oikeasti hänellä ihan huono olo on.

Joten runkkaamiseksi taas menee, ja kyllä alkaa olla vitusta ilmassa. Mun pitää vaan nyt jotenkin keskittyä tähän oloon ja saada vitutus pois, ettei mene riitelyksi ja väännöksi taas, eihän näille voi mitään. Jos huomenna ei ole seksiä, niin viikon tauko tulee, viimeksi ollut viime perjantaina. No lomalla onneksi olikin joka päivä, paitsi ei matkustuspäivinä.

X oli eilisen koko päivän vähän huonovointinen ja vatsakipuinen. Aamupäivällä piti olla seksit, mutta nyt oli vuorostaan keskimmäinen lapsi kotona sairastamassa, joten ne kusi siinä. Illalla sitten vähän X kyseli, että tarviiko nyt jotain tehdä, vai mikä tilanne? Mietin, että mitä mä nyt sanon, kun seksiä odotin kovasti. Mutta en nyt tietenkään halunnut, että toinen väkisin jotain yrittää, ja käsiseksiä se kuitenkin vaan olisi ollut.Iso oli pettymys, mutta siten vedin kyllä saatanan hyvät runkku orkut. En edes voinut laittaa kännykästä pornoa, kun akku oli loppu. Laitan Lushin pilluun, mutta käännän sen toisen pään peräaukolle. Ja ruusu tietenkin klitorikselle, pornopätkiä mä silti mietin, jos en katso pornoa. Ai vittu kun tuntuu hyvältä, hetken päästä ihan saatanan hyvä Orgasmi, ja vittu en mä vaan pysty olemaan hiljaa. On kova orkku, ja kello aika paljon, mietin, että vedänkö edes toista. No kyllä vedän, ja vittu ei edes mene kauaa, ja vielä parempi ORGASMI kun ensimmäinen, ihan jäätävä, kyllä ääntä lähtee niin paljon, että X:kin oli herännyt. Sanoi tänään kun kerroin, että olin testannut Lushia siten, sanoi, että varmaan naapuritkin heräsi. Ja kun käyn pesuhuoneessa sormettamassa, niin kyllä tulee hyvät pillumehut, pitkin reisiä valuu. Ja helvetin hyvä orgasmi tästäkin.to 15.12.

LUUKKU 15.

Fetissi
Fetisismi tarkoittaa seksuaalisen kiinnostuksen kohdistumista johonkin esineeseen, materiaaliin, tuntemukseen, tuoksuun, vaatekappaleeseen tai eritteeseen. Fetissi voi myös kohdistua myös johonkin ihmisen ruumiinosaan, olemukseen tai piirteeseen.Kiihottavaksi koettua objektia kutsutaan fetissiksi, ja henkilöä, jolle tuo objekti toimii fetissinä kutsutaan fetissistiksi. Yleisiä fetissejä ovat kumi, nahka, lateksi, jalat, kengät ja alusvaatteet.Minä olen kuullut vaikka minkälaisista fetisseistä, kun olen ihmisten kanssa täällä keskustellut. On sadetakkia, piiskausta, sitomista, alistamista, orjana oloa lukittuna jne. Minua ei kovin helposti enää hetkauta mikään erilaisempi fetissi. Olen oppinut näistäkin asioista ihan hirveästi.

Eilen illalla sit kyselin X:ltä, että kai me nyt tänään tehdään jotain? X siihen, että eiköhän se aika jo olisi. Mä olin kyllä jonkun pika noron sairastanut päivällä, oksentanutkin. Mentiin makkariin, ja X sanoo, että en kyllä sua suutele, että en halua tautia, ei nuoleskella. Sanoin, että nuole sitten pillua, X siihen, no sitä mä voin nuolla.Menee heti alas pillun kimppuun, niin sanon, että no voitko nyt edes vaikka rinnoilta aloittaa, no nuolee nännejä vähän ja sit pillulle. Ai kun tuntuu hyvältä viikon tauon jälkeen, ihanaa klitoriksen lirputusta. Siirtyy sivuilleni ja jatkaa nuolemista pituussuunnassa, Kivin metodilla. Lähelle orgasmia mennään, mutta jatkaa sormilla loppuun, minä laitan tässä vaiheessa Lushin pilluun, ja sen toisen pään peräaukolle. X kiihottaa klitorista sormilla, ja ai SAATANA mikä ORGASMI. Oikein sellainen kirkas valo välähtää silmissä, huudan ja nousen ylös. Koko kroppa tärrää ja huudan.Pieni tauko ja sanon, että vielä ja siitä lähtee. Sitten X tekee jonkun aikaa orgasmikontrollia, kiusaa g- ja a-pisteeltä ennenkuin sormettaa, ja ihan jäätävät kaksi orgasmia tästä. Jalat tärrää, puristan lakanoista ja pillumehut ruiskuaa pyyhkeelle. X kääntyy suoraan kohti jalkoväliä, ja työntää sormet syvälle kohdunkaulaan. Niin helvetin hyvältä tuntuu, ja olen kaivannut kohdunkaulanorgasmeja, niitä ei oikein itse saa tehtyä.X alkaa fistata ja mä käännyn heti kyljelleni, ja polvet koukkuun, tässä asennossa on paljon parempi fistata. Ei ihan koko nyrkkiä laita, vaikka minä yritän välillä sitä painaa, että sinne vaan, ja niin paras on se hidas puoli kaari liike, ja välillä suorin sormin edes takas. Lopussa X taitaa tehdä sormilla vähän liian kovaa kohdunkaulasta, kun mua vähän sattui, sanoinkin tästä sitten kun oltiin lopetettu. Kohdunkaula on tosiaan arka paikka, niin sitä pitää käsitellä varovasti.Penisrenkaasta olikin loppunut patterit, niin en saanut hyviä surinoita, mutta kyrpää sain, ensin hetki lähärissä ja sitten vielä takaapäin. Kun X laukeaa, niin tunnen kun lämpimät spermat lentää perseen päälle. Kolmet kunnon sormetukset vielä lopuksi.

pe 16.12.


