Orgasmien ilotulitusta

30.12.2020

Meillä oli alun perin sovittuna päiväpanot perjantaille klo 14.30. Väliä oli ollut keskiviikko ja torstai, kun mulla oli menkat. Sovittiin päivälle, ettei tarvitse sitten illalla väsyneenä tehdä mitään. Herra X ei ole oikein iltaihmisiä. Me ei kumpikaan tykätä harrastaa seksiä menkkojen aikaan. Jotenkin tuntuu, että tosi moni ihmettelee, että "no, miksi ei?". Meillä se olisi vielä erityisen sotkuista, kun mä squirttaan niin paljon. Voisihan sitä suuseksiä antaa, tai kiihottaa klitorista sormilla, kun kuukuppi on tiukasti kuitenkin paikallaan. Mutta jäisin kovasti kyllä kaipaamaan sormia sisääni, ja emätinorgasmia. Ilman kuukuppia taas, ajatus verisistä sormista, kyrvästä ja pyyhkeestä ei kyllä houkuta yhtään. En voisi nauttia ollenkaan. Enkä usko, että edes saisin orgasmia. Onneksi mun menkat, kestää vain sen kolme päivää. Haluihin mulla ne ei kyllä vaikuta ollenkaan.

Joskus yhden aikaan kävin vessassa, ja huomasinkin, että vuoto oli taas lisääntynyt. Mietin, että voi helvetti, kusiko tää nyt, ei seksiä sitten tänäänkään. Laitoin tunnin päästä Herra X:lle viestiä, että ei onnistukaan päiväpanot. Kysyi, että "ei siis varmaan sitten illallakaan mitään?" Vastasin jotain ympäripyöreää, että en tiiä, ei varmaan, kun ajattelin, että jos kuitenkin. No, sitten näytti sille, että vuoto kuitenkin loppui. Mentiin sänkyyn, ja yritin Herra X:ää mennä halailemaan ja suutelemaan, mutta pakithan sieltä tuli. Se, oli aika selvä. Oli haukotellut koko illan, ja olis ollut varmaan valmista kauraa nukkumaan jo kello seitsemän aikaan. Mua ei vielä nukuttanut, joten nousin ylös, ja menin hetkeksi katsomaan Sykettä.

Lauantaiaamuna oli herätys, koska tytöt menivät kouluun Mua vitutti, itketti ja panetti. Onneksi sanoin Herra X:lle, että tuu hetkeksi tonne makkariin. Pakko, oli vähän saada jotain. No, oli ihan saatanan hyvää suutelua ja sormetusta 15 minuuttia. Sain kuitenkin monta emätinorgasmia squirttausten kera. Minä en hirveästi tarvitse lämmittelyjä siihen, että squirttaan, liukkaria ja Herra X:n hyvät sormet. Mahtavaa suutelua oli kyllä ensin. Helpotti paljon oloa, ja mieli piristyi. Kuopus oli koko ajan hereillä olohuoneessa. Ei haitannut, eikä onneksi tullut makkariin. Ovessa pitäisi kyllä olla lukko.

Odotin iltaa kovasti, että sitten harrastetaan seksiä kunnolla pitkällä kaavalla. Pidin huolen, että en juonut liikaa viiniä, ja se vaikuttaisi siihen, että en saisi kunnon klitorisorgasmia. Mentiin sänkyyn, ja alettiin suudella kiihkeästi. Oikein kunnon suutelua, kuten aamulla. Harmi, ettei Herra X tykkää yhtään kunnon kielareita vetää, että kieli menee syvälle suuhun. Saattaa sanoa, että älä tunge sitä kieltä. Mä tykkäisin kyllä. Käsi lähti ristiluulle, ja ai kun tuntuikin hyvälle pitkästä aikaa. Sain ekan orgasmin ristiluulta. Sitten lähti huulet rinnoille ja nänneille. Oikein kunnon nännin nuolemista ja suutelua, ja nänniorgasmi seuraavaksi. Rinnoilta huulet lähtivät alaspäin vatsalle, ja hetken aikaa vatsan suutelua. Se on muuten erittäin kiihottavaa ja tuntuu hyvälle. Ja lisä kiihotusta tuo se, että tietää huulten seuraavaksi lähtevän alaspäin pillulle ja klitorikselle. Ja ai että mitä suuseksiä. Kyllä Herra X on hyvä. Mietin kyllä, että vitsi kun ei ole pyyhe valmiina alla, eikä liukkaria pillulla. Joten, ei ehkä onnistu klitorisorgasmin jatkamin suoraan, että sormettaisi ja saisin emätinorgasmin ja squirttaisin. No, näinhän siinä sitten vähän kävi. Eli ei jatkunut yhtenäisenä, vaan klitorisorgasmi loppui, kun Herra X yritti asetella pyyhettä alleni, ja koska ei ollut liukkaria, niin en squirtannut, tai ehkä vähän. Mutta yleensä just sen ekan squirtin määrä on valtava, oikein valun. Emätinorgasmi on voimakas, ja mä huudan. Koko kroppa on jännittynyt, ja usein jalat tärrää oikein kunnolla. Nyt orgasmi jäi selkeästi ihan vajaaksi, kun en päässyt kunnolla squirttaan painetta pois. No, sitten Herra X laittoi liukkaria, ja sormetusta lisää. Hän tekee siten, että voimakkaasti sormettaa g- ja / tai a-pistettä ja saan orgasmin, ja melkein aina, ainakin vähän squirttaan. Sitten pieni tauko, hengitys tasaantuu ja vähän levähdän. Ja sitten uudestaan. Näitä sitten tulee aika monta peräkäin. Tajusin siinä sitten, että paremmin saankin orgasmin ja squirttaan a-pisteeltä, enkä g-pisteeltä. Se löytyy muutama sentti g-pisteen jälkeen, emättimen päästä, kohdunkaulan ja virtsarakon välistä. Suosittelen ehdottomasti kaikkia etsimään tämän nautinnon pisteen.

