Maanantain päiväpanot ja opetusvideo klitoriksen kiihottamisesta sormilla

01.10.2020

Viikko alkoi jälleen mukavasti päiväpanojen merkeissä. Herra X sanoi jossain vaiheessa iltapäivällä, että otetaanko nyt, illalla ei välttämättä jaksa. Minä olin kyllä heti messissä. Sanoin, että panettaa ihan sikana, kun olin koko aamupäivän kirjoittanut blogitekstejä ja lukenut kaikenlaisia artikkeleja orgasmeista ym. Valmista kauraa siis olin. No, aivan loistavaa seksiä jälleen mahtavan klitorisorgasmin kera. Keho vaan tärisi, ja kesto varmaan se joku 20 sekuntia. Heti perään ruiskuorgasmi. Kyllä tällaisen jälkeen olo on kuin olisi puoli tuntia urheillut. Aivan hiki, ja lihaksissa tuntuu. Saa kyllä suihkuun mennä suoraa päätä. Terve puna poskilla ja hymy naamalla hakemaan kuopusta eskarista. Jostain luin, että mistä erottaa onko orgasmi teeskennelty vai aito, niin juuri siitä esim., että aidon jälkeen on puna poskilla. Orgasmi tekee paljon hyvää. Se rentouttaa, vähentää kipuja ja stressiä, parantaa unensaantia, auttaa pitämään ihon terveenä ja nuorena, saattaa pidentää ikää, erityisesti naisilla, lisää läheisyyttä kumppanin kanssa ja miehillä siemensyöksy madaltaa eturauhassyövän riskiä. Kannattaa kokeilla kunnon seksiä ja orgasmia, kun vaikka päätä särkee. Toimii paremmin kuin hyvin särkylääkkeen korvikkeena.

Lisääntynyt seksin määrä ja orgasmit ovat selkeästi lähentäneet meitä Herra X:n kanssa. Ennen en juurikaan esim. halannut. En ole sellaiseen oikein tottunut lapsuudessa. Meillä ei perheessä kauheasti halailtu. Nyt halaan melkein päivittäin, ja joskus useastikin. Sanon myös paljon useammin, että "Mä rakastan sua" kuin ennen. On vähän kuin olisi rakastunut uudestaan. Välillä lähetämme sellaisia tekstareitakin kuin jotkut vastarakastuneet teinit.

Tiistaina ajattelin aamupäivällä, että onkohan taas tänäänkin päiväpanot. No, sitten jossain kohtaa Herra X soitti ja sanoi, että otetaanko tänään samanlainen setti, että moneltako sopisi? Hän sopii oman puhelinpalaverin sen mukaan. Olin aamun aikana löytänyt hyvän parin minuutin mittaisen opetusvideon siitä, miten klitorista kiihotetaan sormin. Herra X katsoi sen, ja heti hommiin. Herra X asetteli pyyhkeen, ja sanoi, että "No, niin tänne voi Rouva tulla hierontapöydälle." Liukuvoidetta siveltiin pitkin kehoa ja rintoja." Naurettiin molemmat, kun Herra X leikki hierojaa, jolla vähän ote lipsui. Aina seksin ei tarvitse olla niin vakavaa. No, jälleen mahtava klitorisorgasmi sormilla. Kaikki kikat mitä videolla oli, ei ollut vielä käytössä. Vähän tiukalle meni, kun kohta ovikello soi, kun olimme lopettaneet. Minä olisin halunnut vielä pidempään fiilistellä sängyllä, mutta ei kun suihkuun. Meikit oli aivan levinneet pitkin naamaa. Ja taas puna poskilla ja hymy naamalla hakemaan kuopusta eskarista.

Seuraavat kolme päivää olikin sitten ilman seksiä ja kunnon orgasmia. Herra X oli torstain ja perjantain pois. Tästä lähtien pitää kyllä harrastaa seksiä edellisenä päivänä, jos on tiedossa, että seuraavina päivinä ei onnistu. Olin itseasiassa ajatellut keskiviikkopäivänä ottaa Herra X:ltä suihin, kun tiesin, että hän menee päivällä treenien jälkeen suihkuun. No, ei ehtinyt, oli niin kiire, ja puhelinpalaverikin oli alkamassa. Ja ei sitten illallakaan tehty mitään. Masturbointiin piti sitten torstaina tyytyä Ei se kyllä ole yhtään sama asia, orgasmin taso on ihan toista luokkaa, kun Herra X sen tuottaa. Onhan siinä silloin paljon muutakin mukana, suutelua, kosketusta, hivelyä ja hiplausta.