LUUKKU 16.

Klitoris
Anatomialtaan klitoris muistuttaa hyvin paljon miehen penistä. Klitoriksen eli häpykielen näkyvin osa on sen pää, ja sitä suojaa huppu. Sen tarkoitus on suojella klitoriksen herkkää päätä. Klitoriksesta suurin osa on "piilossa" häpyhuulten alla. Kun puhutaan emätinorgasmista, niin kyllä siitä suurin osa tulee ns. Klitoriksen kautta. Sen takia klitoriksen kiihottaminen kannattaa aina tehdä pituussuunnassa, niin pääsee stimuloimaan klitorista laajalti. Eli suuseksiä kannattaa antaa sivulta ns. Kivin metodilla. Ja jos sormilla kiihottaa, niin pituussuunnassa myös, tällöin paljon liukkaria, nainen voi helpottaa ja lisätä kiihottumista, vetämällä huppua ylöspäin.Fistaus tuottaa suurta nautintoa juuri sen takia, että siten pääsee melkein parhaiten hieromaan niitä klitoriksen sisempiä haarakkeita. Klitoriksessa on peräti 8000 hermopäätettä. Kyrvässä puolet vähemmän, eli 4000 hermopäätettä.Moni nainen tarvitsee klitoriksen stimulointia yhdynnän aikana, että saa orgasmin. Suosittelen kuitenkin kokeilemaan, että saisiko eri orgasmeja esim. G-piste orgasmin ilman klitoriksen stimulointia, ns. puhtaasti.

Perjantai iltana odottelin vähän, että mikähän tässä on nyt meininki, että onkohan mitään seksejä, kun tiesi, että X on lauantai illan pois. No näyttää sille, että X menee kohta nukkumaan, niin pakko mun oli avata suu ja kysyä, että tehtäiskö jotain?No X:llä ihan huono olo, ja väsynyt, niin helvetinmoiset keskusteluthan siitä alkaa. Mulle olisi riittänyt ihan hyvin kunnon hyvät sormetukset jonkun aikaa, ja sitten olisi ollut lauantai aamupäivällä mahista pidempään settiin, kun lapset joulujuhlassa.

la 17.12.

LUUKKU 17.

Avoin suhde
Avoin parisuhde kiinnostaa monia, mutta siihen ryhtyminen edellyttää monia asioita sekä itseä, puolisoa että ulkopuolisia kohtaan. Avoimen parisuhteen ehdottaminen puolisolle ei ole helppoa. Onnistuessaan avoin suhde lisää parisuhdetyytyväisyyttä, mutta järjestely vaatii suurta joustavuutta, erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja molempien suostumuksen.Olen ollut yllättynyt miten moni on avoimessa suhteessa. Minun itseni on vaikea ymmärtää avointa suhdetta, mutta on ollut erittäin mielenkiintoista siitä keskustella.Monille, lähinnä miehille, joilla parisuhteessa on vähän seksiä, suosittelen usein kysymään vaimoltaan, että saisiko hakea seksin muualta. Vaikka tietävät vastauksen, voi se olla sellainen herättävä kysymys naisille. Että oikeasti miten tärkeää seksi voi toiselle olla, ja kyllä se tärkeää onkin, sellainen parisuhteen liima.

Riitely ja keskustelu jatkuu koko aamun, vaikka meillä olisi ollut loistava tilaisuus harrastaa seksiä. Juhlan jälkeen lähetetään kaksi lapsista pulkkamäkeen, esikoinen on kisoissa, ja järjestetään seksiaika.Ihan helvetin hyvää sovintoseksiä sitten olikin. Kunnon suutelua, ja X sivelee ristiluuta niin heti eka orgasmi. Sitten hyvää nännien nuolentaa ja rintsikat naps auki, ja ne lentää lattialle, sormet pilluun ja kieli lipoo klitorista. Ai saatana, kun tuntuu hyvältä. X vaihtaa sormiin, ja jatkaa klitoriksen stimulointia, ja hetken päästä ihan helvetinmoinen orgasmi. En tiedä onko se eka huuto jotain jäätävää, mutta kyllä X on aina ihan, että hiljempaa.Kunnon sormetukset a-pisteeltä, ja kyllä pillu pulputtaa pillumehua. Otan X:n kyrvän käteeni ja runkkaan sitä samalla aivan kiihkossa. Jäätävän hyvä kohdunkaulanorgasmi ja siitä perään fistausta. Kunnon ruuvausta ja klitoriksen haarakkaiden käsittelyä, kunnon orkku, koko kroppa tärrää.X laittaa penisrenkaan ja hetken nussitaan lähärissä, sitten X kääntyy selälleen, ja minä ratsastamaan, ja ei mene kauan kun ORGASMI. Ja vielä kunnon panoa takaapäin, ai vittu kun mä rakastan nussimista. X laukeaa, ja minä käännyn katsomaan kun spermat lentää. Katson ja mietin, että olenpa jotenkin seksikkäässä asennossa.Helvetin hyvät sormetukset ja ruiskuorgasmit loppuun, ensin aalta, geeltä ja sitten vielä a-pisteeltä. Kyllä oli hyvät sovintoseksit, on vaan ihan liian usein näitä riitoja ja vääntöjä, ei jaksaisi.

su 18.12.
LUUKKU 18.

