Seksiviikonloppu risteilyllä

17.06.2022

Ai, että kun mä odotin meidän viikonlopun reissua Ruotsin risteilylle (8.-10.10). Viimeksi oltu kesällä jossain kahdestaan, kun olimme Berliinissä. Oli ajateltu, että laivaan pitäisi päästä melkein heti, kun ovet avataan klo 15.30, koska meillä oli aikaisin klo 17 varattu jo pöytä illalliselle. Oli siis tarkoitus harrastaa seksiä ennen sitä, kun päästiin hyttiin, niin aika suoraan vaatteet pois ja sänkyyn. Meillä oli varattuna Deluxe hytti, missä oli parisänky. Pakko olla kyllä sellainen, jos kahdestaan lähtee reissuun. Me kuitenkin harrastetaan niin paljon seksiä, että ei siitä muuten tulisi mitään. Ensin viriteltiin suojat, olin ottanut kotoa kunnon kosteussuojan , mikä meillä on siis aina käytössä. Sitten päälle kertakäyttöalusia, joiden metsästämiseen oli mennyt puoli tuntia, vasta neljännestä kaupasta löytyi. Siihen vielä talouspaperia päälle, yksi rulla oli mukana., se kyllä loppui aika nopeasti. Aluksi ihanaa kunnon suutelua, ja rintojen ja nännien nuolentaa, ja mä oon heti pillu aivan märkänä. Sitten Herra X alkaa hipelöidä vulvaa ja klitorista. Oikein pitkään kiusaa, sivelee, pyörittelee, vetää sormilla häpyhuulia pitkin, ja mikä ihan parasta, että juuri ja juuri edes koskee klitorikseen, tuntuu niin hyvältä. Siitä pikkuhiljaa alkaa kunnolla klitoriksen kiihottaminen sormilla, välillä X tekee pituussuunnassa, ja välillä poikittaissuunnassa, kummatkin on hyviä. Pituussuunnassa kosketus saa olla aika kevytkin jopa, mutta poikittaissuunnassa saisi sormet olla, kuten itse sitä tekisi. Eli klitoris tavallaan jää etu- ja keskisormen väliin. Liukkaria X lisää tosi usein, heti kun alkaa vähänkään tuntua nihkeältä, näin se pitääkin olla, ja samoin sormetuksessa. Tässä ehkä vieläkin tärkeämpää, koska sormetuksessa on kuitenkin luontaista kosteutta, mutta hyvin harvoin se riittää, jos yhtään pidempään meinaa sormettaa. Minäkään en tahdo squirtata, jos pillussa ei ole kunnolla liukkaria. Olen ollut yllättynyt miten moni ei käytä liukkaria ollenkaan, tai vaan joskus, tai sitä ei käytetä sormetuksen aikana. Tosi usein miehet vastaa, että ei tartte, kun nainen on muutenkin tosi märkä. Kyllä tarvitsee jos kunnolla meinaa yhtään pidempään sormettaa, puhumattakaan jos vaikka fistausta kokeilee.

Pikkuhiljaa alkaa kiihotuksen määrä kasvaa ja mikä on just se ihan paras tunne, että KOHTA, KOHTA se ORGASMI tulee, ja ai saatana kyllä mikä multiorgasmi olikin. Ensimmäinen ihan jäätävä, varpaissa oikein pisteli, silmät pyörähti päässä, koko kroppa aivan jännittynyt ja melkein taju lähtee. X jatkaa klitoriksen stimulointia, ja hetken päästä toinen pienempi orgasmi perään, ja vielä kolmas. Kyllä huomasi, että oli ollut viikon tauko kunnon klitorisorgasmista. Ihan lyhyt tauko, lisää liukkaria, sormet pilluun ja voimakasta sormetusta a-pisteeltä. Lähden heti työntämään X:n sormia vasten, ja valtavaa ruiskutusta saman tien. Siis oikein sellaista kunnon pulputusta, enhän minä squirttaa silleen näyttävästi kuten ne pornoleffoissa ruiskii. Kun ne X:n sormet on siellä sisällä, jos hän ne kesken ottaisi pois, niin ehkä sitten, mutta sitten se orgasmi jäisi kesken, mitä en halua. Joku kerta voisi toki kokeilla, tai sitten kun sormettaa selkeästi g-pistettä, saattaisi siitä ruiskia paremmin, kun on enemmän siinä pillun huulilla. Tämä Multiorgasmi kesti yhteensä varmaan lähemmäs minuutin, ja voi miettiä miten rankkaa se on kropalle. Kroppa jännittyy, tärrää, ponnistan, huudan, lantionpohjanlihakset supistelee jne. Mikä liikunta on näin monipuolista? Ei tuu ihan heti mieleen. Muutamat g-/a-piste orgasmit ja sitten Herra X vaihtaa hieman asentoa. Eli menee enemmän jalkoväliin suoraan kohti pillua, kun sormettaessa hän on minun vieressäni.

