Päiväpanoja Keski-Euroopassa

31.08.2020

Lähdimme Herra X:n kanssa kahdestaan viideksi päiväksi matkalle. Tarkoitus oli mennä sinne syömään, juomaan ja naimaan. Nykyään pitää matkatavaroihinkin muistaa ottaa mukaan vaikka mitä, vibraattorit, kosteussuoja sänkyyn, piiska, huivit sitomista varten ja liukuvoidekin piti käydä erikseen ostamassa alle 100 millilitran tuubi. Kotona meillä onkin 200 millilitran tuubi. Näissäkin on paljon näköjään eroja. Kaupasta ostettu, ei kyllä ollut yhtään niin hyvä kuin seksiväline verkkokaupasta ostettu. Vaikka molemmat ovat vesipohjaisia. Tykkään enemmän vesi- kuin silikonipohjaisesta. Tai en ole silikonipohjaista kokeillut, mutta jotenkin ajatuksena laittaa sitä vaginaan, ei houkuttele. Kaikki seksivälineet eivät myöskään ole sopivia silikonipohjaisen kanssa.

Veimme lapset hoitoon, ja söimme hyvän lounaan takapihalla, ja nussimme sängyssä, ei sentään takapihalla. Lento oli vasta alkuillasta. Paikan päällä menimme hyvään italialaiseen ravintolaan syömään ja suht ajoissa nukkumaan. Seuraavana päivänä lounaan jälkeen tulimme hotellille ja harrastimme seksiä. Kysyin, että voisiko Herra X vähän lipaista, eli antaa suuseksiä, mutta sitten hän tajusikin, että hänellä on varmaan huuliherpes. No, voi vittu ajattelin, vähän kun olisi itsellä menkat. Ei voi suudella, eikä saa suuseksiä. No, mutta ei se loppupeleissä hirveästi haitannut. Sormet peliin, ja mahtava orgasmi klitorikselta. Minut saa helposti märäksi ja mukaan ihan muutenkin. En välttämättä tarvitse suutelua, kädet ja sormet käy hyvin. Enkä aina tarvitse pitkiä lämmittelyjä, toki se on välillä ihanaa, ottaa ihan hitaasti, rauhassa. Minulle tärkeintä seksissä on kunnon orgasmi. Seksin harrastaminen jää jotenkin vajaaksi, jos en saa orgasmia. Ja nykyään haluan saada melkein aina sen klitorisorgasmin, että koen itseni kunnolla tyydytetyksi. Kyllä tykkään myös pikapanoista, ilman kunnon orgasmia. Varsinkin jos paikka on vaikka keittiö, vaatehuone, vessa, auto, olohuoneen sohva, metsä jne. Ja oman jännityksen ja mausteen toki tuo se, jos on mahdollista, että jää kiinni. Erityisen kiihottavaa on, kun tällainen tulee yllättäen Herra X:n taholta, esim. keittiössä. Takaapäin ottaa kiinni, suutelee vähän niskaa ja hivelee selkää ja ristiluuta, mekko ylös tai housut alas ja kyrpä sisään. Näin ei ole vielä tapahtunut, mutta tämä on fantasiani. Kesällä meillä oli tarkoitus ajaa auto jonnekin syrjään ja harrastaa autossa seksiä, mutta tämä nyt jäi vielä toteuttamatta. Olemme kyllä metsässä harrastaneet ja ulkomailla parkkeerattujen autojen välissä. Näistä on kyllä jo jonkin verran aikaa.

Seksuaaliterveysyrittäjä Satu Söderström uskoo, että jos nainen oikeasti saa orgasmin, hän haluaa seksiä jatkuvasti. Minä olen kyllä melkein aina saanut orgasmin, kun olemme seksiä harrastaneet. Nyt mukaan vaan on tullut ruiskuorgasmit, orgasmi ristiluulta, erilaiset välineet, jotain on tietty ennenkin ollut, sitomiset, piiskat, ym. Myös orgasmin voimakkuus on välillä jotain ihan käsittämätöntä ja myös sen kesto. Joten minua kyllä panettaa aika usein, ja kunnon orgasmi on saatava melkein päivittäin. Jos yksi päivä jää väliin, niin kyllä sitten jo halut kasvaa aika kovaksi, ja helposti alkaa vitutuskäyrä nousta. Haluja pitää yllä myös tämä blogin kirjoittaminen. Seksi on aika usein päivän aikana mielessä. Luen myös paljon aiheeseen liittyvää netistä ja kirjoista. Löysinpä jopa opinnäytetyön, aiheena Naisen orgasmi.

Matkalla meille muodostui vakioksi, että harrastimme seksiä päivällä, joko aamupalan tai lounaan jälkeen. Tällöin jaksoi hyvin, eikä alkoholi häirinnyt. Kyllä seksi ja orgasmit on paljon parempia ilman alkoholia. Muutama lasi viiniä ei toki haittaa, voi jopa tehdä hyvää ja rentouttaa. Monilla alkoholi poistaa estoja ja saa ehkä seksihalut lisääntymään, mutta kyllä orgasmin saaminen vaikeutuu, jos on juonut liikaa. Ja miehillä se usein vaikuttaa stondikseen. Minun seksihalujeni ei kyllä tarvitse yhtään lisääntyä. Ihanaa kun sai olla melko äänekäs, koska hotelli oli vajaa kuitenkin. Välillä oli kädet ja silmät sidottuna, ja piiskaakin sain pari kertaa. Meillä piiska on sellainen hyvä aloittelijoiden "kevyt" versio. Vaikka aika kovaakin sillä piiskaa esim. pakaroita, niin ei satu liikaa, eikä tule jälkiä. Ennen en ole myöskään tajunnut liukuvoiteen merkitystä ja tärkeyttä. Vaikka kostunkin helposti ja nopeasti ja squirtaamisesta tulee lisää kostetutta, niin ai että mitä liukuvoide saa aikaan. Kun liukkaria laittaa vaginalle ja muuallekin kehoa, niin johan lähtee. On kyllä niin eri asia, että hierooko esim. klitorista tai rintoja ilman liukuvoidetta vai sen kanssa. Suosittelen ehdottomasti kaikille.