Seksuaalinen halu ja kiihottuminen
Monien on vaikeaa erottaa seksuaalista kiihottumista halusta. Usein myös käy niin, että kiihottuminen tapahtuu ensin, ja vasta itselle sopivien ärsykkeiden jälkeen herää myös seksuaalinen halu.Seksuaalinen halu liittyy usein emotionaaliseen tunteeseen, kuten haluun harrastaa seksiä. Kiihottuminen puolestaan on fysiologinen, kehollinen reaktio. On mahdollista tuntea fyysistä kiihottumista ilman, että haluaa toimia sen mukaan. Monilla pareilla on halujen eriparisuutta, ja jos halut ovat hyvin eripariset, voi se aiheuttaa kitkaa ja mielipahaa suhteessa. Useimmiten miehet haluavat seksiä enemmän kuin naiset, meillä on esim. toisin päin. Sehän on vähän tabu, jos nainen haluaa enemmän seksiä kuin mies. Jos nainen on sinkku, ja hänellä on paljon seksisuhteita, niin helposti hänet leimataan "lutkaksi", mutta mies on kadehdittu Playboy, kuten Erika Wikmankin laulaa. Tämä on kyllä niin ärsyttävää ja hyvin vanhanaikaista ajattelua.Meillä aiheutuu paljonkin riitoja tähän liittyen, olemme yrittäneet löytää ratkaisuja ja keinoja, miten asia hoituisi molempia suht tyydyttävällä tavalla. Paras on ollut sopia seksiaikoja, ja laittaa ne kalenteriin ylös Vähän tylsää, mutta parempi näin, kun että seksiä on liian vähän, ja että tulee riitoja. Mikä meillä toimii myös hyvin, on se, että välillä saan vain käsiseksiä, eli X tyydyttää vain minut. Tämä käy minulle vallan mainiosti, toki myös runkkaan paljon. Joillekin pareille avoin suhde voi olla ratkaisu.

Illalla sovittiin seksiajat seuraavalle viikolle, maanantaina illalla, vaikka se menee tosi myöhään, keskiviikkona aamupäivällä ja perjantaina aamupäivällä, joulu katsotaan erikseen. Mä en ymmärrä, miksi me lopetettiin aikojen sopiminen? Siitä alkoi meidän ongelmat, että koko ajan tuli riitaa, kun minun mielestä oli liian vähän seksiä, enkä tiennyt, että milloin on seksiä. Vähän tylsäähän se on, kun spontaani seksiä ei juuri ole, mutta paljon parempi näin, kun että vähän seksiä ja riitoja. Ja mulle käy käsiseksi välillä ihan hyvin.Jotenkin se vaan jäi joskus lokakuussa, kun X:llä pitkiä työpäiviä, ja jotain duunireissujakin. Oli kyllä virhe, koska alkoi olla melkein kerran tai joka toinen viikko jotain vääntöä ja riitaa. Luulen, että eilen illallakin mulla olisi jo vitutus ollut, kun ei ollut seksiä ja eikä tietoa, että milloin on.X meni nukkumaan, niin mä muistinkin, että mun lelut on makkarissa, pakko oli mennä hakemaan. X sit sanoo, että et sit huuda 😀. Luin ensin @eroottisiakohtaamisia kuumottavaa pikkujoulutarinaa, niin kyllä oli pakko runkata. Sitten pornoa kännykästä, ja laitoinkin ensin fistausta, nainen fistaa siististi toista naista, ja sen jälkeen vielä mahtavaa ruiskutusta perään. Kyllä oli jo ennen fistausta pillu niin turpean näköinen, veikkaan, että hyvin lämmitelty etukäteen, jopa fistattu valmiiksi. Otan taas Lushin ja käännän sen toisen pään peräaukolle, ja toinen pillun sisään, ruusu klitorikselle ja sitten lähtee. Ja kyllä on saatanan kova orgasmi, yritän mä olla mahdollisimman hiljaa, mut ei vaan pysty. Ruusun otan pois, mutta Lush surisee koko ajan, ja kohta ruusu takaisin. Toinen orgasmi on vielä parempi, kiroilua ja huutoa. Hyvät sormetukset ja ruiskutukset vielä pesuhuoneessa.

ma 19.12.
LUUKKU 19.

Seksuaalinen suuntautuminen
Seksuaalinen suuntautuminen on ominaisuus, joka kertoo siitä, kehen ihminen ihastuu, rakastuu, tuntee emotionaalista ja/tai eroottista vetovoimaa. Jos vetovoiman kohde on oman sukupuolen edustaja, käytetään termiä homous. Homo on miehistä kiinnostunut mies ja lesbolla viitataan naiseen, joka on kiinnostunut naisista.Biseksuaali on henkilö, joka tuntee emotionaalista ja/tai eroottista vetovoimaa sekä miehiä että naisia kohtaan.Panseksuaali on ihminen joka tuntee seksuaalista tai/ja emotionaalista vetoa kaikkia sukupuolia olevia ihmisiä kohtaan. Kiinnostuksen kohteen sukupuolella ei ole heille merkitystä.Demiseksuaalisuus on seksuaalinen suuntautuminen, jossa seksuaalinen kiinnostus edellyttää kokonaisvaltaista tunnetasoa toista ihmistä kohtaan.Tämän lisäksi on vielä paljon muita, mutta tässä yleisimmät.

Illalle oli sovittuna seksit, meni todella myöhään ennen kuin päästiin aloittamaan, kello oli puoli kaksitoista. Otin heti Ruusun, että X:kin pääsee mahdollisimman helpolla. Nyt oli minulla herpes huulessa (eipä ole ollut varmaan yli vuoteen) niin ei edes voinut suudella. Joten suoraan vaan ruusu klitorikselle ja x sormettaa samaa aikaa. Kyllä saa aika kauankin surrutella ennen kuin orgasmi, mutta kyllä on helvetin hyvä ja pitkä orgasmi.Otan Ruusun pois ja pieni tauko, ja sitten X lähtee kunnolla sormettaa a-pisteeltä, ja kyllähän lähtee pillumehut hyvin ruiskuamaan. Onneksi kunnon paksu pyyhe alla, ohuista menee läpi. Minä lähden heti tosiaan työntämään, ponnistamaan X:n sormia vasten. Squirttaamisessa se ponnistaminen on oleellinen juttu, toki se vaatii naiselta myös heittäytymistä ja rentoutta, pitää uskaltaa antaa mennä. Mutta kyllä yllättävän monet naiset squirttaa, mitä olen miesten sekä naisten kanssa keskustellut. Ja ainakin kolme naista tiedän sitä ihan opetelleen minun neuvoilla, eli sitä voi oikeasti opetella. Minulla on vielä opeteltavaa, että saisin kaaressa, paineella lentämään, se ei vielä onnistu.X siirtyy jalkoväliin suoraan kohti ja laittaa kaksi sormea kohdunkaulaan, ja alkaa varovasti tunnustellen liikutella siellä sormia. Tuntuu kyllä niin hyvältä, ja orgasmi kasvaa pikkuhiljaa, sitten kevyttä ruuvausta pillun suuaukolla, on niin helvetin hyvä. Tätä kannattaa kokeilla, ei edes yritä kovin syvälle ja saada nyrkkiä pilluun. Ja vielä kahdet hyvät ruiskuorgasmit loppuun, kyllä mä sain loistavaa käsiseksiä melkein puoli tuntia.

