Multiorgasmeja ja aamupanot vaatehuoneessa

27.10.2020

Nykyään olen alkanut saada Multiorgasmeja, eli moninkertaisia orgasmeja. Minä saan monta orgasmia peräkkäin ja ensimmäisen parhaan, voimakkaimman klitorisorgasmin kesto on pidentynyt ja voimakkuus voimistunut. Kestoa on vaikea sanoa, kun se ei ihan kokonaan lopu, kun Herra X jo laittaa sormet pilluun, ja siitä toinen orgasmi perään. Mutta jos arvioisi niin, tämä kestää sen 20-30 s. Seuraava orgasmi taitaa olla emätin- ja g-pisteen yhdistelmä. Ja yleensä tähän liittyy squirttaus, mikä lisää selkeästi orgasmin voimakkuutta. Minulla tulee sellainen pieni ponnistamisen tarve. Ja kyllä se ruiskaus sieltä välillä aika paineella tulee ulos. Täytyy joskus kokeilla, että Herra X ottaa sormet pois kesken, ja katsoa, että kuinka pitkälle lentää.

Perjantai-iltana odotin jo kovasti, että mennään sänkyyn ja harrastetaan seksiä. Torstaina ei tehtykään mitään. Keskiviikkona oli loistavaa seksiä, kolmen välipäivän jälkeen. Nyt olen huomannut, että kaksi päivää menee ihan ok, mutta kolmas tahtoo olla jo liikaa. Vitutus on jo aikamoinen, ja panettaa niin VITUSTI. Tai siis haluan sen kunnon klitorisorgasmin. Ja onhan se suuseksikin seksiä. Mutta jos sanon, että mua panettaa, niin tarkoitan, että haluan ORGASMIN, en välttämättä tarvitse yhdyntää. Totta kai se nussiminenkin on tärkeää, ja sitä kaipaan, mutta ei aina välttämätöntä. Myös pikapanoista tykkään, varsinkin jos paikka on joku muu kuin sänky. Mutta jos aamulla tai päivällä on ollut pikapanot, niin kyllä sitten jo illalla kaipaan kunnon orgasmia. Onneksi Herra X sen minulle yleensä tarjoilee.

Välilä kun himot on kovat, niin kyllä ristiluun sivelystä ja painamisesta saan nopeasti orgasmin. Parasta melkein on kun vaan painaa, pitää sormia paikallaan oikeissa kohdissa. Tai sitten laittaa koko kämmenen. Sormia ei tarvitse juurikaan liikuttaa. Aivan ihanaa, vaikka arkiaamuna kun muuta ei ehdi, niin saa sellaiset pika orkut ristiluulta. Auttaa pahimpaan tuskaan. Siihen asti pärjää, kun voi masturboida tai harrastaa seksiä.

No, sitten itse asiaan. Tosiaan ensin ristiluun sivelyä, ja suutelua. Sitten Herra X, lähti huulilla alaspäin pillua kohti. Viime aikoina on kyllä saanut suuseksiä käytännössä joka kerta. Kyllä olisi moni nainen kateellinen. Se on usein se, millä nainen ehkä varmimmin saa kunnon orgasmin. Taas kieli vaelteli ensin rinnoilla, jaloilla, nivusilla ja sitten läheltä klitorista, ja kevyesti klitoriksen päältä, ohimennen. Tämä on ihan parasta. Joskus olisi kiva, että Herra X nuolisi enemmän koko vulvaa. Vagina ja vulva ei ole sama asia. Vulvalla tarkoitetaan niitä elimiä mitkä näkyvät, eli häpykumpu, ulommat ja sisemmät häpyhuulet, klitoris, virtsaputken suu ja emättimen suuaukko. Itseasiassa juuri emättimen ulkosuun seutu on emättimen tuntoherkintä aluetta.

