Mä haluan seksiä

27.02.2021

Sunnuntaina iltapäivällä ilmoitin Herra X:lle, että haluan seksiä tänä iltana. Tällä viikolla oli ollut vain yhden kerran, perjantaina. Sanoin myös, että pitää sopia panopäivät jatkossa, mä en enää halua mitään neljän, viiden päivän taukoja. Herra X sitten sanoi, että on kyllä pakko päästä ajoissa nukkumaan, ja saada nukuttua pitkä, hyvä yö, että sopisiko mitenkään maanantaina? No, vittu että vitutti. Ajattelin mielessäni, että no ei kyllä sovi, mä haluan tänä iltana, en ala odottaa mitään vuorokautta. No, kyllähän siinä taas mun mieli muuttui hetkessä. Sanoin, että no kai se sitten on niin tehtävä. Lapset saatiinkin hyvissä ajoin nukkumaan, ja Herra X sanoi, että no mennään nyt sänkyyn. Olin jo niin vittuuntunut, että sanoin, etten tule. Ja taas tuli keskustelua asiasta. Sitten annoin tullakin kaiken, mikä kaihersi mieltä. Sanoin että vittu, mä en kestä enää tällaisia neljän, viiden päivän taukoja. Meillä ei oo enää päiväpanoja ollenkaan, eikä viikonloppuisin aamupanoja, kaikki nekin on ihan jäänyt. Pakko sopia jatkossa panopäivät, ettei liian pitkiä taukoja tule. Sovittiin siis, että seuraavan kerran keskiviikkona pitää olla seksiä.

Lauantaina iltapäivällä Herra X otti päiväunet, kun ei ollut juuri nukkunut edellisenä yönä. Menin hänen viereensä, ja meillä oli hetki aikaa, ennen kuin hän oli lähdössä kavereidensa kanssa viettämään iltaa. Sanoin, että voisitko vähän sormettaa, ihan vähän. Pillua pakotti, ja panetti. Mietin ensin, että no ei tartte pyyhettä laittaa alle, mutta onneksi nappasin edellisen yön märän pyyhkeen lattialta. Sitten vähän liukkaria, sormet pilluun, ja jäätävää sormetusta. Kyllä sai g- ja a-piste kyytiä. Ja ei mene kuin 10-15 sekuntia, kun minä vuolaasti valun, siis oikeasti RUISKUTAN! Pillusta vaan pulppuaa lämmintä, ihanaa nestettä, ja entisestään märkä pyyhe kastui lisää. Sunnuntai iltana, kun latelin kaikki mikä mieltä painoi, niin sanoin tämänkin, että oli niin saatanan siistiä, kun viisi minuuttia sai kunnon sormetusta. Miksi ei sellaista pientä voisi joskus tehdä arkiaamuisinkin, jos herätään vaikka ennen kun kello soi. Mulle riittää välillä ihan tuollainen pikainen sormetus, jos muuhun ei ole mahdollisuutta, mutta minä saan siitä paljon. Kun saan siinäkin joku 2-4orgasmia, ja squirttaan. Olen orgasmiherkkä, ja Herra X kyllä tietää, että mistä nappuloista painellaan 😊.