ti 20.12.
LUUKKU 20.

Kimppaseksi
Kimppaseksin harrastaminen on monien haaveissa, sitä voi harrastaa hyvin monenlaisissa kokoonpanoissa. Yleisin on ehkä kaksi naista ja yksi mies, eli nnm. Ja siten, että on pariskunta ja sitten lisäksi siihen nainen kolmanneksi. Mikäli pariskunta haaveilee kolmannen ottamisesta mukaan, pitää asiasta keskustella kunnolla. Suhde pitää olla hyvässä kunnossa, ja mustasukkaisuutta ei saa olla.Erilaiset kokoonpanot muuttuvat dynamiikaltaan, riippuen paljon esim. siitä onko kaikki sinkkuja, vai pariskunta mukana, onko joku tai kaikki biseksuaaleja vai täysin heteroja. Tai esim. vaan bi uteliaita.Jos meillä olisi kimppaseksiä, niin kolmanneksi tulisi nainen, minä olen bi utelias, minusta olisi kiva nuolla pillua ja sormettaa. Ja olisi mielenkiintoista, jos hänellä olisi orgasmivaikeuksia, voisimme yhdessä X:n kanssa koittaa antaa hänelle orgasmeja. Mutta minä olen liian mustasukkainen kimppaan, joten ei ole meidän juttu.

Olin ajatellut, että runkkaan illalla, kun muut mennyt nukkumaan, mutta jotenkin iski sitten kauhea väsy, enkä jaksanutkaan. Joten välipäivä orkuista.

ke 21.12.
LUUKKU 21.

Porno
Porno on nykyään helposti kaikkien saatavilla, netistä löytyy ilmaisia pornosivustoja vaikka kuinka paljon. Pornoteollisuus on valtava business, ja valitettavasti siellä on myös paljon epäkohtia. Porno antaa monille, varsinkin nuorille miehille, helposti vääristyneen kuvan seksistä.Minä olen katsonut jo nuorena pornoa, kun runkkasin ja teen sitä edelleen. Nykyään katson (en aina) ja katsomme yhdessä X:n kanssa Erika Lustin pornoa. Se on maksullista, mutta suosittelen, jos haluaa laatupornoa ja sanoisin, että se on naisille sopivampaa. Moni nainen ei kauheasti, jos juuri koskaan on katsonut pornoa, jos parit katsoo yhdessä pornoa, voi se tuoda seksiin uutta potkua ja virikettä.Mutta kyllä vanhoissa VHS nauhoissa oli sitä jotain. Ja hyvin muistaa vanhoja kunnon pornostaroja, Sarah Young, Marc Dorcell, Nina Hartley, Ron Jeremy jne. Suosituinta pornoa on lesboporno, minäkin katson sitä usein.

Oli sovittuna seksit aamupäivälle, mutta esikoinen oli vieläkin kotona kipeänä, sanoin sitten X:lle, että no sitten siirtyy iltaan, että ei siis tarkoita, että peruuntuisi kokonaan. X onneksi nukkui sohvalla vajaan tunnin unet joskus seiskan aikaan, niin ei ollut sitten niin väsynyt. Mutta on kyllä hyvät nämä sovitut ajat, niin ei X niitä kyllä hevillä peru tai jätä väliin.Suudella ei voinut edelleenkään, kun mulla herpes, halataan kunnolla ja X sivelee ihanasti selkää ja ristiluuta. Sitten käsi pillulle, ja vetää aivan ihanasti käden rystys puolella pillun päältä, tää tuntuu todella hyvältä, hieroo häpyhuulia ja kutittelee klitorista. X laittaa sitten vasta liukkaria ja aloittaa kunnolla klitoriksen käsittelyn. Kiihottaa oikein kunnolla pituussuunnassa ja lisää heti liukkaria, jos yhtään alkaa tuntua nihkeältä. Minä odotan aivan kiimaisena, että milloin orgasmi, kerran pitää laittaa jalat yhteen, että ei tule tästä satsista, mutta vihdoin ihan helvetin hyvä orgasmi. Kahdet kunnon a-piste orgasmit ruiskutuksen kera ja sitten kohdunkaulan käsittelyä ja orgasmi tästä.Siitä kevyttä fistausta, käsi sellaisessa löyhässä nyrkissä, eikä mene rystyset. Se on jännä, kun ihan käsi siinä kevyesti pillun huulilla, ja pieni liike vaan, niin tuntuu silti helvetin hyvältä. X työntää kättä nyrkissä myös syvemmälle, kun otan ranteesta kiinni ja painan.X laittaa penisrenkaan ja ensin nussimista lähärissä, ja vittu kun surisee hyvin pillulle ja vähän peräaukollekin, kylläpä oli hyvä tämä penisrenkaan ottaminen käyttöön. Käännyn kontilleni ja X tulee taakseni, työntää kyrpänsä pilluun ja alkaa lykkiä menemään, ja rengas tuo taas oman hyvän lisän. X laukeaa hetken päästä, ja saan vielä loppuun parit hyvät sormetukset.

to 22.12.

LUUKKU 22.