Ja sitten sainkin ihania kohdunkaulanorgasmeja monta, mitä olin kaivannut. Niitä ei oikein saa yksin tehtyä runkatessa, tai ei ne oo yhtään niin hyviä. Jotenkuten lasidildolla onnistuu. Siitä sitten jatkaa fistaten, taisi olla neljällä, viidellä sormella. Oikein kunnolla ruuvaa kellotaulua ysin ja kolmen välillä, tää tuntuu niin saatanan hyvältä, ja välillä edes takas. En tiedä mikä paremmin hieroisi niitä klitoriksen sisällä olevia haarakkeita, kun fistaaminen. X fistaa jonkun aikaa, ja kyllä onkin pillu turpeana tämän jälkeen. Moni luulee, että fistaamisen jälkeen kyrpä ja nussiminen ei tunnu miltään, ja miehelle se olisi sellainen levinnyt pillu, mikä ei tunnu miltään. Mutta ei se näin ole, koska se on kiihotuksesta ihan turvonnut. Klitoris turpoaa ja paisuu, voidaan sanoa, että se on erektiossa, kuten kyrpäkin. Myös g-piste ihan selkeästi turpoaa, kun sitä stimuloidaan, oikein ne nystyrätkin paisuvat. Siitä käännyn sängyn reunalle kontilleni, ja X nussii takaapäin ja antaa samalla piiskaa. Kun X oli lauennut, niin pyysin, että antaa lopuksi vielä vähän lasidildolla siitä takaapäin. Oli kyllä hyvä, vähän erilaiselta tuntui, kun siitä asennosta teki.

Lähdimme illalliselle ja viettämään iltaa, olipa niin ihanaa, kun pitkästä aikaa pääsi oikein kunnolla tanssimaan, ei ollut koronasta tietoakaan. Oikein hitaita vedettiin Herra X:n kanssa, ja aika kuumottavaa oli. Melkein orgasmin sain, kun käsi oli ristiluulla ja pyllyn päällä, ja vähän kädellä niskaa siveli. Mä olin jo ihan kiimaisena ja valmista kauraa siinä vaiheessa, ja kun mentiin hyttiin, niin päästiin taas hommiin. Kiihkeää suutelua ja siitä lähtee huulet alaspäin pillua kohti. Ai, että mitä pillun nuolentaa, minä kiemurtelen sängyllä ihan kiimaisena pillu märkänä. Sain suuseksiä oikein kunnolla, ja samaan aikaan X sormettaa ja ottaa squirtti nesteet suuhunsa, niin kiihottavaa. Ja edelleen ihan valtavaa ruiskutusta, käsittämätöntä, miten sitä pillumehua voikin tulla niin paljon. On kyllä hyvä, kun lähärissä nussii, että välillä sormettaa ja sitten taas nussii. Ja vielä takaapäin, että olin mahallaan ja laitoin tyynyn lantion alle. Vähän taas sormeakin anaaliin, mutta ei kyllä se edes takas liike kovin hyvältä tunnu.

