Orgasmipäänsärky

19.11.2020

Orgasmipäänsärky "kohtaus" tuli ekan kerran hotelliviikonloppuna sunnuntaina, kun harrastimme seksiä aamupalan jälkeen. Sain järkyttävän päänsäryn takaraivolle juuri ennen klitorisorgasmia. Pelästyin, koska kipu oli todella kova, ja tuli yhtäkkiä ihan puskista. Ajattelin että joku verisuoniko tässä nyt katkeaa. No, jatkettiin loppuun, ja sain orgasmin. Tämä kova kipu kesti ehkä sen 10 min. Mutta koko päivän sitten oli takaraivolla sellainen jännä olo. Kotimatkalla pyysin Herra X:ää katsomaan netistä, että mitä voi olla tuollainen kova päänsärky missä ei mitään muita oireita ollut. No, sitten löytyi orgasmi-/seksipäänsärky. Ajattelin, että voi helvetti, ei voi mulle sellaista tulla.

Maanantaina lähdimmekin koko perhe syysloman viettoon viikoksi. Maanantai-iltana koitin masturboida, ja helvetti sama päänsärky alkoi tulla. Lopetin kesken. Tiistai aamuna koitin uudestaan, ja ei helvetti taas. Tiistai-keskiviikon välisenä yönä harrastimme seksiä, ja ei vittu taas tuli kipu, kun olin saamassa klitorisorgasmia. Piti lopettaa kesken. Alkoi itkettää, ei voi näin käydä just mulle, jolle orgasmit ja seksi on niin tärkeitä. Ei nyt varmaan niin paha olisi jollekin, joka kerran viikossa tai kuussa seksiä harrastaa. No sitten jatkettiin muuten, sormetusta, fistausta ja nussimista. Näköjään muut orgasmit kestän, mutta en sellaista kunnon klitorisorgasmia. Ne jopa vähän helpottivat kipua. Tästä kuitenkin jäi päänsärky päälle, mikä kesti koko keskiviikon. Varasin torstaille puhelinajan neurologille. Hän sanoi aika nopeasti, että joo, toi on orgasmipäänsärky. Ja määräsi vahvat migreenilääkkeet. Se hyvä puoli tässä keskustelussa oli, että sain helpotuksen sille, että kyse ei ole mistään vakavasta, ja todennäköisesti on ohimenevää. No en hakenut lääkkeitä, vaan otin yhteyttä homeopaattiimme. Vietin koko perjantai päivän mökissä, yökkäri päällä. Mä olin aivan maassa, ihan kuin sairas. Itkeskelin vähän väliä. Ja koin, että tää on mulle ihan kuin joku rangaistus. Liian paljon saanut, liian hyviä orgasmeja 😊

Perjantai-ltana sitten sanoin Herra X:lle, että voitaisiko nyt tehdä jotain, ja ihanaa kun pystyi taas suutelemaan. Suuseksiä Herra X yritti antaa, mutta jälleen tuli kipu takaraivolle. Lopetettiin kesken, ettei mene pahaksi Ja sitten jatkettiin muuten. Sormetusta, fistausta ja nussimista. Vittu puoltoista tuntia, yhteensä siis kaksi tuntia. Aika vaan hurahti. Makaroonilaatikkokin ehti jäähtyä, että sai laitettua sen jääkaappiin 😊. Ja, vittu mä tulin taas elävien kirjoihin. Mä olen niin kiitollinen, että menimme Nautinnollisille Messuille ja Tohtori Nautinnon fistaus työpajaan. Olisin muuten jäänyt paitsi tästä ihanuudesta. Ei varmaan olisi muuten tullut mukaan meidän seksielämään, kun en edes koko fistauksesta tiennyt yhtään mitään, ennen messuja. Ja mikä hyvä, niin fistausta pystyi tekemään ilman päänsärkyä. Ne on niin erilaisia orkkuja, vaikka voimakkaita ovatkin.

Homeopaatin kanssa puhelu sitten tiistaina, ja ongelma alkoi poistua. Välillä vielä tuli vähäsen, mutta ei yhtään niin pahana, kun mitä ne pari ensimmäistä kertaa. Nyt on ongelma poistunut kokonaan. Voi, kiitos homeopatialle.