Seksibileet

Seksibileitä on monenlaisia ja eri tyylisiä, ja kai on vaikea määrittää mitä voi kutsua bileiksi ja mitä ei. Ajattelen, että ehkä tunnetuimmat ovat Wildclubin järjestämät illat ja XU:n kuuluisat Himos bileet. Wildclubilla on erilaisia teemailtoja. Xu:lla enemmänkin porukka on mökeissä tai muissa sovituista paikoissa, erilaisilla kokoonpanoilla ja harrastavat seksiä keskenään. Wildclubin bileisiin voi mennä vaan katsomaan ja tutustumaan, ei tarvitse välttämättä liittyä mukaan.Me emme ole koskaan käyneet missään seksibileissä, joskus asiasta keskusteltu, mutta ei ehkä ole meidän juttu. Minä joskus fantasioin sellaisista Eyes Wide Shut elokuvan tyylisistä bileistä, missä ollaan naamiot päällä ja paikalla on hyvännäköisiä miehiä ja naisia. Villiä seksiä usean miehen kanssa samaan aikaan.

Illalla lähdin pitkästä aikaa autorunkulle. Oli mun vakio paikan suunnalle asiaa, niin aattelin, että käynpä samalla runkulla. Ja illalla siellä on rauhallista, kun ei juuri autoja mene sillä tiellä. Pyyhe alle, housut alas, liukkaria pillulle, Lush pilluun, ruusu klitorikselle ja pornoa kännykästä. Käännän taas Lushin toisen pään peräaukolle, ja alan suristella.Lush sammuu jossain kohtaa, ja luulen, että meni virtanapista pois. Laitan takas päälle, niin hetken päästä sammuu uudestaan, akku siis loppu. Jatkan pelkällä Ruusulla, vähän tietty pitää vilkuilla, että tuleeko autoja tai meneekö jalankulkijoita. Kiimaisena odotan orgasmia, ja ai HELVETTI miten hyvä. Ja kyllä HUUDAN niin saatanan lujaa, kun kerrankin saa. Tuntuu vähän jopa oudolta, tai tulee olo, että kuulekohan joku?Hetkeksi lelut sammuksiin ja sitten vaan uutta perään, ja vittu vielä parempi, nyt jo tulee kiroiluakin, vittu, vittu, vittu...
Lelut pois ja kunnon sormetusta, ja kyllä on märkää, pillu litisee oikein kunnolla, huudan ja kiroilen.


pe 23.12.


LUUKKU 23.

Suuseksi

Suuseksi on seksiä parhaimmillaan, se ei ole mitään esileikkiä. Moni nainen saa parhaiten orgasmin suuseksillä. Kannattaa koittaa antaa suuseksiä Kivin metodilla, eli mennä naisen sivulle poikittain ja käyttää kieltä pituussuunnassa. Tällöin se juurikin stimuloi myös niitä klitoriksen sisäpuolella olevia haarakkeita. Kieli osuu silloin paremmin myös häpyhuulille. Minä rakastan suuseksiä, mutta tiedän paljon naisia (miesten kanssa jutellut), että he eivät saa antaa suuseksiä naisilleen. Onko se jotain pilluhäpeää vai mitä, en tiedä. Minä tarvitsen voimakasta kiihotusta kielellä, hän käyttää koko päätä ja suuta, en saisi orgasmia pelkällä kielen lipomisella. Suuseksi on vielä parempaa, jos samalla stimuloi sormella tai dildolla g-pistettä.

Meidän piti saada tänään päivällä rauhallinen seksihetki ja lähettää lapset Superparkiin, mutta nyt on kuopus vuorostaan kuumeessa, ja X:kin ihan nuhassa. Saa nähdä, onko tässä koko joulunaika ilman seksiä? Sitten alkoi X:kin flunssa pahentua, mutta olisi hän varmaan silloin päivällä vielä jaksanut. No kyllähän mua alkoi jo vituttaa, kun aattelin, että oikeesti mun pitää aatonaattona lähteä helvetti autorunkulle ja meneekö koko joulu runkatessa, ettei seksiä ole ollenkaan.Sanoin X:lle päivällä, että mun pitää tietää ennen kuutta, että onko seksiä vai ei. No hyvissä ajoin ilmoitti, että ei kyllä jaksa mitään, no ei kun vaan taas autorunkulle. Aattelin, että varmasti ei oo liikennettä siellä, niin olikin ihan helvetinmoinen autotrafiikki, siellä perällä onkin ravintola.Housut alas, liukkaria pillulle, Lush pilluun ja toinen pää peräaukolle ja Ruusu klitorikselle, nyt oli kaikki lelut ladattu. Lesbopornoa kännykästä ja hommiin, mut helvetti, kun piti keskeyttää vähän väliä. Autoja meni varmasti 10 siinä tunnin aikana, ja sen takia mulla menikin niin kauan, kun joutui vähän väliä keskeyttää.Sitten jalat tikkusuorina odotan, että KOHTA, KOHTA ja kyllä taas helvetin hyvä orgasmi. Ja huudan kyllä niin saatanan lujaa, ihan kurkkuun sattuu. Lelut pois, ja otan lasidildon ja dildotan sillä, orkun saan, mutta en ruiskuamaan, joten sormilla kunnon sormetusta. Lelut uudestaan, ja toista orgasmia, ja helvetin kova taas, ja vittu kyllä mä huudan kyl kovaa. Mutta kylläpä on orgasmitkin hemmetin hyviä, kun saa ääntä käyttää kunnolla. Vielä vähän lasidildolla ja sormilla kunnon sormetusta.Kyllähän mä vaisun oloinen olin illalla, vaikka yritin tsempata, ettei riitaa tule, enkä pettymystä näytä. Mut kyllähän X sen huomasi, ja sanoikin jotain, kun meni nukkumaan, että onko nyt joulu ihan pilalla. Sanoin, että ei, ja eihän tälle voi mitään, pitää vaan katsoa aika, että milloin menen runkkaan.

la 24.12.
LUUKKU 24.

