Torstai-iltana kuumaa seksiä

21.10.2020

Odotin torstai iltaa kovasti, että voidaan nussia. Olin ollut jo kolme päivää ilman seksiä ja kunnon orgasmia. Itsetyydytyksellä piti pärjätä. Päivisin ei ehtinyt, ja illalla Herra X oli liian väsynyt. Näköjään kaksi päivää menee, mutta kyllä keskiviikko iltana oli aika tuskaa käydä nukkumaan. Kyyneleet tulee silmiin, ja sellainen kauhea vitutus. Koko torstai päivä oli ihan perseestä, kiukkuilen kaikille, vitutti ja itketti. Mietin jo, että jos Herra X ei tule illalla, niin on kyllä pakko sanoa, että "Nyt kyllä pitää saada". Minä en arkena koskaan ehdota, koska on sovittu, että arkena ei kannata olettaa ainakaan illalla. Herra X ei välttämättä jaksa, tai työasiat pyörivät liikaa mielessä. Ja minä olen aina valmis. Huomasi kyllä, että unet oli hyvin seksuaalisia, jonain yönä ainakin harrastimme anaaliseksiä.

No, Herra X tulikin ihan itse. Suutelua ja ristiselän sivelyä, ja nopeasti ensimmäinen orgasmi. Huulet lähtivät pillua kohti. Reisien ja nivusten nuolemista. Vähän klitorista hipaisten, muuten läheltä, häpyhuulilla. Odotin pillu märkänä aivan kiimaisena, että koska, koska? Ja ai, VITTU miten hyvältä tuntui, kun pehmeä, märkä kieli nuoli klitorista. Ja tosi hyvältä tuntuu, kun kieli on vaan paikallaan ja vähän painaa kevyesti. No, tahti ja voimakkuus kiihtyi, ja VITTU mikä ORGASMI. Aivan mahtava, kun kolme päivää oli ollut ilman. Sen jälkeen liukkaria reilusti ja sormet pilluun. Vittu, vielä fistausta perään. Ai, HELVETTI kun oli siistiä. Oikein kun sormilla pyörittelee pitkin klitoriksen kaaria. Vielä kun rystyset saisi sisään, niin tuntuisi varmasti vieläkin paremmalta. Rystyset hieroisivat ihanasti pillun seinämiä. Juuri niitä sisällä olevia klitoriksen osia.

Aika, syvälle taas mentiin, en tiedä pääsikö ihan kohdunkaulaan asti. Squirttasin monta kertaa, ja kyllä on välillä käsittämätöntä se nesteen määrä. Kun vaan valuu ja valuu. Pyyhe on aivan märkä. Ja täytyy olla kyllä sellainen kunnon paksu pyyhe, ohuesta menee heti läpi. Ja kun squirttaan, niin kyllä tunnen selkeästi, että miten se sieltä sisältä pillusta tulee. En ymmärrä miten jotkut luulee, että se olisi virtsaa, mitä lorahtaa. Toki ekalla kerralla näin voi ajatella, jos ei ole yhtään hajua, että mitä se on. Jotenkin välillä just ihmettelen, että miten sitä nestettä voikin tulla niin paljon ja useita kertoja seksin aikana.

Sitten jo kyrpää odotinkin. On löytynyt uusi asento, tai paremminkin tekniikka. Eli kun jalat on Herra X:n hartioilla, niin minä itse liikutankin lantioita, eikä Herra X. Ja tässä samalla kun Herra X hieroo peukalolla klitorista, niin kyllä on hyvä. Jossain vaiheessa ratsastin ja lopuksi takaapäin, ja Herra X laukesi. Loppuun vielä sormilla muutamat squirtit ja orgasmit.

Lauantaina illalla suht samalla kaavalla, paitsi että suuseksin aikana ohjasin Herra X:n sormet sisääni. Ai, helvetti mitkä kyydit. Herra X lähinnä piti sormia paikallaan, ei juuri niitä liikuttanut. Eikä sormet olleet kovin syvällä. Oli hemmetin hyvä, ja lisäsi nautintoa selkeästi. En tiedä, jos olisi sormettanut enemmänkin, niin olisiko se ollut hyvä vai huono. Ehkä olisi haitannut klitorisorgasmiin keskittymistä. Sain vinkin, että koskettaa hitaasti g-pistettä. Siten, että se hipaisee vain. Tätä voisi kyllä kokeilla.