Sitten lähti suu ja kieli uudestaan klitorista ja vulvaa kohti. Ja vittu, lisää suuseksiä. Orgasmi olikin parempi, kun ensimmäinen, koska nyt oli liukkaria, ja pystyi heti klitorisorgasmin perään jatkaa sormetuksella, joten emätinorgasmi ja squirttaus. David Deida kertoo kirjassaan Rakastelun Mestariksi, että emätinorgasmit ovat yleensä syvempiä, voimakkaampia, tunnepitoisempia, hitaampia ja pitempiä kuin klitorisorgasmi, mutta yleisesti ottaen ei niin voimakas kuin kohdunkaulanorgasmi. Hän kuvaa yhdessä kohdassa, kun hänen naisensa saa emätinorgasmin, että miten hänen käsivartensa aukenivat vuoteella hänen molemmille puolilleen, ikään kuin hän olisi maannut ristillä. Hänen kaikki sormensa levisivät auki ja pitkiksi kuin auringonsäteet. Tajusin, että minä olen välillä juuri näin. Täysin auki, ja vielä huudan. Hän vielä jatkaa, että emätinorgasmissa nainen avautuu syvällisesti, minkä takia sen saaminen edellyttää voimakkaampaa keskinäistä luottamusta ja yhteyttä kuin klitorisorgasmi. Näin ollen nainen saa emätinorgasmin yleensä vain sellaisen kumppanin kanssa, johon hän luottaa todella ja jonka kanssa hän on valmis avautumaan, vastaanottamaan ja antautumaan kaiken paljastaen.

Tämän jälkeen vielä lisää liukkaria ja fistausta. Ensin kolmas sormi, neljäs sormi ja jossain kohtaa kaikki viisi sormea. Pitää olla paljon liukkaria, ja rauhassa sormi kerrallaan edetä. Jos menee vain kolme sormea, niin se on ihan hyvä niin. Ei tarvitse mennä enempää. Joku toinen kerta sitten kokeilee vaikka uudestaan. Ja se liike on kello ysin ja kolme välillä, tai voi olla myös kello kuuteen. Minä en vaan tykkää yhtään, että sormet menevät anaalin puolelle, joten liike kello ysin ja kolmen tai seitsemän ja viiden välillä on minulle paras. Jokainen löytää kokeilemalla, että mikä tuntuu sopivimmalta. Kuinka monta sormea menee, meneekö rystyset vai meneekö koko nyrkki. Mutta unohtaisin kokonaan sen nyrkkinainti sanan, ja keskittyisin vain tuottamaan fistaamisella naiselle nautintoa.

Jossain vaiheessa halusin sormet syvälle kohdunkaulaan asti. Sanoin Herra X:lle, että mene sinne oikein syvälle. Sinne ei meillä mene tietenkään, kun kolme pisintä sormea. Tämäkin on hyvin yksilöllistä naisilla, että kuinka syvällä se kohdunkaula on. Minulla se on todennäköisesti aika syvällä. Varsinkin sinne tulee mennä hyvin rauhallisesti ja hitaasti. Helposti sattuu, jos liian rajusti ja kovaa sormilla tekee. Vaikea, on vielä sanoa, että olenko ihan sellaista kunnon kohdunkaulanorgasmia saanut, luulen, että en tai sitten kerran, pari. Hyvää esimakua kuitenkin. Se tunne on hyvin erilainen, ei minusta kuitenkaan sellainen orgasmi, kun klitoris- ja emätinorgasmi. Tai miten minä ne koen. Se ei mene tunteena läpi kehon, vaan enemmän tuntuu just siellä kohdunkaulassa ja vaginassa, lantiossa ja päässä. Tuntuu jotenkin täydelle. Tosi vaikeaa selittää. David Deida sanoo, että naiset, jotka sen on kokenut, eivät unohda sitä koskaan. Käyköhän siinä sitten niin, että sen jälkeen mikään muu ei enää riitäkään?