Onneksi pääsen nopeasti seksi-/orgasmi moodiin, vaikka olen vittuuntunut ja vihainen. Oli kuitenkin hyvä olo, kun olin saanut sanottua kaiken mikä mieltä kaihersi. Se puhdisti ilmaa. Ja kyllä niin harmittaa jälkikäteen, että en avannut suutani aiemmin ja sanonut, että en kestä neljän, viiden päivän taukoja ilman seksiä. Herra X tuli ja alkoi suudella, siitä pikkuhiljaa huulet rinnoille ja nänneille. Pikkarit pois, ja liukkaria pillulle. Ai, saatana, kun tuntui hyvältä. Sormilla klitoriksen ympärillä pyörittelyä ja kutittelua ja koko vulvan sivelyä. Välillä sormet käyvät reisillä, ja pari sormea märässä pillussa. Tuntuu kyllä niin hemmetin hyvältä. Usein jo odotan pillu tykyttäen, että saisin kunnon sormetusta ja squirtata, mutta ihanaa, kun kiima ja kiihottuminen kasvaa. Sitten sormet klitorikselle, ja alkaa klitoriksen stimulointi. Olen välillä sanonut, että mikä tuntuu parhaimmalta, ja se on, että tekee sormilla hyvin kevyesti klitoriksen päältä ja liike on pituussuunnassa, siis vulvan suuntaisesti. Naisten kannattaa kyllä rohkeasti sanoa, että mikä tuntuu hyvältä ja mikä ei. Kukaan ei ole ajatustenlukija. Minäkin saatoin ajatella, kun Herra X stimuloi klitorista jotenkin eri tavalla, mikä ei tuntunut niin hyvältä, että voi ei, vaihda takaisin siihen pituussuunta liikkeeseen. Mutta en siis sanonut mitään, nykyään sanon, tai käännän hänen sormet oikeaan kohtaan. Hetken päästä klitorisorgasmi, ja heti perään sormetusta, jolloin se jatkuu g- /a-pisteorgasmina, ja valtavaa ruiskutusta. Siis, oikeasti se ei ole vain pieni ruiskaus, vaan nestettä pulppuaa pillusta. Herra X kuvaili, että se tuntuu kuin sumutepullosta painelisi ruiskauksia. Eli ruiskaukset tulee sykäyksittäin sormetuksen tahdissa. Jonkun aikaa hyvää sormetusta, ja sen jälkeen vielä nussimista takaapäin.

Maanantaina aamulla heräsimme molemmat hieman ennen kellon soittoa. Herra X tuli ja ottikin minut kainaloon, ja laittoi käden ja sormet ristiluulle, ai, kun tuntui hyvältä. Pari pientä orgasmia siitä. Sitten kello soi, mutta sammutin sen. Nappasin edellisen illan pyyhkeen lattialta alleni, vähän liukkaria pillulle, ja jäätävää sormetusta jonkun aikaa. Ja vittu miten oli siistiä. Kyllä oli niin eri fiilis aloittaa viikko, kun illalla oli ollut seksiä, ja vielä aamullakin sai sormetusta ja orgasmeja. Vähän meinasi lapsille tulla kiire kouluun. Sanoivatkin, että miksi sä tulit herättämään niin myöhään.

Keskiviikkona oli mahtavaa herätä, kun tiesi, että kohta on seksiä. Vähän ennen kello kymmentä menin sänkyyn valmiiksi odottamaan. Otin silmälaput, piiskan ja käsikahleet esille, jos niitä käytettäisiin pitkästä aikaan. Sanoin Herra X:lle, että laitatko laput silmille, ja kiusaat piiskalla. Ai, kun oli siistiä piiskalla kiusaamista pitkin kehoa, lähinnä rintoja ja pillun päältä. Jossain vaiheessa liukkaria rinnoille, ja nännien hieromista ja puristelua. Sain nänniorgasmin, jolloin tulee pakottava ja sykkivä tunne pillussa, ja on pakko saada sormet sisääni. Yleensä otan aivan kiihkossa Herra X:n kädestä kiinni ja ohjaan sormet pilluuni, että pääsen squirttaan. Sitten klitorisorgasmi sormilla, ja siihen ei menekään niin kauan, kun olen valmiiksi jo kiihottunut, ja yhden orgasmin saanut. Sitten Herra X menee polvilleen, ja näyttää vähän kädellä, että käänny kontilleen, ja minähän menen. Kohta kyrpä työntyy sisään märkään, litisevään pilluun, lanteista kiinni, ja alkaa raivokas nussiminen. Minä tykkään rajusta ja nopeasta tahdista. Sanoin, että anna nyt piiskaakin, ja SAATANA, kun oli hyvä. Sopivan voimakasta piiskaamista, tuntuu vähän, muttei satu kuitenkaan, eikä jää jälkiä. Välillä sanon, että "Ai, vittu, nussi mua." Ja tahti kiihtyy. Loppuun sain vielä ihanan kohdunkaulanorgasmin. Aivan mahtava puolituntinen. Nyt aletaan päästä vanhaan hyvään rytmiin seksin suhteen.