Tiistai ilta

26.07.2020

Huippuseksiä jälleen tiistai-iltana, ennen mökkireissuun lähtöä. Edellisenä päivänä ei ollut ollenkaan, kun Herra X oli mennyt nukkumaan jo klo 21.30 rankan seksi viikonlopun jälkeen. Viikonlopun aikana olikin taas seitsemän kertaa harrastettu seksiä. Olimme kahdestaan yhden yön hotellissa. Aluksi suutelua ja ristiluun sekä selän sivelyä. Ei paljon tarvitse ristiluuta stimuloida kun jo yhden orgasmin sain. Jos orgasmeilla olisi asteikko 1-10, niin tämä olisi sellainen 3. Minut on helppo saada mukaan ja märäksi, kun on löytynyt tuo ristiluun paikka. Lääkäri, (seksologi, gynekologi) sanoi, että ei siinä normaalisti ole mitään erityistä herkkää, erogeenistä aluetta. Minulla on varmaan vaan siellä normaalia enemmän hermotusta. Ja hän sanoikin, että ota kaikki irti tästä orgasmiherkkyydestä ja, että on löytynyt uusia paikkoja mistä saat orgasmin. Hän sanoi, että sinun kannattaa kanavoida tätä jotenkin, Tantraseksiä, kirjoittaa yms. Minähän sitten otin neuvosta vaarin ja aloin kirjoittaa blogia. Tai en mä oikein edes tiedä, että miten tämä blogin kirjoittaminen oikein edes lähti. Yhtäkkiä vaan, mahtvan kahdenkeskisen viikonlopun jälkeen, jolloin harrastettiin seitsemän kertaa seksiä, ja itseasiassa sinä viikkona 12 kertaa. 

Siitä sitten reisien ja klitoriksen hyväilyä pikkuhousujen päältä. Se onkin parasta kun klitoriksen kosketus on todella kevyttä, varsinkin alussa, ja jos se ei ole märkä, niin liukkaria peliin, ellei kosteutta saa muuten, vaginasta tai suuseksillä. Klitoriksessa on 8000 hermopäätettä, joten se on erittäin herkkä, eikä yleensä kestä kovakouraista kosketusta, ainakaan suoraan klitoriksen päältä. Varsinkin jos ihan klitoriksen kärki on paljaana. Kertokaa miehellenne jos on liian kovaa, eikä tunnu hyvältä. Ohjatkaa kättä, ja näyttäkää kropalla ja esim. ääntelyllä, että mikä tuntuu hyvälle. Tai ne tulee yleensä luonnostaan, kun tuntuu hyvälle. Minä esim. olen erittäin äänekäs, ja nykyään myös kiroilen aika paljon seksin aikana, helvetti, saatana ja vittu. Onneksi tällä hetkellä naapurissa ei asu ketään, mutta kohta sinne muutetaan. En tiedä mitä sitten pitää keksiä. Tyynyä purra? Mielestäni se vie paljon nautinnosta pois, kun ei saa äännellä niin kovaa kun haluaisi. Haaveilenkin, että olisipa joskus jossain mökissä keskellä metsää, ettei tarvitsisi välittää ollenkaan äänistä. Hotellissa kun olemme, niin pitää aina vaivihkaa poistua ja mennä huoneeseen, ettei viereiset asukkaat näe, että ketä siellä ehkä asuu.

