Yhtäaikainen orgasmi

10.08.2020

Yhtäaikainen orgasmi yhdynnässä on monen haaveissa, mutta aika harvoin ehkä toteutuu. Se vaatii hyvää ajoitusta ja suht pitkää naisen kiihottamista. Tai ei kaikilla, esim. minä olen sen verran orgasmiherkkä, ja kostun ja kiihotun nopeasti, että sen suhteen en välttämättä pitkää alkulämmittelyä tarvitse. Ajoitus voi olla silti haastava. Ja vähän sitten, että mistä sen orgasmin saa, että kuinka voimakas se ehkä on. Ei ehkä kuitenkaan, niin voimakas kuin esim. klitoriksesta saatu. Mutta kyllä voimakkuuteen lisän tuo se, että se tapahtuu yhtä aikaa. Näin kävi yhtenä iltana, kun harrastimme seksiä. Herra X oli hyvin minut lämmitellyt, ja usean ruiskuorgasmin olin jo saanut: Herra X oli ollut päällä ja minulla jalat kohti kattoa tai olkapäillä. Tässä asennossa pystyy hyvin tekemään eri variaatioita. Voi välillä laskea vaikka toisen jalan maahan, ja peniksen tulokulmaa ja suuntaa pystyy hyvin myös vaihtelemaan. Näin pääsee hyvinkin syvälle työntymään. Tässä asennossa Herra X pystyy samalla stimuloimaan joko klitorista tai ristiluuta. Joskus stimuloin itse klitorista. Jos orgasmin haluaa samalla saada klitoriksesta, niin ainakin minulla vaatii jonkun klitoriskiihottimen. Tällöin taas siihen pitää keskittyä, ja ajatukset siirtyvät pornoleffaan. Ehkä tästä pääsen jossain vaiheessa pois, kun seksiä harrastaa usein ja saa mahtavia orgasmeja eri tavoilla ja eri paikoista.

Jossain vaiheessa vaihdoimme konttausasentoon takaapäin. Sanoin Herra X:lle, että ota tuosta vähän liukkaria, ja ai että tuntui hyvälle. Sitä kun levitti alaselälle, ristiluulle, peräaukolle ja välilihalle, ja kädet vaan liukuivat iholla. Ja samalla rajua panoa takaapäin. Taisin sanoakin, että "Vittu, nussi mua." Sanon, näin aika useinkin. Ja muutenkin kiroilen nykyään melkein aina, vittu, saatana ja helvetti. Alkulämmittelyt saa olla kevyttä kosketusta, suutelua ja hivelyä. Mutta itse akti, niin kyllä tykkään hyvinkin rajusta panosta ja nopeasta tahdista. Myös nännien kova puristaminen tuntuu hyvälle, niin että vähän sattuu. Erilaiset Bondage ja kevyet S&M leikit kiinnostavat kovasti. Ja vähän olemme niitä jo kokeiltukin. En tiedä sitten, että osuiko penis jonnekin eri kohtaan, esim. ps-pisteeseen vai mihin, mutta tuntui kyllä jotenkin erilaiselle, ja sain sellaisen enemmän koko kehon kattavan orgasmin. Ja samalla Herra X laukesi sisääni. Oma orgasmi vielä jatkui, vaikka akti loppui. Keho värisi, ja kiemurtelin vatsallani. Käännyin selälleni, ja heti perään Herra X stimuloi voimakkaasti g-pistettä, ja ruiskuorgasmi. Ja aah, vielä loppusilaus ja vaginan nesteet vaan valui. Mikä, ihana rentoutunut olo valtasi koko kehon.

Nukuin vähän huonosti, ja en tiedä näinkö jotain unta, että harrastimme seksiä. Kuitenkin heräsin, ja oli olo, että pakko masturboida, muuten en pysty unia jatkamaan. Pakko saada orgasmi, ja saattaa homma loppuun. Olikohan unessa jo lämmitelty valmiiksi? Ei kun pinkki pupu klitorikselle, ja ai että oli hyvät kyydit, eikä kestänyt kauan, kun sain. Tai sitten johtui siitä, että en ollut saanut seksin aikana klitorisorgasmia.

Aamulla, yksi parhaimmista pikapanoista. Tai sanotaan, että orgasmin voimakkuus oli yksi parhaimpia. Herra X otti jonkinlaisen "kouraisu-otteen" ristii- häntäluun kohdalta. Voimakasta stimulointia, ja orgasmi, mikä asteikolla ehkä 5. Tuntui hyvälle, ja enemmän juuri koko keholla, kuten klitorisorgasmi. Ja parit ruiskuorgasmit g-pisteestä vielä siihen perään, kun pyysin. Nestettä tuli niin paljon, että ihan Herra X:n käsivarsille asti lensi. Välillä tosiaan ihmettelen, että miten voi olla mahdollista. Ja tunnen hyvin selvästi, että miten sitä sisältäni pulppuaa. Lusikka-asennossa nussimista, ja laitoin samalla pupun klitorikselle, jatkoin niin pitkään, että sain orgasmin. Ai, että oli hyvä. Jatkossa täytyykin näin tehdä, että ottaa pupun jo silloin käyttöön. Yleensä olen hoidellut itseni vielä siihen perään, kun Herra X on jo lähtenyt pois sängystä. Ja kaiken tämän pystyi hyvin tekemään, vaikka lapset olivat viereisessä huoneessa katsomassa telkkaria. Enkä tosiaan ole niitä hiljaisempia. Tai eihän sitä voi yhtä äänekäs tietenkään olla, kuin esim. yöllä tai jos lapset ei ole paikalla.