Herra X ei yöllä enää lauennut, joten tuli aikaisin aamulla jatkamaan, sormetusta ja nussimista, taas vuorotellen, aika pian hän sitten laukesikin. Aamupalan jälkeen vasta päästiin oikein kunnolla asiaan. Menin suihkuun, ja sanoin, että haluan suuseksiä. Ensin suutelua, ja siitä lähtee kieli alaspäin, ensin nänneille ja sitten reisille ja sieltä pillulle. Alkaa klitoriksen lirputtelu ja nuolenta, niin mahtavaa, kun oikein kunnolla nuolee klitoriksen nuppua, ja kiusaa ettei sitä nuolekaan, vaan just siitä ympäriltä, kiusaa ja kiertelee. Jossain kohtaa alkaa tahti kiihtyä, ja X käyttää koko suuta ja päätä, en kyllä pelkällä kielen lirkuttelulla orgasmia saisi. Jälleen ihan jäätävä kunnon multiorgasmi, kestää kyllä pitkään, ensin paras ORGASMI, koko kropan kulkeva hyvän olon tunne. Jalat jännittyvät suoriksi, puristan pakarat yhteen, kädet nyrkissä ja huudan mitä kehtaan. Olen kyllä tosi äänekäs seksin aikana, ja kiroilen paljon, vittua ja saatanaa kyllä latelen, sitä enemmän mitä paremmalta tuntuu. Se jotenkin voimistaa sitä kiihkoa ja orgasmia.

Taas joku parin minuutin orgasmi, niin saatanan hyvä, että ihan itku tuli. Äänen kanssa piti kyllä himmailla tosi paljon, kun siivooja viereisessä huoneessa. Siitä sitten sormetusta, orgasmeja ja ruiskutusta. Kun X käsittelee kohdunkaulaan, niin samalla itse kiihotan klitorista, ja vitsi kun on hyvä, ja toisen kerran tulee itku. Sen jälkeen X alkaa taas fistata, kyllä kirraa jonkun verran vastaan, mutta vähän höllää, kun otan kädestä kiinni ja ruuvaa välissä. Niin vittu NYRKKI menee, eli rystyset myös ja käsi nyrkissä. Ei nyt vielä ihan koko nyrkki pohjaan asti, mutta ekan kerran nyrkki, että rystyset meni myös, ai, kun mä olin innoissani, kun tämän kuulin. Miten voikin olla sellaisesta asiasta niin iloinen, kun nyrkki menee pilluun 😍. Kolmannen kerran tuli itku fistatessa. Sen jälkeen nussimista lähärissä ja takaapäin, ja lähärissä taas siten, että välillä sormettaa, nussii ja sormettaa, suosittelen kokeilemaan, todella hyvä. Takaapäin kun nussi, niin tuntuipa hyvältä kun koko selkää siveli samalla, sain samalla piiskaa ja avokämmentä. Sitä olisin halunnut enemmänkin, mutta ei X viitsinyt, kun siitä olisi kuulunut niin kova läiskintä, taas joku 15 orgasmia varmaan. Mä olin ihan poikki ja kyllä oli pillu turpeana, ja oli nussittu olo, muutaman tunnin sisällä kolme kertaa. Kun tulimme maissa käynnin jälkeen huoneeseen, niin olikin käynyt siivoojaa, oli varmaan ihmetellyt ja katsellut, kun seksilelut ja piiskat pitkin lattioita 😀 Ennen kuin lähdimme iltaa viettämään niin pyysin vähän sormetusta ja lasidildolla dildottelua, olipa pieni hyvä juttu. Yöllä kun tulimme hyttiin, niin jonkun aikaa sormetuta ja nussimista. Oltiin molemmat kyllä niin poikki, ja vähillä unilla menty edellinen yö, että ei kyllä enempää jaksanut.

Aamupalan jälkeen vedettiin vielä viimeinen setti. X laittaa aika suoraan liukkaria pillulle ja alkaa sormettaa, vielä vaan pillumehua ruiskuaa niin helvetisti. X tulee nussimaan takaapäin, minä menenkin mahalleni ja laitan tyynyn lantion alle, enkä ole vaan kontillani. Tää on kyl hyvä asento, koska nostaa sopivasti pyllyä ylös ja kyrpä osuu paremmin oikeaan, mehukaaseen kohtaan. Herra X laukesi, mutta minulle jäi vielä kiimaa, kun en ollut saanut klitorisorgasmia, joten otin pupun ja ruusun. Kesti kyllä jonkun aikaa, mutta isosti laukesin sitten ruusulla. X katselee vieressä telkkaria, kun minä surruttelen vieressä.