Squirttailua keittiössä ja olohuoneessa

22.01.2021

Joulupäivänä heräsin vähän myöhemmin kuin lapset ja Herra X. Menin keittiöön, missä Herra X oli laittamassa aamupalaa. Mua vitutti ja oli paha mieli edelleen siitä aattoillasta. Pussasin pikaisesti ja sanoin "Huomenta". Herra X kyllä näki, että kaikki ei ollut kuitenkaan ok, vaikka hän varmaan näin ajatteli. Syötiin, ja hän kysyi, no mikä on, eikö tämä ollut nyt selvä, ja sanoin, että ei tää nyt kyllä ole selvä. Mentiin makkariin keskustelemaan, että saatiin olla rauhassa.

Kerroin, miten pahalta minusta tuntui, se hänen kommentti ja reaktio. Jotenkin todella loukkaava ja alentava. Se hänen ilmeensä, "voi ei, onko siis illalla nyt tehtävä jotain", vaikka eihän hän sitä niin tarkoittanut tietenkään, ja olen ehkä ylireagoinut. Sanoin, että minulle tuli olo, että sainko illalla "säkyä" säälikyrpää, kuten jotkut miehet puhuvat, että saavat "säpistä" eli säälipillua. Kun ekan kerran sen sanan kuulin, niin en tiennyt, että mitä se edes tarkoitti. Mutta voi tietty olla, että ei sitä kauheasti edes naisten kuullen käytetä. Minusta se on ihan hirveä sana, ja jotenkin järkkyä, että jotkut miehet jopa kokevat omassa parisuhteessa, että saavatko välillä säpistä. Toki sillä tarkoitetaan muutakin. No, ei se nyt tietenkään mitään säkyä ollut, mutta suutuspäissäni näin heitin. Ja, sanoin, että minusta on käsittämätöntä, että et tajunnut, että mikä se tilanne oli ollut, mikä muutti kaiken. Sanoin, että "Vittu, et olisi sanonut mitään". Meni koko ilta pilalle, ja suurin piirtein ainoa mitä muistan jouluaatosta, on se paska fiilis. Mieluummin olisi sitten sängyssä tullut pakit, niin ei olisi koko aattoilta mennyt pilalle. Saatiin keskusteltua, ja asia sovittua. Ja sovimme loppulomalle panopäivät ja ne olivat 26.12. 30.12. ja 1.1. Tossa välissä oli kylpyläreissu perheen kanssa, niin siihen tuli pidempi väli.

Sanoin myös, että olisi kiva, jos joskus esim. lauantaina olisi pitkin päivää pientä flirttiä, esileikkiä, vaikka kiihkeää suutelua keittiön nurkassa ja vähän sormetustakin. Olisi just tosi kiihottavaa tehdä sellaista, pikaisesti ja salassa. Ja minkä kiihotuksen ja odotuksen se saisikaan aikaan, kun päästään sitten kunnolla hommiin. Olisi jo valmiiksi pillu märkänä. Ja, jos Herra X näin tekisi, niin tietäisin, että seksiä olisi illalla. Ei tarvitsisi miettiä, ja arpoa, että onko vai ei.

Joulupäivä meni mukavasti lahjojen parissa, ja ulkoillessa. Aika usein Herra X tuli antaa pidemmän pusun ja halaan, mutta minä hyvin nihkeästi niihin vastasin, että en innostu liikaa, koska tälle illalle ei ollut seksiä sovittu. Eli hän näytti selkeästi nyt tekevän sitä, mistä olin hänelle sanonut, että olisi sellaista pientä flirttiä ja alkulämmittelyä pitkin päivää. Hyvissä ajoin iltapäivällä menimme saunaan ja sen jälkeen ruokailua. Kuunneltiin siinä musiikkia, ja juotiin viiniä. Ei tarvinnut itsekään miettiä, että minkä verran juon, kun seksiä ei ollut illalla tiedossa.

Jossain kohtaa lapset menivät meidän makkariin pelailemaan kännyköillään, me jäimme olkkariin. Loikoilin sohvalla, ja yhtäkkiä Herra X tuli kiihkeästi suutelemaan. Ensin en siihen lähtenyt messiin, kun olin vähän, että mitä ihmettä nyt tapahtuu? No, en sit pystynyt kovin kauaa pidättelemään, ja lähdin messiin. Aika nopeasti Herra X:n sormet menikin housuihin ja pillulle, ja alkoi jäätävä sormetus. Pillu oli hetkessä märkä ja hyvin nopeasti myös squirttasin. Pikkarit, housut ja paidan helma kastui. Olen luullut, että tarvitse liukkaria, että squirttaan, mutta näköjään en, jos tilanne on kiihottava, yllättävä ja jännittäväkin, että jäädäänkö kiinni. Onneksi musa oli melko kovalla, niin mun äänet ei kuulunut. Ja Herra X näki suoraan siitä makkarin ovelle, jos lapset olisi sieltä tullut.

Jonkun aikaa sormetusta ja squirttailua sohvalla, ja hain jo kuivat pikkarit, kun ajattelin, että se oli siinä. No, eikä mitä, homma jatkui heti suoraan keittiössä. Herra X työnsi minut jääkaapin ovea vasten, laski pikkarit alas, ja alkoi jälleen sormettaa. Ja minä squirttaan. Ai, saatana kun oli siistiä ja kiihottavaa, ja miten vapauttavaa, oli ruiskia lattialle. Välillä Herra X vaihtoi biisiä, ja kävi kurkkaamassa, että lapset ovat edelleen makkarissa. Yksi biisi on jäänyt mieleeni, mikä silloin soi, Sonata Arctican Tallulah. Pakko oli laittaa nytkin se soimaan, kun kirjoitan tätä. Seuraavaksi Herra X käänsi minut hellaa päin, ja työnsi kovan kyrpänsä sisääni. Siinä hetken aikaa rajua nussimista takaapäin, ja hän laukesi. Vielä sormetusta perään, ja se tuntuikin erilaiselta siitä asennosta tehtynä. Välillä taas tilanteen tarkistus, ja biisin vaihto.

Seuraavasi Herra X työnsi minut keittiön nurkkaan, ja edelleen jäätävä sormetus vaan jatkui, toinen lammikko tuli siihen. Sitten käännyin nojaamaan työtasoa vasten, ja sormetusta takaapäin. Herra X oli hakenut liukkarin jossain kohtaa, ja vähän laittoi sitä lisäksi. Siirryimme takas sohvalle, ja vielä viimeiset sormetukset siinä. Oli siistiä, kun roikotin päätä melkein lattialla, ja Herra X vähän painoi kädellä kurkusta, ja samalla sormetti. Oli mahtava alistettu, antautunut olo. No, vielä squirttasin siihen oikein kunnolla, sohva siis märkänä. Vittu miten kiihottava näky, kun Herra X seisoi sohvan vieressä paidan hiha märkänä, ja käsi vaan valui nestettä. Ja se litisevä ääni, mikä tulee, kun sormettaa oikein kunnolla märkää pillua, aika kiihottavaa. Sitten vaan lattioiden kuivaus, sohvan pyyhkiminen ja vaatteiden vaihto. Harvoinpa sitä on tullut squirttausnesteitä keittiön lattialta kuivattua.