Suuseksillä melkein kympin orgasmi

19.08.2020

Oli keskiviikko päivä ja olin nukkunut tosi myöhään, puoli kahteentoista. Lapset ja Herra X olivat jo ehtineet tehdä vaikka mitä. Söimme lounaan myöhään terassilla, joimme viiniä, nautimme auringosta ja kuuntelimme musiikkia. Herra X oli aiemmin kysynyt, että olinko jo suunnitellut sellaisen seksikeinun hankkimista. Olin kyllä hieman yllättynyt. Ei ollut kyllä keinu käynyt mielessä, monet muut lelut kyllä. Otin nyt asian uudestaan puheeksi, ja sanoin, että ei kai sellaista voi hankkia, kun vaatisi jonkun koukun olohuoneen kattoon. No sitten nopeasti selailin muutamien verkkokauppojen sivuja, ja löytyihän sieltä sellainenkin minkä voi kiinnittää oveen ja sitten taas ottaa pois. Muutenkin jutut olivat vähän vihjailevia. Ja olin päivällä kirjoittanut näitä tekstejä, niin panetti senkin takia. Kävin pari kertaa päivän aikana halaamassa Herra X:ää takaapäin ja sanoin, että "Vittu, kun panettaa."

Kun iltaruoka oli valmis ja Herra X oli sitä keittiössä ottamassa, lapset olivat terassilla, niin taas halasin takaapäin ja sanoin, että "Vittu, kun panettaa." Sitten Herra X kyllä sanoi, niin väärät sanat, että siinä meni halut ja iski hirveä vitutus ja itkukin tuli. Jotain, että "Joo, tiedetään, että pitääkö sitä koko ajan hokea." Ja työnsi minun kädet pois. Minä en kestä yhtään tämän tyylisiä kommentteja. Reagoin niihin todella voimakkaasti, tulee vastareaktio, no enpä sitten tule, ei saa haluta näin paljon ym. Hirveä vitutus ja yleensä myös itku. Oikein kurkkua ja rintaa puristaa. Muutamat kyyneleet sai antaa tulla, ei kun vaan pyyhkiä ne pois ja mennä hammasta purren terassille syömään. Vittu, että vitutti.

Lapset saatiin vihdoin nukkumaan ja niin mentiin itsekin sänkyyn. Minä käänsin kylkeni, vitutti ja panetti. Toivoin, kyllä että Herra X olisi tullut, mutta kesti kyllä kauan ennekuin hän sitten tuli. Aluksi olin vähän messissä, mutta oli vähän vessahätä ja siten muutenkin tuli sellainen lukko. Että, ei pysty, ja ei saa haluta, ja silti halutti ja vitutti ja itketti. Kävin vessassa ja itku tuli siellä. Tulin takaisin sänkyyn, ja Herra X kysyi, että mikä nyt on? Että, alat vaan nukkumaan, sanomatta hyvää yötä. Että, mitä hän on taas tehnyt? Sanoin, että ei pysty. En siis pystynyt syytä kertomaan.

No, sitten harrastettiin kuitenkin seksiä. En ollut laittanut pyyhettä alleni, koska ajattelin, että seksiä ei tänä iltana ole. Mutta se oli kyllä virhe, sänky oli aivan läpimärkä, kun lopetimme. Sain monta ruiskuorgasmia. Jossain vaiheessa teki ihan hirveästi mieli suuseksiä, ja että saisi pitkästä aikaa kunnon klitorisorgasmin. Aiemmin, ennen tätä seksuaalista heräämistä, oli käytännössä joka kerta suuseksiä ja sain siinä siis orgasmin. Vähän ohjasin Herra X:n päätä alaspäin, että sinne niin kielen kanssa. Ai, vittu, että tuntui hyvälle. Tämän Herra X kyllä osaa. Pyörittelyä kielen kärjellä, nuolemista, klitoriksen kiertoa, pitkiä nuolaisuja, ja välillä vähän pois. Tahti ja voimakkuus vaan kiihtyi. Itse vähän levitin häpyhuulia, että oikein kunnolla pääsee ihan klitoriksen päähän Jossain vaiheessa tajusin, että en nyt kyllä ihan vielä orgasmia saa, lähellä oli. Ohjasin vähän Herra X:n päätä, että hellitä hetkeksi kokonaan. Ja, niin hän tekikin. Vähän taukoa, ja reisien nuolemista, ja uudestaan kohti klitorista. Hetken aikaa hellästi ja sitten taas tahti ja voimakkuus lisääntyivät Ai, vittu mikä ORGASMI. Tämä oli se OOH ORGASMI. Koskaan ennen ei ole ollut näin voimakasta kokemusta. Melkein kympin orgasmi. En tiedä mikä olisi 10, mutta ehkä samanlainen, mutta kestäisi viisi minuuttia. En tiedä kestäisinkö sellaista pidempään. Koko keho tärisi ja hytisi. Käsittämätön hyvänolon tunne valtasi koko kehon ja mielen. Ihan kuin olisi ollut jossain muualla. Vaikea arvioida, että kauanko se kesti, mutta luulisin, noin 20-40 sekuntia. Naisen orgasmi kestää keskimäärin 10-11 sekuntia.

Aamulla Herra X tuli, ja olin heti kyllä messissä, vaikka väsytti ihan sikana. Kello ei ollut vielä edes puoli kahdeksaa. Herra X ei tainnut olla illalla orgasmia saanutkaan. Taisi vaivata liikaa se, että mikä minua vitutti. Tai sitten oli juonut liikaa, tai ne yhdessä. Sain ruiskuorgasmeja parit, ja Herra X yritti jotain, mutta ei hän orgasmia kuitenkaan saanut. Sitten keskusteltiin, ja kerroin mikä se juttu oli mistä loukkaannuin. Itkettiin ja pyydettiin anteeksi, puolin ja toisin. Vähän sen jälkeen aloin miettiä edellisen illan suuseksiä ja orgasmia, kiihotuin niin, että sain orgasmin, ihan vaan ajatuksen voimalla, näköjään se on mahdollista. Olin ajatellut, että jossain vaiheessa kyllä kokeilen, että onnistuuko. No tulipa testattua, ihan spontaanisti. No, hetken päästä lusikassa Herra X:kin laukesi sisääni. Lusikka-asento on hyvä lapsiperheisessä aamun/päivän pikapanoja varten. Ja jos miehen täytyy pitkittää laukeamista. Tämä asento ei nyt muuten kovin kummoinen ole. Toki jos klitorista hieroo samalla, tai selkeästi kääntää itsensä hieman kylkiasentoon.