Orgasmikupla ja vitutus

10.08.2020

Illalla jälleen harrastimme seksiä. Ihanaa, kun joka päivä saa, ainakin näin lomalla. Normaalit lämmittelyt selästä, ristiluulta, reisistä ja klitorikselta. Suutelua, jne. Jossain vaiheessa Herra X, alkoi hieroa voimakkaasti g-pisteestä, ja minä jo mietin moneen kertaan ja melkein sanoinkin, että KÄÄNNÄ niitä sormia. Mutta hän ei kääntänytkään, vaan siirtyi klitorikselle, ja siihen voimakasta stimulaatiota. Sitten taas g-pisteelle, mutta vieläkään ei Herra X kääntänyt niitä sormia koukkuun. Ja taas parin minuutin päästä vaihto klitorikselle. En muista, että monta näitä vuoronvaihtoja oli, mutta tuntui hemmetin hyvälle. Menin vähän kuin sellaiseen "Orgasmikuplaan". Jotenkin mielikin oli jossain ihan muualla, vaikea selittää. Tämän jälkeen Herra X työntyi sisääni, ja minä nostin lantioni hyvin korkealle, vähän kuin kiipesin jaloilla olkapäitä pitkin, että sain lantion nostettua. Ja, ai että oli mahtavaa. En tiedä mihin pisteeseen penis osui, mutta koko tämä orgasmikokemus tuntui kyllä mahtavalle ja jotenkin ihan erilaiselle. Se kesti varmasti useita minuutteja, mutta ei ollut sellainen "järisyttävä" mikä tulee voimakkaana räjähdyksenä koko kehon läpi, klitorisorgasmin aikana. Herra X laukesi myös ja taisin vielä parit ruiskuorgasmit saada g-pisteestä. Mutta sitten loppuikin siihen. Minä olisi halunnut vielä jatkaa. Kesti liian vähän aikaa. Jäi jotenkin ihan vajaaksi, vaikka mahtavan pitkän orgasmin olinkin jo saanut. Tuli hirveä vitutus, ja panetti. Olisi Herra X minulle käsillä vielä varmaan tehnyt ruiskuorgasmeja, mutta näin, että hän oli väsynyt ja halusi nukkumaan. Ja minä kaipasin muuta, nussimista, munaa., suutelua ja kosketusta. Ja lopuksi rankkaa panoa takaapäin. Annoin nopeasti pusun, ja sanoin hyvää yötä. Odotin, että Herra X nukahti ja hoitelin vielä itseni pupulla.

Yöllä näin unta, että kuiskasin jollekin naiselle, että haluan seurustella hänen kanssaan. Olin kuitenkin vain yhden päivän ajan lesbo. Emme, harmi kyllä ehtineet harrastaa seksiä. Seuraavana päivänä unessa suutelin jo kiihkeästi Herra X:n kanssa.

Sanoin aamulla Herra X:lle, että olipa mahtava, erilainen orgasmi. Oli hyvä, kun hän teki vuorokiihotusta g-pisteen ja klitoriksen välillä. Eikä heti stimuloinut g-pistettä niin voimakkaasti, että olisin saanut ruiskuorgasmin. Myös yhdyntäasento oli mahtava. Varmistin vielä, että nostinko siis lantion tosi ylös. Kun olin silloin vähän siellä orgasmikuplassa. Kysyinkin, että joko hän oli lukenut niitä lähettämiäni linkkejä, mutta sanoi, että ei. Yhdessä artikkelissa puhuttiin, että miten nainen voi saavuttaa jopa 15 minuuttia kestävän orgasmin. Tässä artikkelissa yhtenä ohjeena oli juuri tuo g-pisteen ja klitoriksen vuorottainen kiihotus. Ja taisi Herra X tehdä välillä siten, että keskisormi on klitoriksella ja peukalo emättimessä. Tämä on myös erittäin kiihottavaa ja tuntuu hyvälle.

Kesken kirjoittamisen piti käydä masturboimassa, ja pinkistä pupustakin loppui virta kesken. Onneksi minulla on toinen sauva. Se on G-piste vibraattori. En ole sitä hirveästi vielä G-pisteellä käyttänyt, ja kyllä ne Herra X:n sormet on paremmat. Yritin kyllä tehdä siten, että sauva surisee vaginassa ja pupu klitoriksella, mutta tosiaan pupun virta loppui kesken. Joten piti vibraattori siirtää klitorikselle. Tämä vibraattori on myös tosi laadukas. Näissä seksivälineissä kyllä panostaisin laatuun. Yleensä esim. ääni on sitä hiljaisempi, mitä kalliimpi tuote on. Ne ovat tyylikkäästi muotoiltuja ja eri voimakkuuden värinöitä löytyy yleensä noin 10. Näissä on USB-lataus. Minä säilytän näitä meikkipussukassa, siellä pysyy hyvin tallessa myös latauspiuhat. Pussukassa on helppo myös ladata välineet siten, että lapset eivät huomaa. Toilettilaukusta sitten löytyy iso tuubi liukuvoidetta ja piiska. Ja meikkipussukka mahtuu hyvin toilettilaukun sisään. Näin kaikki lelut saa kätevästi myös matkalle mukaan.