Suutelua ja seksiä

11.09.2020

Perjantaina kun lapset oli viety hoitoon, söimme aamupalan ulkona takapihalla, ja sen jälkeen harrastimme seksiä. Olikin taas sellainen olo, että panetti ihan sikana jo heti aamusta. En tiedä oliko ovulaatio. Ihanaa, taas pystyi suutelemaan, kun Herra X:n herpes oli poissa. Laitettiin käsikahleet ja silmät peittoon, ihana klitorisorgasmi sormilla ja monta ruiskuorgasmia g-pisteeltä. Sen jälkeen lähdimme lähikaupunkiin viettämään iltapäivää, lounaalle ja kahville. Vieläkään ei fantasiani toteutunut, että olisimme harrastaneet seksiä autossa tai konepellin päällä. Juuri olimme harrastaneet ja paluumatkalla ei ehtinyt, kun oli jo kiire hakea lapsia. Minä olin aika hiprakassa, kun olin lounaasta asti juonut viiniä, ja halut oli kovat kun illalla menimme nukkuman. Aloimme suudella, ja vitsi, että oli siistiä. Ihana, rakastava, läheisyyden tunne valtasi kehon ja mielen. Ja oli ihanaa, vapauttavaa, kun tiesin, että en hae orgasmia, olin päivällä jo saanut, ja olin sen verran alkoholia juonut, niin tiesin, että kunnon klitorisorgasmia en olisi edes saanut. Sitten hommasta ei meinannut tullakaan mitään. Herra X ei oikein innostunut, ja minulla alkoi jo vitutuskäyrä nousta. Sanoin, että en nyt kauheasti odotakaan mitään, ns. "orgasmia" vaan eikö vaan voisi katsoa, että mihin tämä johtaa, tai johtaako mihinkään. Olisi ollut ihanaa vaan suudella, halata ja olla lähellä. Ja oli kyllä jotenkin rento olo, kun ei ollut sellaista pakottavaa tarvetta saada orgasmia. No, onneksi pienen keskustelun jälkeen tilanne kuitenkin johti siihen, että harrastimme seksiä.

Lauantaina olimme koko päivän uimassa, ja yöunetkin oli jäänyt vähiin. No illalla ei sitten seksiä ollutkaan. Herra X alkoi vaan nukkumaan, vitutti. Sitten joskus neljän jälkeen olimme hereillä kummatkin ja taisi olla keskustelua taas, että mikä mua vitutti ja mistä se johtui. No sitten harrastettiin seksiä, ja ihan kunnolla. Viiden aikaan pääsimme uudestaan nukkumaan.

Maanantai-iltana oli hyvää seksiä, mutta vähän ennakkoon vitutti, kun Herra X oli lähdössä tiistaina työmatkalle ja tiesi, ettei kahteen päivään saisi. No tiistaina aamupäivällä menin lasten kanssa puistoon, ja siellä oli joku ihan kivannäköinen puistotyöntekijä trimmerin kanssa leikkaamassa pensaita. Minulla jo mielikuvitus laukkasi, ja fantasioin villistä seksistä pusikossa. Torstaina Herra X tuli illalla kotiin, ja minulla oli tietenkin kovat odotukset seksin suhteen. Mutta ei mitään, Herra X oli väsynyt, ja meni kello kymmenen nukkumaan. Vitutti, ja vitutus jatkui perjantaina. Suunnitellut lounaskuviot yhdessä myös kusi, ja tämä lisäsi vitutusta entisestään. Siinä menikin sitten koko päivä riidellessä ja keskustellessa. Näköjään se kauhea vitutus ja väännöt tulee siitä, jos minulla on odotukset kovat tai oletus, että saan seksiä, ja sitten en saakaan. Se pettymys on vaan niin kova. Reagoin tähän kuin pikku lapsi, jolle on luvattu jotain, eikä sitä sitten saakaan. Olen joissain tällaisissa tilanteissa Herra X:lle sanonutkin, että ihan kuin antaisi tikkarin lapselle nenän eteen ja sitten vetäisee sen pois. Joskus ollut näin, kun Herra X on baari-illan jälkeen tullut jotain säätämään, eikä siitä sitten ole tullutkaan mitään. No, saimme asiat onneksi sovittua. Oliko seksiä perjantai-iltana?