Kuuden päivän piinan jälkeen vuosisadan orgasmi

05.11.2020

Kuuden päivän piina ilman kunnon orgasmia alkoi, kun Herra X kävi leikkauksessa. Leikkauspäätös tuli lyhyellä varoitusajalla. Ehkä pahinta tässä oli se, kun ei tiennyt, että milloin seksiä voi harrastaa. Helpompaa on pärjätä ilman orgasmia, kun tietää, että milloin saa, tai kun Herra X on pois. Minä olen jonkinlaisessa orgasmikoukussa, myönnetään. Moni on kyllä paljon pahempi riippuvuus, kun tuo orgasmi. Mutta kyllähän se tilanne aika pahaksi kotona kärjistyi. Tosiaan se kaksi päivää menee, mutta kolme päivää peräkkäin ilman orgasmia on jo liikaa. Silloin alkaa vitutus olla aika kova, ja kiukkuilen Herra X:lle ja lapsille. Olen tällöin myös itkuherkkä.

Neljäntenä päivänä päivällä oli jo kauheat huudot ja riidat. Illalla tilanne kärjistyi niin, että oli pakko lähteä ulos kävelemään. Otin hirveät bultit ihan mitättömästä asiasta. Vaikka illalla masturboin ja sain orgasmin, niin nukuin todella huonosti, ja levottomasti. Orgasmin saannista erittyi kai sen verran oksitosiinia, että yritin Herra X.ää halailla, vaikka riidoissa oli menty nukkumaan, eikä edes Hyvää yötä sanottu. No, eihän sieltä mitään vastakaikua tietenkään tullut, kun Herra X oli ihan unessa. Eikä varmaan muutenkaan paljon napannut, kun niin inhottava olin. Panetti niin vitusti. Lauantaina ei onneksi tarvinnut olla paljon himassa samaa aikaa Herra X:n kanssa. Oli lasten harrastuksiin viemistä, ja sitten lähdin kauemmas ruokakauppaan, ja siellä reissulla menikin melkein kolme tuntia. Ja illalla aikaisin nukkumaan.

Maanantai aamuna heräsin ennen kellon soittoa, ja menin Herra X:ää halaamaan, ja ihan kiinni häneen. Ristiselkää ja alapäätä tykytti. Enemmän melkein ristiselkää, sellainen jännä kihelmöinti. No hän kääntyikin ja laittoi sormet ja käden paikoilleen. Ja voi VITTU, kun tuntui niin saatanan hyvälle. Melko voimakkaat pari orgasmia sain. Ja oikeasti, Herra X:n ei juuri tarvitse kuin pitää sormia tai kättä paikoillaan ristiluulla. Helppoa, ja minä kiemurtelen orgasmissa. No, sitten noustiin ylös, ja ajattelin, että olipa kiva, että vähän jotain sai. Mutta loppupeleissä olinkin kiukkuinen ja vitutus ehkä vaan paheni siitä. No päivällä Herra X sanoikin yllättäen, että jäikö meillä aamulla hommat kesken? Olin ihmeissäni, että mitä voidaanko jo panna? Herra X sanoi, että joo kyllä se onnistuu, kun vähän miettii asentoa.

Mentiin sänkyyn ja alettiin suutelemaan, sen jälkeen kädet menivät rinnoille, ja Herra X alkoi nuolla rintojani ja nännejä. Imi ja lipoi kielellä kovettunutta nänniä ja sain siitäkin orgasmin. Olin ihmeissäni. Olen kyllä kuullut, että orgasmin voi saada hyvinkin monesta paikkaa, selältä, niskasta, korvasta jne. Jos on hyvin orgasmiherkkä, kuten minä ja kiihottunut. Saanhan minä ristiluultakin orgasmin, niin miksi en nännistä.

Minä olin niin kiimassa ja kiihottunut kun olla jo voi. Jopa mietin, että mitenhän tässä käy? Voiko sitä olla jotenkin yli "kiimassa" ja menee vähän niin kuin yli se kiihottuminen ja orgasmia ei saisikaan? Tai se odotus on niin kova, kun on ollut monta päivää ilman. Sen jälkeen käsi ristiluulle, ja muutamat orgasmit sieltä. Ja niidenkin voimakkuus on selkeästi voimistunut, olen siis vaan enemmän herkistynyt orgasmeille.

Sieltä sormet siirtyivät häpykummulle, reisille ja vaeltelivat pitkin vulvaa. Ja vähän klitoriksen päältä. Ja minä kiemurtelin aivan kiimassa, pillu märkänä. Ihan parasta on kun vetää vulvan päältä kolmella sormella, siten että, etusormi ja nimetön menee häpyhuulten päältä ja keskisormi klitoriksen päältä. Tosi kevyesti. Sitten kieli mukaan, ja VITTU mikä nautinto, kun lämmin, pehmeä kieli painautui vulvaa ja klitorista vasten. Ihanaa, kevyttä lipsuttelua ja nuolemista klitorikselta, ja vähän häpyhuulilta. Tahti ja voimakkuus lisääntyivät, ja sitten se tunne, että KOHTA, KOHTA. Ja hetken päästä TAJUNNANRÄJÄYTTÄVÄ ORGASMI. No, ei ollut vaikeuksia saada. Sormet heti sisään ja emätin/g-piste orgasmi, ja squirtit.

Sitten liukkaria reilusti, ja Herra X vielä fistasi. Ensin kolme sormea, ja sellaista puolikaaren muotoista liikettä, ja välillä ihan vaan edes, takas. Tätä pitää tehdä rauhallisesti, sormi kerralla edeten. Ja paaaaljon liukkaria, siinä ei kannata säästellä. Kudokset kyllä venyy, ja antaa periksi pikkuhiljaa, jolloin helposti menee neljäskin sormi. Ja ihan hyvä kun peukalo jää ulkopuolelle hieromaan klitorista. Naisen tulisi olla hyvin kiihottunut tässä vaiheessa, tai jo saanut orgasmin tai parit, kuten minä. Olen jo niin märkä ja kiimainen, että oikein odotan kättä sisääni. Ja on hyvä, että on rento. Tällöin myös lantio ja emätin pysyy rentona. Jolloin fistaus on helpompaa, ja saat siitä nautintoa. Jossain vaiheessa oltiin jo tosi syvällä, ehkä kohdunkaulassa asti. Hyvälle tuntui, ja kai jonkinlaisen orgasmin saan. Vaikea oikein sitä analysoida vielä. Se ei ole yhtään niin kokonaisvaltainen ja läpi kehon menevä hyvänolon tunne, minkä saa klitorisorgasmissa. Siitä tulee jotenkin sellainen TÄYSI olo, vaikea kuvata. Ja mies voi kokea hyvinkin syvän yhteyden naiseensa, kun käsi on syvällä emättimessä. Jopa syvemmän kuin yhdynnässä.

Lopuksi vielä nussimista takaapäin kontillaan. Tämä oli siis ainoa asento mikä nyt oli mahdollinen. Minun piti liikuttaa itseäni, koska Herra X:n oli vähän vaikeaa. Tässä on kyllä hyvä, kun laittaa liukkaria ja sivelee ja painaa samalla ristiluuta. Lisää selkeästi orgasmin voimakkuutta ja nautintoa.