Sitten jo menikin etu- ja keskisormi pilluun, ja G-pisteen voimakasta stimulointia. Ei kestänyt kauan, kun jo squirttasin, nestettä vaan tulvi, pikkuhousut aivan märät ja märkä läntti sängyllä. Meillä on pyyhe lakanan alla, mutta nyt täytyy kyllä ostaa lasten kosteussuoja. Tämän lisäksi pitäisi aina pyyhe laittaa, että voi nukkua kuivalla lakanalla. Nyt haettiin likainen lakana lisäsuojaksi pyykkikorista. Squirttaamisen aikana saan orgasmin, mikä on hyvin erilainen kuin esim. klitoriksesta saatu. Tämä on g-piste orgasmi, mikä päättyy squirttaamiseen, tai voidaan myös sanoa ruiskuorgasmi. Nykyään se on melkein vakio, että näin käy ja haluankin sitä. Se on piste ii:n päälle. Orgasmi näin, ei ole mielestäni yhtään niin voimakas ja koko kehon kattava kuin klitoriksesta saatu. Asteikolla, ehkä 6, ja toki vaihtelee paljon tilanteesta ja kiihottumisesta riippuen. Suosittelen kaikille G-pisteen etsimistä. Se on vaginan etuseinämässä sellainen röpelöinen alue. Etsikää se ensin itse, ja ohjatkaa miestänne. Squirttaaminen vaatii melko voimakasta G-pisteen stimulointia. Minä joudun useinkin Herra X:lle sanomaan, että käännä ne sormet kunnolla. Sormilla ei työnnetä suoraan emättimeen, vaan ne käännetään koukkuun. Minulla joutuu koukistamaan sormia paljonkin. Herra X valittelee, että ranne tulee kipeäksi, ja pitäisi olla muutama sentti pidemmät sormet. Usein saatan aika ärhäkkäästikin sanoa, että KÄÄNNÄ ne sormet koukkuun. Ja joskus kun on jo jonkun aikaa g-pistettä stimuloinut, mutta ei ihan siitä oikeasta kohdasta, niin sitten kun siihen oikeaan kohtaan osuu kunnolla, niin ei paljon tarvitse, kun nestettä valuu. Joskus saatan sanoa, että "Kato nyt", tarkoitan sillä, että näin helposti tulin, kun jaksaa sormia koukistaa, juuri siihen ihan oikeaan kohtaa. Neste tulee Skenen rauhasista. Ja sen kyllä selkeästi itsekin tuntee, että sieltä sisältä emättimestä se valuu. En ymmärrä, että jotkut kuulemma luulevat sen olevan virtsaa.

G-piste orgasmi ja squirttaaminen vaativat ehkä hieman opettelua ja rentoutta. Kaikillahan g-pisteen stimulointi ei edes tunnu välttämättä hyvälle. Kokeilemalla selviää. Minä saan ruiskuorgasmin melko helposti, eikä välttämättä edes haittaa jos lapset käy vähän väliä ovella ja hetki ei nyt ihan paras mahdollinen ole. Jos on jo panettanut koko päivän tai yön, niin ei paljon g-pisteen stimulaatiota tarvitse, että jo squirttaan. Joskus on mahtavaa kun vielä samalla stimuloi klitorista peukalolla. Silloin ei kyllä pääse g-pisteeseen täysin, mutta tämä on hyvä lämmittelyssä tai välissä, ja kohta voi jo saada toisen tai kolmannen ruiskuorgasmin.

Sitten yhdyntää Herra X päällä, jalat yleensä kattoa kohti. Tästä asennosta pääsee aika hyvin syvälle, ja G-pisteeseen. Kädetkin sidottiin jossain vaiheessa sängynpäätyyn. Meillä roikkuu siinä huivi valmiina. Täytyy hommata kunnon käsiraudat tai ehkä mieluummin sellaiset nahkaiset. Jossain vaiheessa vaihdettiin konttausasentoon takaapäin. Tämä on nykyään ihan lemppariasentojani, tästä asennosta pääsee hyvin lähelle g-pistettä, Herra X voi samalla stimuloida ristiluuta ja minä voin hieroa joko käsillä tai pinkillä pupulla klitorista. Vielä kun kokeiluissa pääsee pidemmälle, niin anustappia voisi kokeilla. Olen jo sellaisen ostanut valmiiksi. Sellainen aloittelijoiden koko, sormenpaksuinen. Voisi kyllä saada mahtavan Orgasmin, kun neljästä eri kohdasta saisi stimulaatiota, vaginasta, ristiluusta, peräaukosta ja klitoriksesta. Nykyään uutena on myös tullut, että orgasmin aikana saatan alkaa itkeä. Luin juuri, että usein se tulee juurikin g-piste orgasmista. En tiedä osuiko penis ihan lopussa A-pisteeseen, mikä sijaitsee kohdunkaulan ja vaginan etuseinämän välisellä alueella. Mutta jotenkin se tuntui erilaiselta ja orgasmi myös. Tykkään kun Herra X laukeaa sisääni. Ja usein se ei tähän lopu, vaan Herra X kysyy, että loppuiko kesken? Ja minä ehkä pyydän, että joo vähän vielä g-pisteen stimulointia, jolloin muutamat ruiskuorgasmit vielä saan.

Sitten alettiin nukkumaan. Minä olin noin tunnin nukkunut ja heräsin vessaan, ja oli olo, että pakko on vielä masturboida. Sellainen olo, että en saa unta, ellen saa orgasmia. No, ei kun olohuoneen sohvalle ja sormet klitorikselle. Ei se kyllä kauaa kestänyt, kun jo orgasmin sain.