No, jossain vaiheessa pelkällä klitoriksella voimakasta stimulointia. Edes, takas, ylös, alas. Nuolemista, pyörittelyä, kiertelyä ja kaartelua. Ja, koska tarvitsen orgasmin saavuttamiseksi hyvin voimakasta stimulointia, niin Herra X käyttää lisänä myös huulia, ja suuta. Ihan pelkällä kielellä olisi vaikeaa. Välillä ihmettelen, että miten Herra X pystyy, ja miten kieli ei väsy. Kieli onkin ihmisen vahvin lihas kokoonsa nähden. Sitten meni myös pari sormea pilluun, ei kovin syvälle, eikä ihan edes g-pisteelle. Ihan vaan siihen emättimen suuaukolle, ja lähinnä pitää paikallaan. Lisää todella hyvin kiihottumista, ja tuo lisä stimulaatiota.

Ja, sitten se tunne, että KOHTA, KOHTA se ORGASMI tulee. Ja, vittu sentään, kun koko kehon läpi menee väreitä, ja päässä "pyörähtää". Usein painan Herra X:n päätä pillua, klitorista vasten, ja hän jatkaa nuolemista läpi orgasmin ajan, ei enää niin voimakkaasti. Se että painan kevyesti hänen päätänsä, tuntuu hyvälle, ja jotenkin lisää sitä voimakuutta. Ja, ettei vaan Herra X lopeta kesken. Koska sormet on jo märässä pillussa valmiina, niin on helppo jatkaa suoraan pillun ja g-pisteen stimulointia. Tykkään voimakkaasta ja nopeasta kiihotuksesta, joko suoraan parilla sormella pillua tai sormia koukistaen g-pistettä. Yleensä näitä vähän vuorotellen. Ja squirttaus on nykyään aika vakio. Olisi melkein ihme, jos en squirttaisi.

Sen jälkeen nussimista ja vähän piiskaakin. Ja, vittu, että kiroilen nykyään. Vittu ja saatana on ne mitä eniten käytän. Välillä myös helvetti. En tiedä mistä se tulee, Jotenkin vaan, kun tuntuu niin hyvälle. Ja todella äänekäs olen. Jos ei saa ääntä käyttää kunnolla, että joutuu jostain syystä himmailee, niin kyllä se vie paljon pois orgasmista ja seksistä. Naapurit on varmasti kuullut. Ei haittaa, en välitä. Joskus saattavat varmaan ajatella, että taasko? Jos on pantu, vaikka illalla, ja sitten uudestaan päivällä, ja sattuvat olemaan kotona. Joskus Herra X saattoi sanoa kesken orgasmin, että hiljempaa tai jotain. Sanoin, kyllä heti sen jälkeen, että et sä voi puhua mulle kesken orgasmin. No, eipä ole enää sen jälkeen sanonut.

Se on ihanaa, kun Herra X on saanut, niin yleensä joko kysyy, että tehdäänkö vielä tai sitten automaattisesti käännyn, ja pyyhe alle. Jolloin sormet pilluun ja jälleen voimakasta stimulointia vaginasta ja g-pisteeltä. Ja näin vielä muutamat orgasmit ja ruiskut. Ja tekee yleensä niin monta kertaa, kun pyydän.

No, lauantaiaamuna, kun oli herätty, niin menin heti halaileen Herra X:ää ja panetti. Ristiluun sivelyä ja hiplailua. Sormet pilluun ja klitorikselle. Yllättäen Herra X sanoi, että mennään vaatehuoneeseen. No siellä sitten takaapäin seisten, ja vittu kuopus yllätti ja avasi oven. Herra X oli juuri lauennut sisääni. Ei hän siis nähnyt, kuin isänsä selkäpuolen paljaana. Hyvin Herra X pelasti tilanteen, sanoi minulle, että mene äkkiä takaisin sänkyyn peiton alle. Ja sitten esitti, että hei, mihin äiti on mennyt piiloon. Ei, onneksi siis jääty fackiin.