Parasta seksiä ikinä

12.12.2020

Perjantaina illalla oli ollut aivan mahtavaa seksiä jälleen. Suurimman osan tunnista Herra X vain tuotti minulle nautintoa. Oli suuseksiä, sormetusta, vähän fistausta ja vain lopusta joku 5 min. itse panemista. Lauantaina päivällä vähän mietin, että onkohan illalla seksiä ollenkaan. Herra X oli mielestäni, jotenkin etäinen, ja vähän outo. Varmaan työstressiä tai jotain. Hän tuli jossain kohtaa keittiössä suutelemaan niskaa, ja vittu kun tuntui hyvälle, ja pillu valahti märäksi. Sitten, hän heti perään siihen heitti, että ei kannatakaan tulla, ettei tule oletuksia illan suhteen. No, helvetti, tällainen kommentti vielä, niin olin jo, että no ei, siis taida illalla olla mitään. Jossain kohtaa Herra X vielä sanoikin jotain vähän ikävää, että pikkaisen loukkaannuin. En kyllä sanonut mitään, mutta voi olla, että X huomasi tämän. Tällainen "epävarma" tilanne on ärsyttävä, koska minä en silloin viitsi itse tehdä mitään, en mene pussailee, enkä halailee, en istu sohvalla Herra X:n lähellä ym. Kun jos näin tekisi, ja sitten ei mitään olisikaan, niin se pettymys ja vitutus on niin jäätävä. Olen kuin pikkulapsi tässä kohtaa, jolle on luvattu jotain, ja sitten hän ei sitä saakaan.

Kävimme koko perhe kaupassa, ja sen jälkeen saunassa. Söimme hyviä tapaksia ja myöhemmin Herra X laittoi kunnon pihvit punaviinikastikkeella. Meillä Herra X yleensä kokkaa viikonloppuisin. Lapset menivät aika myöhään nukkumaan, joten mekin pääsimme sänkyyn vasta klo 23.30. Menin makaamaan ja odottamaan, että mitähän tapahtuu, vai tapahtuuko mitään.

No kyllä Herra X onneksi tulikin. Ensin ihanaa suutelua, paitsi minä kyllä tykkäisin välillä oikein kunnon kielareita vetää. Herra X ei, ja hän ei muutenkaan tykkää mistään silittelyistä ja hivelyistä. Ristiluultakin sain orgasmin pitkästä aikaa. Sen jälkeen vähän rintojen ja nännien suutelua ja nuolemista. Tuntuu hyvälle, kun rinnan ottaa käteen kevyesti puristaen, ja nuolee ja imee nänniä. Sitten Herra X otti liukkaria ja levitti reilusti pillulle. Sormet lähti liikkeelle vulvalla, klitoriksella ja välillä vaginassa. Sormilla kutittelua, pyörittelyä, ja aivan mahtavaa on se, että vetää kolmella sormella koko vulvan päältä, keskisormi menee klitorikselta ja etusormi ja nimetön häpyhuulten päältä. Ja ihanaa kun sen aloittaa välilihalta asti. Ja sitten toiseen suuntaan takaisin päin. Kääntää vaan joko kämmenen toisin päin tai koko käden, ja lähtee vetämään ylhäältä alaspäin. Ja, mun ääni menee siinä mukana, kovenee, mitä lähemmäs klitorista tulee, ja voihkaisu kun osuus siihen. Tai kiroilua. On ihanaa, kun Herra X:n pää on mun vatsan päällä, ja sitten hän käsittelee samaa aikaa pillua. Ja oikeasti, mä vaan nautin. 

