Squirtaaminen reisille ja mahtavia orgasmeja

15.09.2020

No, kyllä oli mahtavaa seksiä perjantai-iltana. Aluksi suutelua ja nopeasti ristiluulta ensimmäinen orgasmi. Mietin jo vähän etukäteen. että saankohan kunnon klitorisorgasmia, kun oli tullut viiniä jonkin verran juotua. No sitten alkoi huulet liikkua alaspäin, ja mahtavaa suuseksiä ja orgasmi. Laukesin kuitenkin yllättävän helposti. Ja yllättäen tulikin kyyneleet silmiin. En tiedä johtuiko siitä, että oli koko päivä riidelty ja keskusteltu, vai yllätyinkö, että sainkin orgasmin vai muuten vaan oli jotenkin tunteikas kokemus. Heti perään taas ohjasin Herra X:n sormet pilluun ja ruiskuorgasmi g-pisteeltä. Nestettä taas vaan valui ja valui. Tai en osaa sanoa, että onko tämä oikein orgasmi. Hyvältä se tuntuu, sekä g-pisteen voimakas kiihottaminen, että squirtaaminen. Mutta ei mielestäni niinkään orgasmi, miten minä orgasmin koen. Siinä usein tulee sellainen pieni ponnistamisen tarve. Ja kyllä haluan, että kun g-pistettä stimuloi, niin se päättyy squirtaamiseen. Melkein aina nykyään näin käy. Suosittelen kyllä kaikille asiaa tutkimaan, ja kokeilemaan olisiko se mahdollista. Sormet tähän on ehdottomasti parhaimmat, ainakin minun kohdallani. Minulle joutuu sormia koukistamaan todella paljon, ja samalla tekemään hyvin voimakasta "tule tänne" liikettä. Ainakaan minun g-piste sauvani ei tähän pysty. Sillä voisi kyllä alkaa tutkimaan ja etsimään C-pistettä, eli kohdunkaulaa. David Deida puhuu kirjassa Rakastelun mestariksi, että naisella on kolme eri orgasmityyppiä, klitorisorgasmi, emätinorgasmi ja kohdunkaulanorgasmi. Ja kohdunkaulanorgasmi on kuulemma näistä kaikkein voimakkain orgasmi. Ne, jotka ovat sen kokeneet, eivät koskaan unohda sitä.

Sen jälkeen nussimista jalat kattoa kohti, minä päällä ja sitten sellaisessa puolittaisessa kylkiasennossa. Tämä onkin aika hyvä asento, ja tässä Herra X pystyy samalla kiihottamaan klitorista. Silloin kun minä ratsastan, niin Herra X usein stimuloi samalla ristiluuta. Se tuntuukin tosi hyvälle, ja lisää selvästi nautintoa. Herra X laukesi. Sitten vielä sormilla g-pisteen voimakasta stimulointia ja nestettä tuli niin paljon, että RUISKASIN, omille reisille. Ja lakanat olivat ihan märät. Vaikka pyyhe oli alla, niin jotenkin meni vaan siitä ohi. Onneksi on patjan suojana sellainen lasten kosteussuoja. Suosittelen niille, jotka ejakuloivat enemmänkin. Ei kun vaan lakana vaihtoon.

Aamulla heti panetti, vähän ristiluun sivelyä ja g-pistettä. Sitten sanoin, että mennään vaatehuoneeseen. Vähän vaihtelua, ettei aina lusikka-asennossa tarvitse. Oikein muissa asennoissa ei aamuisin pysty, kun lapset voi tulla milloin tahansa. Tämä asia kyllä murrettiin sitten sunnuntai aamuna. Sen jälkeen Herra X meni suihkuun, ja minä vähän ajan päästä perässä, siten että lapset ei nähnyt. Siellä vähän aikaa takaapäin, ennen kuin kuopus tuli oven taakse. Oli hyvin tyydytetty olo, vaikka en sellaista kunnon klitorisorgasmia ollut saanutkaan. Ei ollut tarvetta masturboida lisäksi, kuten yleensä aamun pikapanojen jälkeen saattaa käydä.