Orgasmi

Orgasmi, tuo mahtava seksuaalisen kiihottumisen kliimaksi. Orgasmit voivat vähentää stressiä, parantaa unen laatua, tehostaa vastustuskykyä sekä parantaa mielialaa. Yllä mainittujen lisäksi orgasmeilla on lukuisia muitakin terveyshyötyjä. Orgasmit voivat saada sinut hehkumaan niin sisäisesti kuin ulkoisesti. Olen täysin samaa mieltä varsinkin tuosta miten se vaikuttaa mielialaan. Minä tarvitsen paljon seksiä ja orgasmeja. Minulle orgasmit on ollut aina tärkeitä seksissä tai runkatessa, en voisi kumpaakaan kuvitella ilman orgasmia. Onneksi minulle orgasmien saaminen on aina ollut helppoa. On monia naisia, jotka eivät saa juuri koskaan orgasmia, tai saavat vain runkatessa.Nainen voi saada hyvin monenlaisia Orgasmeja, klitorisorgasmin, g-piste orgasmin, a-piste orgasmin, ps-piste orgasmin, u-piste orgasmin, emätinorgasmin, anaaliorgasmin, kohdunkaulanorgasmin, nänniorgasmin jne. Minä saan jopa ristiluulta orgasmin. Klitorisorgasmi on se paras ja tärkein. Ja klitoris on osittain osallisena kaikissa orgasmeissa, koska se on niin iso. Sisäpuolella olevat haarakkeet saavat stimulointia samalla, kun esim. sormetetaan, nussitaan tai fistataan.Suosittelen kokeilemaan, että miltä erilaiset orgasmit tuntuvat "puhtaasti" saatuna, eli ilman klitoriksen stimulointia.

Kyllä mulla kävikin pukki päivällä, vaikka X oli puolikuntoinen. Lapset pulkkamäkeen, menen hoitopöydälle ja X laittaa tonttulakin päähän, laitetaan pitkästä aikaa Erika Lustin pornoa kannettavasta. Otan Ruusun suoraan käyttöön, X sormettaa samalla, ja laittaa mulle silmälaput. Jonkun aikaa saa surrutella, mutta sitten alkaa orkku lähestyä, ja on kyllä helvetin hyvä, oikein valo välähtää silmissä.Otan Ruusun pois, ja X kiihottaa vielä sormilla toisen orgasmin, mutta se eka on se paras ja isoin. Heti perään sormetusta ja pillumehujen ruiskutusta, pyyhe kastuu. Siitä mahtavaa kohdunkaulan käsittelyä, ja helvetin hyvä orgasmi. Oikein sieltä syvältä kumpuaa, ja itku meinaa tulla. Käsi menee löyhästi nyrkkiin, ja alkaa kevyt ruuvaus, aikalailla siinä pillun huulilla. Työntää vähän syvemmälle ja tekee hidasta puolikaarta, tää on kyllä niin hyvä, kannattaa kokeilla fistausta. Sitä voi tehdä myös siististi sormilla, eikä tartte mitenkään aina mennä rystyset. Siinä pillun huulilla voi fistailla myös.Nousen seisomaan ja nojaan hoitopöytään, x antaa piiskaa. Ja siistiä just odottaa, että milloin isku tulee. Aluksi sattuu aika paljonkin, kyllä mä piiskaorkun saan. X lopettaa piiskauksen, mutta sanon, ei kun jatka, koska juuri silloin se alkaakin tuntua just paremmalta. Kipu muuttuu nautinnoksi. X laittaa penisrenkaan ja työntää kyrpänsä pilluun, ja alkaa hemmetinmoinen rynkytys. X laukeaa ja käännyn, katsomaan kun ruiskii spermat. Takas hoitopöydälle ja vielä hyvät sormetukset.Olipa mahtavaa, ja ei tarvinnut olla ilman seksiä, minä sain joululahjan mitä eniten halusin.

su 25.12.
Aamulla menen X:n kainaloon halaileen, sitten aattelin, että jos olisin vielä nukkunut hetken. Mutta X alkaa hiveleen ristiluuta, tuntuupa hyvältä ja alan heräillä pikkuhiljaa.Vähän hieroo klittaa ja työntää kyrvän pilluun, mä sanon, että ei kai nyt vielä? Kun haluan sitten kunnon seksit päivällä. No X sanoi, että vähän kokeilen, että miltä se tuntuikaan, kun en muista 😀. No sitten varmaan kolmet hyvät sormetukset ja orkutukset. X kysyy onko toiveita, no sanon, että hiero vähän klittaa, kylläpä tuntuu hyvältä, ja ei ehkä paljon olisi vaatinut, että orkun olisin saanut. Mutta kyllä jää helvetinmoinen kiima päälle.Huonolta näyttää, että miten saadaan järjestymään seksit päivälle, kuopuksen kuume nousi uudestaan. Mietin jo, että nytkö kusi, ettei seksiä olekaan, mutta onneksi keksin paikan mihin voitiin mennä nussimaan.Suoraan taas ruusu klitorikselle ja X alkaa sormettaa samalla, mutta sitten sanonkin, että otapa lasidildo, X on heti, että joo, kun helpompaa. Ja hänen on varmaan aika vaikeaa sormettaa samalla, kun mun jalat ovat tikkusuorina. Kyllä lasidildo on hemmetin hyvä, suosittelen kyllä. Minäkin ensin epäilin, että onko se liian kova ja kylmä, mutta sillä saa hyvän tuntuman ja on hyvä. Hetken päästä kunnon orkku ja enhän mä pysty olemaan hiljaa.Kunnon sormetukset ensin ja kohdunkaulanorgasmit ja sitten lähtee kunnon fistaus. Pikkuhiljaa nyrkkiä syvemmälle, minä siirryn kylkiasentoon, polvet on aika koukussa, mutta on hyvä asento fistaukseen. Nyrkin saa paremmin syvemmälle ja tässä pystyy olemaan aika rennosti. X sanoo, että kokeile kättä, niin ei tartte kysellä jälkikäteen. Kyllä on rystysiä myöden nyrkki, ja kylläpä tuntuukin niin hyvältä. Välillä otan kiinni kädestä ja painan sitä syvemmälle ja sanon, että nyt siitä sitten hitaaaaaasti ruuvaat, ai SAATANA, kun on hyvä ja minä kiroilen, vittu, saatana. Siirrytään nussimaan toiseen huoneeseen, nojaan lipastoon ja X lykkii takaapäin menemään, penisrengas surisee mukavasti peräaukolla.X laukeaa ja käännyn katsomaan kun spermat lentää. Siirrytään vielä sängylle, ja kolmet kunnon ruiskuorgasmit.Illalla saunassa X tulee sormettamaan, kun lapset oli jo lähtenyt pois. Heittää jotain, että tuhmanako oot ollut, että konstaapeli tässä nyt vähän kokeilee pillusta, että mikä meininki. Ai vittu, kun hyvä ja ihanaa kun saa vapaasti ruiskuttaa lattialle.