Jossain vaiheessa vähän kädellä työnsin selästä, että sinne niin suulla alaspäin. Ja Herra X kyllä heti ymmärsi mitä tarkoitin. Niin lähti suu ja kieli klitorista kohti. Ai, saatana että oli hyvä. Ihana, lämmin kieli nuoli klitorista ja koko vulvaa. Kielen pyörittelyä, ja edes, takas liikettä. Sitten sormet mukaan, ja kaksi sormea vaginaan. Nyt Herra X laittoikin sormet hieman syvemmälle tai oikeastaan g-pisteelle, ja liikutti niitä jonkun verran. Ei mitään sellaista kunnon sormetusta, vaan pientä, sopivaa liikettä. Ennen minua on häirinnyt, että kun keskityn klitorisorgasmin saamiseen, niin ei saa oikeastaan samalla kiihottaa mitään muuta. Keskittyminen häiriintyy. Mutta, se olikin aivan mahtavaa. Jonkun ajan kuluttua aivan järisyttävä klitorisorgasmi. Todella voimakas, huusin. No, niin kyllä teen käytännössä aina, mutta nyt ehkä astetta kovempaa. Koska oli mukana tuo lisäkiihotus g-pisteeltä. Koko keho tärisi ja jalat hytkyi. Klitorisorgasmi kesti varmaan minuutin verran, toki se ihan huippu on ehkä joku 10 sekuntia. Tästä oli helppo jatkaa heti perään sormetuksella. Ja, aina saatana miten hyvältä tuntuu, kun oikein sormettaa, ja squirttaan. Niin mahtavaa, kun se orgasmi jatkuu, ja klitorisorgasmi vaihtuu emätin-/g-pisteorgasmiksi. Kehon tärinä ja jalkojen hytkyminen alkoi uudestaan. Kyllä tällainen on ihan sika rankkaa, ei voi käsittääkään. Ja taas se nesteen määrää, olin kun Niagaran putous. Ei ole mikään pieni squirtti, vaan sitä nestettä vaan pulppuaa. Kävin yhdessä hoidossa, ja hoitaja sanoi, että minun pitää huolehtia, että saan paljon kaikkia ravinteita ja hyviä rasvahappoja, kun minulla on niin rankka "harrastus".

Sitten Herra X siirsikin sormet vaginan takareunalle, välilihan puolelle, ja sormetti sieltä, ja ai helvetti mikä orgasmi. Tuntui sairaan hyvälle. En tiedä oliko tämä nyt sitten välilihan orgasmi? Ja siitä heti perään g-pisteelle. Ja squirttia vaan tulee. Oikeasti melkein jokaisesta kunnon g-pisteen/vaginan sormetuksesta squirttaan ja saan orgasmin. Joten orgasmien määrä on aikamoinen, ja koko kropassa tuntuu. Sen jälkeen alkoi fistaus. Lisää liukkaria, ja sormet sisään. Tämä on ihan erilaista, kun sormetus. Tahti on erilainen, eikä kosketa g-pisteeseen suoraan. Ja se liike myös, klo ysin ja kolmen tai seiskan ja viiden välillä. Minä en tykkää yhtään, että kierretään anuksen puolelle, tuntuu epämukavalle. Ensin kolme, sitten neljä ja jossain vaiheessa oli kuulemma kaikki viisi sormea, ja RYSTYSET myös. Ai, saatana. Välillä siinä suht edessä, aika nopeaa ruuvaus liikettä, ja ai kun, se hieroo klitoriksen kaaria sieltä sisäpuolelta. Ja sitten sinne syvälle välillä. Oikein odotan, että mennään kohdunkaulaan asti. Sinne ei tietysti mene kuin kolme pisintä sormea. En ole ihan varma, että olenko saanut kohdunkaulanorgasmin, todennäköisesti olen. Se ainakin tuntuu hyvin erilaiselta. Ai, että kyllä haaveilen siitä koko nyrkistä pohjaan asti!

Fistauksen jälkeen lähti uudestaan huulet ja suu kohti pillua ja klitorista. Kaksi sormea sisälle, ja suuseksiä uudestaan. Ajattelin, että saankohan edes toista klitoriorgasmia, no jonkun aikaa meni, ja VITTU sain. Sen jälkeen sanoinkin, että "Ai, että, kun sä oot hyvä." Sen jälkeen otin Herra X:n kyrvän käteeni ja aloin runkata. Ihan käsittämätöntä, niin sainkin itse samalla orgasmin. Jotenkin vaan mietin, että Herra X sormettaa mua samalla, vaikkei tehnytkään mitään. Sanoinkin, että olipa erikoinen orgasmi 😊 Herra X tuli päälleni, ja työnsi kyrpänsä märkään pilluuni. Minä oikein levitin jalkani, niin auki kun sain, notkeutta onneksi löytyy jonkin verran. Vielä sen jälkeen ratsastin, ja on niin hyvä, kun Herra X hieroo samalla klitorista peukalolla. Mutta, vitsi olisi hyvä, kun pystyisi jostain samalla roikkumaan. Ja loppuun vielä muutamat ruiskuorgasmit. Yhteensä kaksi tuntia aivan mahtavaa seksiä. Ihan paras setti, mitä ikinä on ollut. Kyllä oli pillu ja kroppa kipeänä tämän jälkeen. Sunnuntaiaamuna vielä vähän sormetusta, ja nussimista pikaisesti.