ma 26.10.
Kuopuksella vielä sen verran lämpöä, että ei voinut lähettää ulos tai mitään, joten taas kämpille nussimaan.

Seksikassi mukaan, ja kämpille, eli pyyhe, alusta, lelut ja raippa. Edelleen X vähän puolikuntoinen, mutta kysyn, että pitääkö ottaa lelu, sanoo, että joo. Klitoriksen kiihottaminen sormilla on se raskain homma, no ei kun ruusu klitorikselle ja X dildottaa lasidildolla. Saatanan hyvä Orgasmi, oikein varpaissa asti pistelee, ja itkun sekaista huutoa, ja kiroilua. Hyvät sormetukset a-pisteeltä, ja X tuleekin hetkeksi tässä välissä nussimaan lähärissä, vielä toiset sormetukset ja kunnon pillumehun valutukset.Kohdunkaulan käsittelyä ja kunnon ORGASMI, mahtava kun se orgasmi kasvaa silleen pikkuhiljaa. Oletko sinä saanut kohdunkaulanorgasmin? Tai oletko sellaisen antanut naiselle?Siitä käsi alkaa mennä pikkuhiljaa nyrkkiin, ja alkaa kunnon fistaus, käännyn taas kyljelleni ja polvet on koukussa. Tästä asennosta on ehdottomasti paras fistata. Tuntuu helvetin hyvältä, mä kiroilen ihan hemmetisti, tulee vittua, helvettiä ja saatanaa. Nyrkki uppoaa hyvin, ja X sanoikin, että meni syvimmälle mitä ikinä mennyt. Ei nyt ihan ranteeseen asti, mutta syvälle. Ai, kun mä tykkään fistauksesta, sen ei tarvitse aina olla nyrkillä tehtyä, sitä voi tehdä siisti sormilla. Aloittaa vaikka kolmella, ja lähtee siitä lisäämään sormia.Siirrytään toiseen huoneeseen, menen sohvan reunalle polvilleni, ja X antaa raipalla piiskaa. On just hyvä, kun raippa lepää perseellä, ja sit just odottaa, että milloin se isku tulee. Ja jonkun ajan päästä, taas alkaa tulla sellainen hyvän ja pienen kivun sekainen olo, ja iskut ei enää satu niin paljon. Sitten kyrpä sisään, ja kyllä taas hyvin penisrengas surisee peräaukolla, kunnon rynkytystä onkin, mä tykkään. Kun kovista otteista ja menosta tykkään muutenkin ja tarvitsen esim. Sormetuksessakin nopeaa ja voimakasta kiihotusta. X laukeaa ja käännyn katsomaan, kun spermat lentää.Illalla sain vielä saunassa taas hyvät sormetukset. Illalla mua olisi kyllä niin panettanut, mutta ei X enää jaksanut mitään.

ti 27.12.
Tänään matkustuspäivä kylpylään, joten ei seksiä, enkä sitten jaksanut runkatakaan, kun lapset valvoi aika myöhään, ja on se jotenkin kämästä jossain pesuhuoneen lattialla. Kuuntelin taas Miessauralainen äänikirjaa kun ajoin autoa, tää on kyllä niin hyvä, kaikkien naisten ja miesten pitäisi tämä kuunnella tai lukea.

ke 28.12.
Tänään aamupäivällä kylpylässä höyrysaunassa ei ollut ketään muuta, niin minäpä vedin siellä kolmet hyvät sormetukset. Iltapäivällä lapset jälkkäreille ja meillä seksihetki X:n kanssa. Yks pusu ja sit mentiin, eli aika suoraan liukkaria pillulle, ja pillun ja klitoriksen käsittelyä. Nyt ei sentään ruusua tartte ottaa, vaan saan sormilla klitoriksen kiihotusta, minä otan lasidildon ja dildotan sillä samalla. Ja kyllä on hyvä orgasmi, ja ihana kun ei tartte ruusua käyttää. Ja kyllä orgasmi on parempi, kun X sen tekee sormeilla tai suulla.Sitten parit hyvät ruiskuorgasmit aalta ja kohdunkaulanorgasmit, ja taas lähtee kunnon fistaus. Ensin sormet, mutta aika nopeasti käsi nyrkkiin, ja sitten kunnon ruuvausta, ja kyllä menee nyrkki hyvin, rannetta myöden. Ja vielä helpommin, kun vaihtaa oikean käden, kun nyrkki on pikkasen pienempi. Ja kyllä on niin helvetin hyvä, hieron itse välillä klittaa, mutta jotenkin se klitoriskin "häviää" sinne sisään, kun nyrkillä vetää. Oletko fistannut tai onko sinua fistattu? Välillä tuntuu vähän liikaa, niin otan X:n kädestä kiinni, niin osaa höllää ja välillä taas otan kiinni ja painan syvemmälle. Kyllä huudan ja koko kroppa tärrää, kun orgasmin saan. Ja jälleen olen kylkiasennossa, polvet melko koukussa.Siirryn sängyn päädyssä olevalla tasolle kontilleni ja X tulee nussimaan takaapäin. Antaa pikku piiskalla perseelle ja mikä hyvä, niin pitkin selkää, kun pyydän. Kyllä ei tunnu juuri miltään, kun on raippaan tottunut. Jotain pajunvitsaa pitäisi kokeilla. Ja kyllä vaan penisrengas on hyvä, tuo niin hyvän lisän, kun surisee mukavasti. Kunnon menoa taas, ja minä puren peittoa. X laukeaa ja loppuun parit hyvät sormetukset. Kylpylässä, oli pieni hetki yksin höyrysaunassa, niin ehdin yhdet sormetukset vetäistä.

to 29.12.
Taas lähetettiin lapset jälkkärille, ja meille seksiaikaa. X oli aika väsynyt, eikä oikein vireessä, mutta kävin suihkussa, kun halusin pitkästä aikaa suuseksiä. Ehdin vähän aikaa surrutella pupulla, ja X tulee, niin hetken suutelua ja sitten jo lähtee huulet pillulle, ai vittu kun tuntuu hyvältä pitkästä aikaa. X nuolee ensin, että on haarovälissä, mutta siitä siirtyy sivuilleni, että makaa itse poikittain. Tällöin kieli liikkuu pituussuunnassa, ja stimuloi paremmin koko klitorista, kun kieli osuu häpyhuuliin, ja niiden alla on ne klitoriksen sisemmät haarakkeet. Tätä kutsutaan Kivin metodiksi, kannattaa googlettaa, että näkee asennon. Suosittelen erityisesti niille, joiden on vaikea saada orgasmia, lisä stimulointia voi antaa, kun vähän sormettaa samalla.Lähelle orgasmia mennään, mutta X jatkaa sormilla loppuun, ettei turhaan niska väsy, jakyllä onkin taas helvetin hyvä ORGASMI, ja kyllä huudan lujaa. Sitten taas kokeillaan, jos saisin squirtin kunnolla lentämään kaaressa. X ensin vähän kiusaa, ja koittaa kerää painetta. Sitten sormettaa a-pistettä, mutta en ponnista yhtään, sanon nyt, ja vetäisee sormet ulos, ja sitten vasta ponnistan, mutta ei lennä mitään. No sormettaa kunnolla ja ponnistan, niin kyllä tulee squirttia, ja helvetin hyvä orgasmi.X siirtyy suoraan kohti jalkoväliä, ja laittaa sormet syvälle kohdunkaulaan. Menee varovasti, ja liike siellä on hyvin pientä, tunnustelevaa. Ei saa todellakaan sormettaa, se on arka paikka. Mutta täältä saa mahtavia, syviä hyvin erityyppisiä Orgasmeja.Menen kylkiasentoon ja alkaa fistaus, aika nopeasti menee nyrkki, ja kunnon ruuvausta, puolikaarta. Ja silleen oikein hitaasti on paras, jos on kunnolla nyrkki sisällä. Jos on enemmän siinä pillun huulilla, niin sitten sellainen nopea ruuvaus liike parempi. Kyllä saan oikein kunnon koko kehon tärräys orgasmeja. X vaihtaa joissain kohtaa oikeaan nyrkkiin, niin kylläpä sujahtaa selkeästi paremmin, kun on pienempi. Siitä sängyn reunalle kontilleni pyllistäen, ja kunnon nussimiset takaapäin, X laukeaa ja mallit lentää.

Taas olin höyrysaunassa hetken yksin, niin yhdet sormetukset ehdin pikaisesti vetäistä, ennen kuin tuli muita.

pe 30.12.
Matkustuspäivä kylpylästä kotiin, ei seksiä, enkä sitten jaksanut runkatakaan.

la 31.12.
Hyvää Uutta Vuotta 2023! Eilen vein lapset leffaan, että saimme seksihetken, ennen kuin lähdimme ystäville viettämään uutta vuotta. Oikein kiireellä ajoin kotiin, että varmasti olisi hyvin aikaa, niin X onkin makkarissa nukkumassa, tai no ei hän unessa vielä ole, mutta ihan väsynyt. Mä olen ihan, että noi voi VITTU, en siis sano mitään, mutta ajattelen. X:n innostus ei nyt kovin huikealta näytä. X nousee ylös ja juo kahvit, minä käyn suihkussa, ja menen makkariin valmiiksi.X tuleekin sinne kannettavan kanssa, että hei laitetaan pornoa, no olipa hyvä idea, X sai siitä selkeästi potkua. Kunnon suutelua ja sitten huulet nännien kautta pillulle, tuntuu hyvältä. X onkin nyt koko ajan jalkovälissä, kun pystyy siitä katsoo samalla pornoa, eli ei siirry sivulleni. Minä kuuntelen kiihottavia ääniä. Pikkuhiljaa alkaa tunne tulla, että KOHTA, KOHTA ja helvetti mikä ORGASMI. En muistakaan, että milloin viimeksi olin saanut orgasmin pelkällä suuseksillä. Kunnon sormetukset a-pisteeltä, ja tulee kyllä hyvin pillumehua. Kohdunkaulanorgasmin jälleen lähtee taas kunnon fistaus nyrkillä, kyllä se nykyään tosi helposti uppoaa. Ja kylkiasento, että polvet on koukussa sivulla, on ehdottomasti paras. Nyrkin saa menemään tässä asennossa kaikkein helpoiten, suosittelen kokeilemaan.X laittaa penisrenkaan, menen kontilleni ja pyllistän. Ja penisrengas taas surisee just hyvin peräaukolla, X ottaa yleensä sen pois, ennen kuin laukeaa. Mutta nyt taisi olla niin kiihkossa, että laukesikin, vaikka se olikin. En käänny katsomaan, vaan nautiskelen, kun osa tulee perseen päälle.